keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Terveiset kaaoksen keskeltä

Mistähän aloittaisin...no ensinnäkin, ollaan tässä kolme viikkoa eletty laatikkojen keskellä ja alkaisi jo riittämään. Askartelutarvikkeet ovat olleet laatikoissaan kolme viikkoa ja että onko ollut vieroitusoireita hmm...ON!! Jos joku kysyisi minulta, että mitä askartelutarvikkeita ilman et voisi olla niin tässäpä listaa kokemuksen perusteella..leimasimia, musteita (ainaskii 20 erilaista), papereita, teippejä, liimoja, puncheja, korttipohjia, nauhoja, crop-a-dileä, kaikkea pientä krääsää, kukkia, askartelualustaa, saksia, ressaajaa,musteenlevitintä, sizzixiä ja stansseja...en siis luopuisi yhtään mistään!!
Ja mitä tapahtuu, kun askartelija joutuu olemaan näistä tarvikkeista erossa tahtomattaan, ja hirmuinen hinku olisi päästä askartelemaan...jotakinhan niillä käsillä on tehtävä...vastaus lyhykäisyydessään-näpyttelee tietokonetta ja shoppaa (Pipaiita, lopeta se nauraminen siellä ja ala vaan pakkaamaan :D).
Onhan se nimittäin niin, että pitäähän tään kaiken rehkimisen jälkeen itsensä jotenkin palkita, eikös?? :D Naputeltu on siis vaikka minkälaisia tilauksia, kuvaan kaiken kunhan olen saanut uuden askarteluhuoneen kondikseen, saatte kunnon naurut :D

Kortteja kolmen viikon aikana on syntynyt kaikkinensa 4, tässä niistä kaksi, jotka oli sellaisia pakkotehdä-kortteja, eli poika vaihtaa muuton yhteydessä koulua ja pitäähän sitä opettajia muistaa :) Tarvikkeet on "raapaistu" vähän sieltä sun täältä, eli laatikoita piti availla useampi, eniten tällä kertaa tuotti ongelmia teipin löytyminen. Sanoin jo poitsulle, että nyt taitaa jäädä kortit tekemättä kun ei teippiä löydy, johon poika tokaisi- Sellaista se muutto äiti on...en tiennyt itkeäkkö vaiko nauraa :D Nooh, löytyi teippiä kuiteskii, joten tässä pari korttia näytille.
Poitsu kirjoittaa vielä kiitoksensa noihin ympyröihin, kunhan jaksaa :D



Ja tässä pari kuvaa vielä kaaoksesta...nurkkaus tyhjää täynnänsä.

Ja tässä sitten kaksi kolmasosa askartelutarvikkeista. Saas nähdä mitä muuttomiehet sanoo, kun kantavat näitä laatikoita ja 20 ekaa laatikkoa on teksteillä- askartelutarvikkeita :D Kuuluukohan hyvin pian huuto- Askartelija kantakoon tarvikkeensa ihan itse :D

Ja suurin syy, miksi tekisi jo niiiiin kovasti mieli saada oma nurkkaus askartelukuntoon on tietty Timo. Tässä yksi Toni Aurelin ottamista kuvista (kuvan päällä teksti tarkoituksella, kuvia kun ei ole lupa kopioida), minulle Toni on antanut luvan näiden kuvien käyttöön-isot kiitokset siitä. Oltiin serkun kanssa vuoden alussa Timon keikkaa katsomassa Seinäjoella, eka kerta kun ei olis duunista halunnut poies ;D. Kameraa ei keikalla ollut meillä mukana, mutta onneksi Toni oli paikalla ja nämä Tonin ottamat kuvat ovat aivan huippuluokkaa. Huhtikuussa ollaankin lähdössä reissuun mahtavalla porukalla, mennään vuokattiin viikonlopuksi Hellkatti tapahtumaan ja mm. Stratovarius esiintyy siellä, varmasti mahtava reissu :)).
Kyllähän tuota Timoa kuuntelee... *wirn*

Mukavaa viikkoa kaikille, minä palailen ensi viikolla tai sitä seuraavalla takaisin tänne blogimaailmaan, muutto viikendinä, vihdoin!

maanantai 15. helmikuuta 2010

I-ha-ni-a uutuuksia :))

Taitopuotiin on tullut ihania uutuuksia,
oli pakko pikaisesti tulla tekemään postaus kun oman tilauksen sain tehtyä.
Uutuuksista löytyy mm. October afternoonin ihania papereita, tarra-arkkeja ja kirjaimia.
Myös Marthan boordileikkureita tullut, sekä mm. tuota talon näköistä clipboardia (samanlaista materiaalia kuin oli ne tyttöjen mekot sekä poikien haakarit) jne. jne...






