torstai 24. helmikuuta 2011

Hei, me lennetään (onneksi kera suojelusenkelien)!

edellisessä postauksessa otsikkokin kertoi, että elämä on kiireistä ja tapahtumia paljon.
elämällä itsellään kuitenkin tapana rauhoittaa, ellei itse tajua.
kaatumisen seurauksena käteni meni sijoiltaan, ja käsi on nyt kipsissä. kolmen viikon päästä selviää, joudunko leikkaukseen. toivon todella kuitenkin, että toipuisin ilman leikkausta.
nyt luonnollisesti blogi hiljenee entisestään. pari väritysdemoa teen kuitenkin lähiaikoina, toinen käsi kun kuitenkin toimii ja ennenkaikkea pää toimii (vaikka sitä tikattu onkin :D).
ja tytsille pitäisi myös tällaisia kutsukortteja saada aikaiseksi hmmm...yritetään :Daurinkoista kevään odotusta kaikille ja pitäkäähän peukkuja, että käsi terveytyisi pian!!

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Aika juoksee, ja minä sen perässä ;D

Niin se aika vaan edelleen juoksee ja hirmuisista pakkasista huolimati kohti kevättä ollaan menossa. Ystävänpäiväkin oli ja meni, kortit jäi tänä vuonna lähettämäti ja jopa tekemäti. Onneksi ystävänpäivä on joka päivä joten..Hyvää ystävänpäivää kaikille!!
Minulla on ollut jos jonninmoista puuhaa viime viikkoina. Yksi "projekti" näytille tänne blogiinkin, eli tässä loput kortit tilauksesta, jossa oli kortteja lähinnä pikkuisille päivänsankareille.
Aika vähän on ollut askarteluaikaa viime aikoina, mutta kun sitten nurkkaukseen pääsen, olen huomannut olevani intoa täynnä ja tehokas :D

















Oikein aurinkoisia päiviä kaikille, pysykäähän terveinä!

torstai 3. helmikuuta 2011

Lisää kortteja pikkuisille synttärisankareille

Tässä pari uutta korttia suosikkileimasimilla. Väritykset Copic tusseilla, paperit Timpan sekä October afternoonin. Koristeina punchattuja lehtiä, stanssattuja sydämiä, boordia, timantteja sekä puolihelmiä. Kirjaimet Basic greyn ja iso numero ac:n.

Mukavaa päivää kaikille!
-Miia


tiistai 1. helmikuuta 2011

Lilin leimasimet korteiksi-vihdoin

Hempeällä, tyttömäisellä linjalla jatketaan. Minulta tilattiin kortteja lapsille, tässä kaksi ensimmäiseksi valmistunutta. Nämä Lilin leimasimet odottivat mustetta ja korteiksi pääsemistä.
Taasen ajattelin, että vaikka pieniä tyttöjä ovat kortin saajat, eihän korttien aina tarvitse olla vaaleanpunaisia :) Minusta näistä tuli ihania, vaikka itse sanonkin.
Kun valitsee kuviopaperit samasta paperikosta (näissä käytetty Graphic 45),
sointuvat paperit hyvin yhteen-helppoa!
Väritykset Copic tusseilla, leimakuvan ympärystä värjätty Distress Ink musteella. Koristeina boordileikkurilla tehtyjä reunoja, puolitimantteja, kukkia, puchattuja oksia, perhosia. Kirjaimet ja numerot Basic Greyn.


Mukavaa tiistaita kaikille,
toivottavasti olette saaneet nauttia ihanasta auringonpaisteesta tänään!