maanantai 30. toukokuuta 2011

Pastalla ja stansseilla leikkimistä

Näytille teillekin kortti, jonka tein tässä jokin aika sitten. Viime aikoina on tullut lähinnä leikittyä tuolla struktuuripastalla ja uusilla stansseilla, joita on tullut ostettua. Tykkään tuosta pastasta aivan hirmuisesti, ehken juuri siksi, että kahta samanlaista korttia ei tule tekemälläkään vaan jokaisessa kortissa näkyy todella kädenjälki. Koristeina kortissa TiNpan kukkakoristeita sekä metallisia kukkia ja kulmat myös TiNpan. Metalliset koristeet käy mun mielestä tuon häkin kanssa hyvin, ja pastalla päällystämällä metallisista koristeista saa hieman herkempiä. Perhosia tietty kortista löytyy myös ja puolihelmiä. Helmiäkin piti laittaa roikkumaan häkkiin, ei siis koruja vieläkään ;D Höyheniä laitoin, tuli vähän herkempi tunnelma. Paperin reunat ikävästi repsottaa, taisin laittaa liian hätäisesti paperin kiinni, olis saanut kuivaa hetken. Täytyy korjailla :)



Lähikuvaa uteliaasta linnusta :)

Nauttikaahan tulevista hellepäivistä, minä olen muutaman päivän kotona ja aion saada flunssan karkotettua.

tiistai 24. toukokuuta 2011

Kutsukortteja

Tytsillä oli neljävee synttärit viime viikolla. Tällaiset pienet kutsukortit tein, neitikin jopa kelpuutti, vaikka aika nirso nykyjänsä on mun tekeleiden suhteen :D Sairastelujen takia ei synttäreitä pystytty järkkäämään, mutta säästyyhän nämä :) Tosi hyvin muuten sopii vaaleanpunainen ja eko yhteen, huonosti tosin näkyy kuvasta. Papermanian leimasin tuo herkkuvati, väritetty Distresseillä. Päällä on Glossya jolla kiinnitin kaikenmoisia hileitä ja helmiä.


Edelleen...miten tämä aika voi juosta näin nopsaan,

vastahan minä suloisen pienen vauvan kotiin kannoin :)

Ja nyt kotona iso tytsi (suloinen edelleen), joka yrittää opetella lukemaan, seisten ottaa vahtia keinussa, osaa pyöräillä ja keimailee peilin edessä kukkamekossaan. Hiuksia laittaa ja koruja käyttää, meikatakin haluaisi ja niskoja naksauttaa kun en anna.

Iso, mutta silti aina äitin pieni tyttö.

Esittelyjä ja kursseja

Palokankeskuksen Sinellissä järjestetään monenmoisia esittelyjä sekä kursseja lähiaikoina.

Aikataulut ja tarkemmat tiedot löydät täältä.

Ajattelin täälläkin infota, että mahdollisimman moni saisi esittelyistä ja kursseista tietoa, kun niitä on paljon kysytty :)

sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tauko ohi?!?

Kylläpä on pitkä aika taasen viime postauksesta.

Kyllä minä joka päivä olen jotain väkertanyt, en vaan ole jaksanut kuvata enkä varsinkaan laittaa blogiin. Nyt kuitenkin työrintamalla on alkanut helpottaa, eli en enää tee ympäripyöreitä päiviä ja vapaapäiviäkin on ja tämä tietty tarkoittaa, että näitä väkerryksiä alkaa taasen näkyä täällä blogissakin. Blogihiljaisuudesta alkoivat jo työkamutkin kuittailla, terkkuja vaan Tampereelle, nyt tulee megapostaus, ei tartte enää kuittailla ;D


Blogeissa olen ihastellut vaaleita kortteja ,joihin on "sotkettu" ties mitä aineita, kangastakin. Pitihän sitä kokeilla itsekin, miten tällainen tehdään. Tarvikkeet Sinellistä leimasinta ja harsoa lukuunottamatta. Käytin siis taiteilijoiden käyttämää struktuuripastaa taustan tekemiseen (500ml/16€ eli todella edullinen, kun on riittoisa kuin mikä!) , sillä saa taustan esmes röpelölle tai riippuu työvälineestä, millaiseksi se tulee/sen haluaa. Minä töpöttelin sellaisella sienellä ja värjäsin Distressin tipoilla osan pastasta. Päälle liimasin vähän harsokangasta sekä kuituverkkoa. Seuraavalla kerralla laitan ainetta vähän ronskimmin ja teen isompia kuvioita!