Samalla haluan kiittää ystävänpäivä toivotuksista.
Me eletään täällä tällä hetkellä keskellä kaaosta, ja kaikki mahdollinen aika menee pakkaamiseen, tästä syystä olen mahdollisimman vähän koneella.
Tarkoitus oli kyllä tehdä ystispostaus, mutta en lopulta jaksanut kun päivä sisälsi pakkaamista ja huipennus oli tietty hiihtomaa, jossa laskettiin mäkeä ja paistettiin makkaraa.
Mutta onneksi ystävänpäivä on jokapäivä :))
Yhtään ystiskorttia en lähettänyt tänä vuonna, mutta ilahdutan ystäviä sitten muilla tavoin pitkin vuotta :) Oikein mukavia ja aurinkoisia päiviä kaikille :))

Nimimerkki; Askartelunurkkaus pakattu ja vieroitusoireita alkaa jo nyt olemaan, pitänyt puuväreillä lasten kanssa leimakuvia väritellä :D

torstai 11. helmikuuta 2010

Pari "pikakorttia"

Melkiistä tuskanhiki nousi pintaan, kun kuulin parista yllärisynttäreistä. Kortteja ei yhtään valmiina ja tarvikkeet laatikoissa..argh, juuri se tilanne, mihin pelkäsin joutuvani. Ei nimittäin luonne anna periksi mennä enää kauppaan ja ostaa kortteja - ilman omatekemää korttiahan kun ei voi kertakaikkiaan mennä enään juhliin ;D
Kuvat oli onneksi sentään valmiiksi leimattuja, hauskoja Filur hahmoja, copic tusseilla värittelin. Taustapapereiksi näihin hahmoihin sopii voimakkaat värit, joita ei yleensä kortteihin tule laitettua. Koristeiksi nappeja ja kukkia, sekä vähän flossy lankaa, muuta en jaksanut laatikoista kaivaa :D Jospa nämä nyt sitten olisivat vimpat kortit ennen muuttoa :D
(tosin tilasin uusia magnolian ja WOJ:n leimasimia, jotka tulevat huomenna postissa, jaiks, yritän kuitenkin välttää kiusausta uittaa niitä musteessa :D!!)

Alla on myös värittelyssä käytetyistä copic tusseista värikoodit, minulta on aikaisemminkin kysytty, millä väreillä olen värittänyt, mutta sitä on lähes mahdotonta sanoa "vanhoista" korteista, jos en ole laittanut värejä muistiin kortteja tehdessä. Yritän nyt jatkossa laittaa värikoodeja paremmin muistiin ja lisätä postauksen yhteyteen, kun näitä kerran kysytään :)

Tarvikkeet:
Leimasin Filur,
Siniset: B05, B02, BG01
Oranssit: YR07, YR16, Y17
Vihreät: G05, YG06
Kukkaset Priman
Napit Basic grey



Mukavaa viikkoa kaikille, nauttikaahan ihanista aurinkoisista pakkaspäivistä :))

tiistai 9. helmikuuta 2010

Uudet magnoliat saapuneet

Kauan odotetut Magnoliat tulivat viimein-ihania!! Itse odotin paljon näitä, ja ennenkaikkea leimasimia, jotka on tarkoitettu istuvien hahmojen alle ja niitä onneksi tuli paljon erilaisia :))

Samalla Heli päivitti nettikauppaan myös Copic ciao penaaleita, minulla oli mukana tällainen penaali leimailutaivaassa ja sitä kyseltiin paljon. Penaaleita on eri kokoisia, 12, 36 ja 72 tussille ja omasta puolestani suosittelen todella lämpimästi kaikille, jotka tusseila värittävät, näppäriä käyttää ja vievät tosi vähän tilaa ja itselleni oli iloinen ylläri, miten helposti tussit menevät penaaliin, ei tarvitse "änkeä" :)


maanantai 8. helmikuuta 2010

WOJ:n uutuudet

Kuten aiemmassa postauksessa mainitsinkin, tulen uutuuksista kertomaan aika ajoin täällä blogissa, vaikken askarrella pystykkään :)
WOJ:n uutuudet ovat tulleet Taitopuotiin, nuorille/nuorille aikuisille suunnattuja leimasimia,
kerrassaan ihania nämä!!

