torstai 14. elokuuta 2008

Kortti Jehkotarta ajatellen :)

Tässä minun korttini Jehkottaren haasteeseen.Jehkottarella on blogissaan synttäriarvonta, jonka säännöt menevät näin : "Sinä joka käyt blogissani (ensimmäistä, monennettai tai viimeistä kertaa) toivon, että teet KORTIN, jossa käytät vaikuteita, fiiliksia, tunnelmia ja ajatuksia liittyen niihin asioihin mitä olet nähnyt, kokenut ja saanut täällä blogissasi ollessa! Tee kortista kuva ja linkitä se viestiissi tässä postauksessa!"
Ja miksi kortista tuli juuri tällainen ..Nooh, Taru tykkää violetista, napeista, kukista ja haaraniiteistä (huom...ihan jopa löytyi violetit nappihaaraniitit :D) :) Ja leimakuvan olen Tarulta saanut vaihdossa, joten arvatenkin Taru tykkää myös Sarah Kayn leimakuvista :) Ja koska hän myös on kova lukemaan ja kerää kirjanmerkkejä, tein myös sellaisen mukaan korttiin. Leimakuva on kohotettu kohotarrrapaloilla reunoistaan, joten näin tulee näppärästi kirjanmerkille "tasku". Tarusta sanoisin vielä sen verran, että ihailen hänen ehtymätöntä ideavarastoaan ja ihmettelen kerta toisensa jälkeen, kuinka ihmeessä hän ehtii kaikkea tekemään :)

4 kommenttia:

jehkotar kirjoitti...

Kiitos valtavasti kortista. Se ja sanasi lämmittivät todella mieltäni! Salaisuutena voisin sanoa, että kyllä se aina jostain pois on kun tällä saralla ehdin kaikkea - miehelläni on asiasta vankkumaton mielipide ;D Kiitos vielä - linkitän sen myöhemmin tänään!

Ritva kirjoitti...

Siis aivan mieletön kortti - kaunis, harmoninen, ihanasti väritetty - ja sinä se et halunnut klikkauksella isommaksi kuvaa, mutta kyllä kelpaa katsella niinkin läheltä - on huippuväritys yms. !!!

TaijuS kirjoitti...

Aivan mielettömän ihanan kortin olet saanut aikaiseksi! Ja kuten Ritva sanoi, väritys on tosi huippulaatua.
Tällaisesta kortista olisin itsekin tosi otettu.

Kerttuli kirjoitti...

Ihanan taustan olet valinnut blogiisi!
Tykkään tästä kortin värityksestä, osaat kyllä värittää nämä Sarah Kayt tosi hienosti. Itse en ole saanut edes leimaan kastettua uusia Sarah leimasimiani :)
Aija