Parhaaksi tällaiseen teokseen kimalleliimoista mielestäni käy TiNpan Distressin kimalleliimat, jotka ovat vähän isompirakeisia, näkyvät tällaisissa taustoissa kauniisti, keijupölynä :). Koristeiksi vähän höyheniä sekä timantteja. Leimakuva on Sweat Pea stampsin ja väritetty Distressin musteilla. Tällaisten korttien teko on kyllä mukavaa, ja taiteellistakin jopa kun on kädet maalissa ja vähän posketkin :D






Tässä sitten kuvia töistä, malleja olen väkertänyt töihin, eli todistusaineistoa-askarreltu on :D

Ja jos oikein tarkkana on, kuvasta näkee myös mun uuden (totaalisen)hurahduksen-en sano ääneen, en myönnä :D Enkä ainakaan vielä postaa tämän enempää tekeleitä ;D


Tässäkin pieni kurkistus töihin, seinältä löytyy mun tekemiä mallikortteja.



Ja nämäkin linnunpöntöt löytyvät töistä. Vitsit, miten tykkään puumaalauksesta! PlusColor maaleilla maalasin pöntöt. Lime pohjalle, sitten krakleerauslakka ja sitten valkoinen päälle. Koristeina yhdessä lintu, yhdessä perhonen ja yhdessä linnunmunia ja rusetit kaikissa. Pari maalaamatontakin oksista löytyy.



Ja lasten kanssa on askarreltu. Eilen tehtiin näitä leppiksiä, mun mielestä näistä tuli aika södejä :D (Ohje löytyi uusimmasta Taika-lehdestä). Valmiit puunapit, niihin punaista sekä mustaa PlucColor maalia ja kuituharsosta parille siivet. Silmiä kokeiltiin sekä valmiita että maalattuja.



Kun lapset halusivat urakoida leppiksiä yhden pussillisen, niin mä siinä sivussa tein tällaisen kyltin. Tosi hempeä, eikö ;D Malli on lempäälän Ideaparkista kopsattu, tosin siellä kyltissä luki koputa. Kylttiin laitoin ensin punaista PlusColoria, sitten krakleerauslakkaa ja päälle mustaa PlusColoria. Kirjaimiin laitoin punaista kimalleliimaa, kimallus ei tässä kuitenkaan näy, toi kyllä kivan lisäsäväyksen. Poitsuille pitää tällaiset värkit ostaa ensi viikolla, tämä oli kovasti mieleinen, vaan menossa malliksi töihin. Nooh, saavat itse tehdä ensi viikolla mieleisensä omaan oveen :)

Nyt siis blogijumi selätetty, katsotaan koska seuraavan kerran istahdan päivittämään:)

Aurinkoisia päiviä kaikille!!

lauantai 7. toukokuuta 2011

Kortit samoista materiaaleista By MariaH.

Anteeksi kovasti kaikille rinkiläisille, että julkaisen korttini vasta nyt. Aika vaan ei yksinkertaisesti ole viime aikoina riittänyt bloggaamiseen. Vuorokauteen tarvittaisiin tällä hetkellä siis tunteja kovasti lisää :) En kuitenkaan valita, vaan nautin täysin siemauksin kaikesta mitä elämä juuri nyt eteen on tuonut jo tuo :)

Tässä siis korttini. Kattikortin materiaalit olen minä lähettänyt rinkiläisille ja alemman kortin materiaalit oli lähettänyt Ritva.


Kiitokset kaikille rinkiläisille, tämä oli taasen uusi ja mukava kokemus :)





Näiden korttien myötä toivotan kaikille täällä piipahtaville aurinkoista äitienpäiväviikonloppua!


sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Myymälä avattu!

Pitäisi tehdä postauksia valmistuneista korteista, mutta aika ei anna myöten nyt.


Ajattelin tänne blogiinkin laittaa uuden myymälämme aukioloajat, kun niitä on kyselty.

Viime viikon torstainahan uusi Palokankeskus avattiin, myös me olimme auki to-la.


Ensi viikolla (2.5-8.5) vietämme Palokan Sinellin avajaisviikkoa. Ohjelmaa on jokaiselle päivälle ja aukioloaikamme ovat ensi viikolla seuraavat:

Ma-Pe 09:00-20:00

La 09:00-18:00

Su suljettu


9.5 lähtien aukioloaikamme ovat seuraavat :

Ma-Pe 10:00-20:00

La 10:00-18:00

Su 12:00-18:00



Tervetuloa kaikki tutustumaan Sinellin uuteen myymälään!