tiistai 12. elokuuta 2008

Sweet Ebonyn heppatytsit


Teen nyt kaikista adoptiolapsistani kortit putkeen, joten toivottavasti ette kyllästy..näitä kun tulee vielä parisen viikkoa :)
Ostaessani tätä leimasinta, olin aivan varma, että tämä on poika. Värittäessäni kuvaa kuitenkin huomasin, että tyttöhän tämäkin on :) Pitkät hiukset paljastivat heppatytsin.

Saisi tästä kuvasta varmasti pojallekin kortin tehtyä, kun leikkaisi nuo pitkät hiukset takaa poies :) Täytyy kokeilla joskus.

Psst..voisko joku auttaa, ja kertoa, kuinka saan nuo kuvat sellaisiksi, etteivät näpäyttämällä tulisi niin isoiksi...häiritsee, kun näkyvät niin tarkkaan :DD

7 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

minäkin kyl luulin et toi on poika leimasin onneksi en ole tilannu sitä sit!
mut upea kortin olet tehny siitä!
toi tähti on ihana idea!

Elina kirjoitti...

Pienennä kuva valmiiksi jollain kuvankäsittelyohjelmalla ennen blogiin lataamista. Itse käytän usein kokoa 500-600 pikseliä, näkyy vähän selvemmin jos joku haluaa nähdä, mutta ei liian suurena kuitenkaan.

Minnis kirjoitti...

Mäkin pienennän kaikki kuvat ennen lataamista kuvankäsittelyohjelmalla, tosin mä tykkään katsoa ihmisten kortteja just noin isona, saa tutkittua kortin yksityiskohdat tosi tarkkaan ;o)

Minni75 kirjoitti...

Onnea uudelle blogille, minä ainakin vielä toistaiseksi oon erittäin tyytyväinen tähän, on paljon nopsampi.
Hieno kortti jälleen ja samoilla linjoilla oon Minniksen kanssa tuosta isosta kuvasta, saa paremmin tutkia yksityiskohtia ja sitä väritystä :D

Ritva kirjoitti...

Mainio kortti - olkoot tyttö tai poika, onhan niitä pitkätukkaisia poikiakin :))
ja
kiitos meilivastauksestasi, tilasin jo kamaa eli pussiloit :)
ja
onnea uudelle blogille, toivottavasti tämä pelittää paremmin, minä vielä tahvoan entisessä....

Hilkka kirjoitti...

Minäkin osittain pienennän kuvia koneelle laitettaessa mutta todella tykkään kun nämä saa suurennettua ja tutkittua. Mikäs sinun on kun teet niin hienoja mutta mä vieläkin harjoittelen ja kaikki tutkii sitten mun virheet, äääkk:)

Heli Matero kirjoitti...

Aivan ihania!