Kotiuduttu on reissusta

Väsynyt, mutta onnellinen..Iso kiitos onnistuneesta leimailutaivaasta teille kaikille,
niin järjestäjille, apujoukoille, kauppiaille kuin ihanille askartelijoillekin!!
Meidät toivotettiin tervetulleeksi aivan ihanalla tavalla,
saimme tavaroiden kantoapua Helin kanssa-tämä oli paras tervetulotoivotus ikinä-kiitos!
Minä lähdin matkaan kuumeisena, joten olin koko päivän hieman toistaitoinen (ja punasilmäinen, siitä syystä väistöliikkeet kun kameran huomasin jossain ;D).
Välillä piti käydä juomassa kylmää vettä ja napata pari pilleriä, että jaksoi taasen.
Iso apu oli myös pastilleista, joita sain ystävälliseltä ihmiseltä, ääni kun meinasi lähteä kesken kaiken :D Huonosta kunnosta huolimati en kuitenkaan halunnut jäädä tapahtumasta poies, tällainen tapahtuma kun kuitenkin on vain kerran vuodessa ja toivottavasti myös ensi vuonna :)

Olin suunnitellut pitäväni useamman erilaisen demon päivän aikana,
mutta häslätessähän se päivä meni, eli ihanasti ihmiset kyselivät erilaisia asioita ja minä sitten parhaani mukaan yritin neuvoa.
Kaikista eniten oltiin kuitenkin kiinnostuneita copic tusseista, niiden yhteensopivista sävyistä sekä värittämisestä yleensä. Ihanaa oli höpötellä samoista kiinnostuksen kohteista mukavien ihmisten kanssa ja ainahan minä olen aivan täpinöissäni, kun minulta jotain kysytään ja saan neuvoa ja auttaa :)) Ja palkitsevinta tässä neuvomisessa tietty on, kun joku kokee onnistumisen riemua tai hoksaa jotain uutta :) Monille jo kerroinkin copic tusseilla värittäessäni, että on paljon toivottu lisäsävyjä copic aloitussetin lisäksi, tällainen lisäpakkaus on tulossa jossain vaiheessa.

Oli tarkoitus myös höpötellä enemmän blogituttujen kanssa lauantaina, kun tuota aikaa oli tällä kertaa vähän enemmän, mutta niin se päivä vaan meni nopsaan ja vain vähän ehdin jutella- monia kasvoja tunnistin/olin tunnistavani, mutta ei kunnonkaan puolesta sitten jaksanut oikein lähteä kiertelemään. Onneksi kuitenkin moni teistä kävi moikkaamassa, tulee aina jotenkin niin mukava olo kun on "tuttuja" paljon ympärillä :)) Ehkä joskus vielä tulee päivä, jolloin pääsen osallistumaan johonkin tapaamiseen/tapahtumaan niin, että keskityn vain höpöttämiseen :D

Mutta nyt kun leimailutaivas on ohi, tämä blogi hiljenee hetkeksi ja sairastan aivan rauhassa, samalla hoitaen pikkupotilaita. Toivottavasti parannutaan pian tästä taudista, sillä edessä on muutaman viikon päästä muutto (Jyväskylän sisällä), joten pakkaaminen tulee viemään lähiaikoina kaiken "ylimääräisen" ajan. Kortteja/muita projekteja luvassa siis vasta maaliskuun puolella täällä blogissa, pakattava askartelutarvikkeet hyvissä ajoin. Uutuuksista käyn täällä huikkaamassa kuitenkin, koska paljon kivaa uutta tulossa lähiaikoina Taitopuoti Paperinauhan kauppaan :)

Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja kiitos vielä kerran kaikille leimailutaivaaseen osallistuneille, toivottavasti teidänkin päivä oli ikimuistoinen!!

torstai 4. helmikuuta 2010

Valmistautumista leimailutaivaaseen

No niin, edessä viikonloppu, jota on odotettu jo kauan :)
Viikonloppuna kokootuu siis Leimailutaivaan merkeissä iso sakki iloisia, nauravaisia ja tod. näk. myös äänekkäitä askartelusta innostuneita naisia koolle :D- mikäs sen mukavampaa!

Viimehetkessä piti minunkin tehdä nimikyltti rintaan, edellinen on jossain, missä lie.
Simppelillä toteutuksella ajan puutteen takia tämän tein, perhosleimasimella sekä priman leimasimella ja väritykset copic tusseilla.


Ja tämän kortin perhoset on tehty samalla leimasimella kuin nimikylttikin, tällä kertaa käytin siis koko leimasinta, kun taasen nimikyltissä käytin vain yhtä tämän leimasimen perhosta.
Väritykset niinikään copic tusseilla.
Sininen perhonen on leimattu kahteen kertaan ja siivet kohotettu 3D tarrapaloilla.

