maanantai 31. tammikuuta 2011

Korttitehdas käynnissä

Olen tehnyt tosi paljon kortteja viime viikon ja viikonlopun aikana.
Simppeleitä ystävänpäiväkortteja valmistui iso pino erilaisia, kun innostuin leikkimään Fiskarsin Squeeze puncheilla (neliö sekä sydän). Papereina korteissa ekokartonki ja Graphic 45:n ihanat hempukat paperit. Punchattujen neliöiden reunoille laitoin vähän Distressin Vintage Photoa musteenlevittimellä, ruudukko tuli paremmin esille.
Koristeiksi vähän Papermanian kukkia ja timantteja, narua ja nappeja:)
Kaikki tarvikkeet löytyvät Sinellistä.
Tykkäsin tosi paljon näistä korteista, ehken siksi, että sävyt korteissa vähän erit kuin normaalisti ystävänpäivänä :) Ja kerrankin onnistuin tekemään jotain toooosi simppeliä, johon jopa olin itse tyytyväinen :D
Ja mitä korttien kuvaamiseen tulee..yritän nyt ryhdistäytyä tässä korttien kuvaamisessa. Carita ystävällisesti moitti minua askartelutapaamisessa. Hän katseli valmista korttia ja tokaisi että kyllä sun pitäis ottaa parempia kuvia näistä korteistas. Kohteliaisuus ja pieni haaste samalla, kiittis kaveli :) Yritän siis vastata "haasteeseen" ja ottaa järkkärin useammin esille.
Kukkia tosin en meinaa ostaa joka kerta rekvisiitaksi ;D




Tässä sitten toinen samantapainen setti, hieman erilainen sydän vain.


Oikein mukavaa viikkoa kaikille!
-Miia

perjantai 21. tammikuuta 2011

Huumoria välillä

Työkaveri tilasi synttärikortin. Ainut vinkki oli, että synttäribileet vietettäisiin 60-luvun tyyliin.
Piti oikein miettimällä miettiä, että millaisen kortin sitä tekisi. Onneksi mieleen tuli lopulta tämä Art Impressionin mainio pariskunta. Väritykset Copic tusseilla. Vinyylilevyn tein tuonne taustalle kartongista, kun rokkaamaanhan tuo pari on selkeästi lähdössä :D Koristeiksi lisäsin lisäksi ruusuja sekä nuppuja, metallikoristeen sekä muutaman timantin.
Näitä huumorikortteja pitäisi kyllä ehdottomasti tehdä enemmän,
näistä kun tulee itsekin hyvälle tuulelle :)
Kortin myötä toivotankin mukavaa ja rennonlupsakkaa viikonloppua kaikille!!


keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Lintuja...taas

Meillä oli Jyväskylässä askartelutapaaminen viime sunnuntaina. Olo oli vähän nihkeä lähtiessä, pää kipeä ja muutenkin outo olo. Hyvä kuitenkin että tuli lähdettyä, kun tapasi niin monen monta vanhaa askartelukamua sekä uusia tuttavuuksia myös. Kiitos teille kaikille tapaamiseen osallistuneille, seuraavaan kertaan, eikös se niin mennyt :)
Olin etukäteen ajatellut tapaamisessa saavani jotain konkreettista aikaiseksi, muutama tilauskortti kun oli odottamassa. Mutta toisin kävi. Mitään valmista en saanut aikaiseksi, ainoastaan nämä kolme lintua sain väritettyä. Mihin kaikki ne tunnit katosivat?!? Ja kuinka ollakkaan, kotona sitten nousi kuume. Kortit oli kuitenkin kasattava, ja tällaisia niistä tuli.
"Aika hyvin kuumehoureiselta!", totesin ääneen kun sain kaikki valmiiksi *nauraa*.





Huomenna täytyisi yrittää töihin, tytsi tosin jää vielä sairastamaan rauhassa kotiin.
Mukavaa loppuviikkoa kaikille, muistakaahan popsia porkkanoita ja napsia vitamiinejä :D

lauantai 15. tammikuuta 2011

On perhosen lento niin kevyt, niin hento

Keväästä tulee aina mieleen perhoset ja kevättä kohtihan tässä koko ajan vauhdilla mennään :)Tässä näytille nyt sitten oikein olan takaa perhosia,
mun uudella ihanalla stanssilla stanssattuna :) Heti kun perhos stanssin näin livenä ja pääsin sitä hypistelemään, tuli monia eri projekteja mieleen johon tätä voisi käyttää, joten olihan se sitten ostettava. Ensimmäisenä tuli mieleen tämän ison puukirjaimen koristeleminen. Kirjain on ollut maalattuna aika kauan, mutten vaan ole keksinyt miten tytsin kirjaimen koristelisin. Nyt siis I sai koristeeksi perhosen, joka stanssattu grunge paperista, maalattu askartelumaalilla ja liimattu kuumaliimalla sitten kukkasia, helminauhaa sekä rusetti. Lopuksi vielä sipaisu kimalleliimaa ja glimmermistin helmiäistä. Tytsi tykkkäsi kovasti tästä, joten tyytyväinen olen :) Nyt on siis eka kirjain valmis, vielä olis 4 jäljellä kun jokaiselle perheenjäsenelle oman kirjaimen ostin.
Ja sitten piti perhosta kokeilla kortteihin vähän eri materiaaleista ja eri aineilla tehostettuna. Ensimmäinen kortti, johon stanssassin valkoisesta paksusta pahvista perhosen javärjäsin glimmermistillä. Kun misti oli kuivunut, laitoin glossya pintaan ja sitten jäähilettä päälle. Koristeiksi tämä perhonen sai stanssatun sydämen ja sen päälle kukkarykelmän.

