perjantai 30. joulukuuta 2011

Köh, köh, köh...

Joulu se tuli tänäkin vuonna, ja meni nopsaan. Meillä oli stressitön, leppoisa joulu isolla porukalla :)
Harmitti kuitenkin vähän, kun olin kipeänä, ja olen edelleen. Nuhaa, sen jälkeen kuumetta ja sitten joulusaunan jälkeen alkoi aivan hirvittävä korvakipu. Lääkärissähän sitä piti käydä kuuri hakemassa, kun ei tauti meinannut lähteä poies. Nyt sitten riivaa köhä, sellaista kuivaa köhimistä etenkin öisin. Onneksi on vielä muutama päivä vapaata, jos sais tämän köhänkin vielä pois tänä vuonna :)

Ja kun yöt menee valvoessa muutenkin tuon köhän takia, niin olen hyödyntänyt senkin ajan ja askarrellut (jopa skräpännytkin).  Ensimmäisenä tuotoksista näytille tällainen tagi, joka menee tytsin kummitätille hänen täyttäessään maagiset 30 vuotta :) Laitan tämän tagin viinipullon kylkeen, jonka pohjalla kultahippusia :) Tagissa myös kullan kimallusta, mikä ei kuvassa näy.


Aika "täysi" on tagi, myönnettäköön. Tämä ihan siitä syystä, että olen haastanut itseni nyt vihdoin käyttämään noita kaikkia ihanuuksia, mitä on tullut hankittua. Jokaiseen tekeleeseen siis pitää laittaa paaaaljon kaikkea mahdollista :D Ja sama homma stanssien kanssa, jos niitä alkais vähitellen vaikka käyttämään, keräämisen ja säilyttämisen lisäksi :D

Oikein hyvää uutta vuotta 2012 kaikille!!

keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Joulukortteja leimaillen ja..väritellen :D

Voi mahdoton miten kauan siitä on kun on tullut oikein urakalla väritettyä copiceilla (tai ylipäätänsä millään). Tytsi on kyllä tusseja pussista ulkoiluttanut, mutta minä en ole koskenut piiiitkään aikaan. Tauko teki hyvää, tuntui tosi mukavalta väritellä :) Joulukortteja valmistui tänä vuonna sitten lopulta aika kiitettävä määrä, kiitos lapsien jotka halusivat askarrella kortteja :) Postittaminen ikävä kyllä jää tänä vuonna, olen ollut jumissa kotona kuumeisen tytsin kanssa, ja edelleen sairastelu jatkuu. Ensi vuonna sitten :)

Näiden joulukorttien myötä toivotan kaikille oikein rauhaisaa ja levontäyteistä joulua!!





maanantai 5. joulukuuta 2011

Hääkortteja

Edelleenkään ei joulukortteja, saatikka leimakuvia :)
Korttirintamalla on kuitenkin, yllättävää kyllä, tapahtunut viime aikoina vaikka mitä, tai siis olen saanut ison kasan kortteja valmiiksi. Tässä näytille muutama hääkortti. Tein tällaisia samanmoisia aika paljon, kun kerran vauhtiin pääsin :D Ideat kortteihin lähti ihanasta paperikosta, joka on DCWV:n hääaiheinen paperikko. Lehtiöstä löytyy tosi kauniita papereita kauniissa sävyissä. Jopa niin paljon tykästyin lehtiöön, että piti vapaapäivänä lähteä töihin ja ostaa toinenkin lehtiö, jos niitä vaikka ei enää saadakaan :D Kaikissa korteissa on tuollainen shaker/helistinrasia, joka pitää sisällään kaikenmoisia erilaisia hileitä ja kimalteita. Korteilla korkeutta aika paljon, 3D tarrapaloja en ole säästellyt :D




Ja nyt pitäisi lähteä kauppaan, josko sitä huomenna laittais juhlat pystyyn kun on poitsun nimpparitkin :)
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja hyvää itsenäisyyspäivää jo näin etukäteen!!