Lopuksi haluan vielä kiittää isosti saamastani palautteesta,
koskien copic artikkelia, jonka tein uusimpaan Ihana lehteen :) On ihanaa saada palautetta ja myös ennenkaikkea ihanaa tietää, että ohjeesta on ollut apua värittelyyn :))

Ja samalla vastaan vielä yhteen kyselyyn, muistaakseni Paulette kysyi, että mistä copic aloitus settiä saa ostettua.
Copic aloitus settiä löydät Taitopuoti Paperinauhasta, tosin nyt taitaa olla hetkeksi poistettu nettikaupan varastosta- Heli ottaa kaikki setit mukaan leimailutaivas messuille. Mutta siis niitä löytyy kuitenkin :)

Nyt pakkaamaan vielä loput tarvikkeet ..lauantaihin :))
Mukavaa viikonloppua kaikille!!

tiistai 2. helmikuuta 2010

Card to Magnolia stamp lovers challenge

Toinen kortti tänään näytille, joten nyt saakin hyvillä mielin pitää loppuviikon vapaata bloggailusta ja valmistautua lauantaiseen leimailutaivaaseen :))
Tällä kortilla osallistun Magnolia stamp lovers haasteeseen, jossa haasteena oli napit tai rusetit tai sitten molemmat- tästä kortista löytyy tällä kertaa molemmat. Luonnos suomalaisesta Magnolia haasteesta, johon tykästyin kovasti :)

Here is my card to Magnolia Stamp Lovers challenge-Buttons or bows or both- I choose to have both in my card.
Thanks for great challenge!!

Tarvikkeet:
leimaus mementolla, liukaspintaiselle paperille
väritykset copic tusseilla
taustapaperi Basic grey,
tähdet punchattu Fiskarsin squeeze puncheilla L ja M G45 paperista
boordileikkuri EK:n
teksti sekä numero Edwinin paidassa siirtokuvia
koristeina naruja, nappi, pieniä timantteja

Mukavaa viikkoa kaikille, nähdään lauantaina!!

Kortti ekaan Magnolia haasteeseen

Monissa blogeissa on näkynyt toinen toistaan ihastuttavampia kortteja tehtynä ekaan Magnolian haasteeseen, joten pitihän minunkin lähteä mukaan-olihan luonnoskin huippukiva!! :)
Magnolian leimasimet ovat muutenkin viime aikoina olleet jostain syystä lähellä sydäntä, joten ihanaa, että saatiin suomalainenkin haasteblogi näille leimasimille!
Ystävänpäivä lähenee uhkaavasti, ja muutama kortti pitäisi saada aikaiseksi, vaikka tässä tuntuu olevan jos jonninmoista muutakin projektia. Eiköhän tämä tästä :)

Tarvikkeet:
leimaus mementolla liukaspintaiselle paperille
väritykset copic tusseilla
Koristeina nauhaa, kukkia joiden keskustoissa pikkuiset ruusut
puolihelmiä siellä täällä
teksti tällä kertaa käsin kirjoitettu

maanantai 1. helmikuuta 2010

Blog award

Sanden supinat-blogista olin saanut tällaisen tunnustuksen-iso kiitos tästä :))
Laitan tämän puolestani etiäpäiten seuraaville taitaville askartelijoille:



Kortti p*skarteluhaasteeseen ja kalenteri

P*skarteluhaasteessa oli haasteena Bling Bling, ja sitä tässä kortissa on.
Taustapaperin sydämet kimaltaa, ne on Rockstar lehtiöstä, jonka viime viikolla ostin tehdäkseni pari skräppisivua, ja muutama paperi lehtiöstä päätyi korttiaskarteluun.
Taustalla myös yksi kirjan sivu, jonka systeri löysi kirpparilta, sinänsä aivan loistava löytö, tekstit kun on ranskaksi joten ei tartte miettiä mitä siinä lukee :D
Teksti siirtokuvatarralla, postileima Eline´s vintage leimasinsetistä.
Kukka chippies arkista, jonka päällystin mikrohelmillä glossya kiinnitykseen käyttäen, kukan keskustaan nappi sekä flossya. Ja priman leimasimien mukana tulee aina muutama puolitimantti, joten sellaisia piti vielä lisätä.


Tässä sitten vielä näytille kalenterista kansi, tällaista viime viikolla muutamana iltana tein. Päällystin cd levyjä kuviopapereilla ja lisäsin netistä löytämäni kalenterikuukaudet sivuihin, lopuksi kasasin sivut yhteen bind-it-all laitteella. Tätä oli tosi mukava tehdä :)

Lauantaita odotellessa....Oikein mukavaa viikkoa kaikille :)