Tässä sitten lähikuvaa kortista. Kuvasta näkee kolmiuloitteisuuden vähän paremmin.
Kaikkien perhosten siivet kohotin kohotarralla, tulee jotenkin aidomman näköinen kun siivet ei "makaa" paperin pinnassa.


Toinen kortti lähes samanmoisilla tarvikkeilla ja aineilla.


Musta-puna-valkoinen kortti. Tässä perhonen leikattu grungepaperista (joka harmaata), maalattu sitten valkoisella askartelumaalilla töpötellen meikkisienellä. Koristeina kukkia, lehtiä, helminauhaa, höyheniä, metallikoriste sekä timantteja.

Sitten keltainen kortti, jossa perhonen leikattu myös grungepaperista. Perhoseen suihkautin helmiäistä glimmermistiä, joten kimaltaa kauniisti. Ja pssst..jos kortissa höyheniä, niin kannattaa ensin suihkuttaa mistiä ja sitten vasta lisätä höyhen *nauraa tyhmyydelleen*.

Tässä sitten viides korttiviritelmä. Tässä kortissa perhonen leikattu paksusta kartongista, päälle UTEE:ta, sitten perhonen pakastimeen ja pinnan rikkominen. Pinnan rikkomisen jälkeen alkoholimustetta pintaan, tuli vähän selvemmin tuo rikottu pinta esiin.

Vimppana sitten huovasta leikattu perhonen, jota reijittelin vähän.


Kaikki perhoset olen kiinnittänyt kuumaliimalla niin kirjaimeen kuin kortteihinkin. Perhoset koristeineen ovat niin painavia, etteivät ne oikein muulla pysy :D Tai saattaisivat pysyä hetken, mutta tarkoitus on etteivät perhoset lentäisi lattialle kun kortin kuoresta ottaa poies :D
Ja nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna askarrella.
Tai siis vaikka silmät sikkurassa raahaudun huomenna kotoa poies,
meillä kun pitkästä aikaa askartelutapaaminen täällä Jyväskylässä :)
Mukavaa viikonloppua kaikille!! Askartelun iloa :)

lauantai 8. tammikuuta 2011

Skräppikärpänen löytynyt..ehkä.

Jospa pikkuhiljaa alkais näitä leiskojakin tulla :) Monta kuukautta odotinkin, että koska iskee inspis. On se vaan jännä miten esmes uudet tarvikkeet tai kirjat saa aina sen inspiksen nousemaan kivenkin alta ;D Kannatan siis ehdottomasti shoppailua enkä ostolakkoa tule pitämään, vaikka ehken rahatilanteen takia kannattais jonninsortin ostolakko, inspis menee kuitenkin kaiken edelle :D

Tässä leiska jossa jopa journaling. Tarinointi kertoo Klik! nimisestä elokuvasta ja kiteytettynä leiskan tarina on, että juuri nyt on hyvä-ei eilinen, ei huominen vaan tämä hetki!
Kuvaajan pää oli näköjänsä pahasti vinossa, mutta ei anneta sen häiritä.
Tässä sitten kaiketi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Poitsu nauraa rätkätti vessassa ja menin katsomaan, että mitä ihmettä touhuaa. Löysin pojan vessasta ja totesi ykskantaan että Luka 7v..lopen kyllästynyt äitiinsä :D Mainoksesta..jos tiedätte. Onneksi sain tämän tilanteen ikuistettua kameralla, tätä kuvaa katsoessa kun naurattaa niin älyttömästi :D Parasta mahdollista tilannekomiikkaa :D


perjantai 7. tammikuuta 2011

Keväisiä kortteja

Alkuviikosta olin muutaman päivän Sinellissä Helsingissä. Ja tokihan sitä piti shopata samalla reissulla itselleen vähän tuliaisia :D Nämä Graphic:in paperit on kyllä aivan ihania!




Tunti jos toinenkin hurahti näitä tehdessä, mutta kyllä oli taasen rentouttavaa!!
Mukavaa viikonloppua kaikille!!


sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Pieni kaunis ihminen..

..sä olet ainutlaatuinen. Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan.
Ihanan Johanna Kurkelan laulun halusin tallentaa tytsin skräppialbumiin ja jotenkin tämä kuva sopi laulun sanoihin vaan niin hyvin. Mitään ihmeellistä ei sivussa ole, fiilispohjalta vaan työstetty ja kun on tytsistä kyse niin vaalianpunaistahan pitää olla ylipaljon ;D
Joulupukki toi iiiison kasan uusia skräppäyskirjoja. Nyt on aika siis vähän tutkailla kirjoja ja etsiä sitä skräppäyskärpästä, joka ollut aivan liian pitkään kadoksissa. Tytsikin oli aivan innoissaan uudesta sivustaan, joten kyllä näitä muistoja vaan on yritettävä tallentaa :)