sunnuntai 31. elokuuta 2008

Inspiroidu haaste #18


Piti olla askartelemati ja lepäillä..mutta kuinkas kävikään. Ei vaan, olo jo parempi :) Tosin projekti odottelee vielä, kun oon tehny kaikkea muuta ...argh.

Skräppääminen on jäänyt vähemmälle tässä viime viikkoina, mutta nyt sitten oli kiva aihe inspiroidu haasteessa eli skräpistys :) skräppäys + näpistys = skräpistys
Minä skräpistin aiheen lisäksi kuvan ja kuvatekstin asettelun sekä laitoin numeroita kuvan alle ja revin vähän paperiakin (mikä taisi olla toinen kerta). Tämä myös eka leiska itsestäni ainoastaan, yleensä kun näitä sivuja teen lapsista.

7 kommenttia:

xing kirjoitti...

Tämä oli hauska oivallus. Hieno sivu! Minun piti tosin ensin katsoa kuva suurempana tajutakseni, miksi kuvassa on polvet :)

Pia K kirjoitti...

Hauska sivu tosiaan! Ja aivan ihania nuo kirjaimet ja numerot, mistä ne ovat?

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :) Hauska kuvana kyllä näin jälkikäteen, mutta tosiaankin tuo oli tuttu näky lapsuudesta, eikä kovin naurattanut silloin :DD Ja Pia, kirjaimet on tehty sizzixillä ja kirjaimet ovat Cuttlebugin Olivia aakkosstanssit.

ommu kirjoitti...

Hauska teksti ja kiva sivu!

pikkuhelistin kirjoitti...

Hauska! Tykkään kovasti siitä kuinka oot käyttäny tuota paperia, tuppaa välistä olemaan hankalia tuollaiset missä on ylä- ja alareunassa kuviota :)

manssu kirjoitti...

Tämä sivu kolahti muhun ja kovaa. Tosi hauska idea skräpätä polvet :-) Ja toteutus on kaunis!!!

Anonyymi kirjoitti...

hauska tämä on myös mun mielestä. ja ihanan värikäs!