lauantai 13. syyskuuta 2008

I Love Your Blog

Hämmästyksekseni huomasin, että olin saanut Oliverialta tällaisen tunnustuksen, josta kiitän kovasti!! Ilo oli suuri, kun tällaisen sain niin kovin taitavalta korttientekijältä kera kauniiden sanojen :) *halitus* Maissi sekä Minnis myös antoivat minulle tämän tunnustuksen,kera kauniiden sanojen, iso halitus myös teille :)
Haluan laittaa tämän eteenpäiten tuomaan samanmoista iloa, kuin sen saaminen toi minulle. Toki tämän tunnustuksen ansaitsisi tosi moni, mutta päätin, että jos vaikka nimeäisin tälläerää viisi :)
Laura - Ihailen hänen mahtavia skräppäystaitojaan kerta toisensa jälkeen. Värit ja niiden rohkea yhdisteleminen ovat aivan omaa luokkaansa. Onneksi myös välillä Laura näyttää taitojaan tehden aivan ihastuttavia ja ihanan erilaisia kortteja :)
Minni- Pidän kovasti kaikista hänen tekemistään korteista ja etenkin väritykset ovat aivan huippuja ja huolella tehtyjä :)
Aija- Kukapa ei Aijan tekemistä korteista tykkäisi :) Hänellä on aivan kadehdittavan mahtava kyky tehdä ruskeansävyisiä kortteja, joissa aina niin ihana tunnelma. Myös hänen korttinsa ovat aina niin huolella tehtyjä, josta aina oikea kortintekijä tunnetaan ja muistetaan :)
Minnis- Meillä on hurjan paljon yhteistä, varsinkin hyvä leimasinmaku *tihii*. Tykkään erityisesti siitä, että Minnis tekee leimakuvakorttien lisäksi myös 3D kortteja sekä valokuvista kortteja ja ne kaikki ovat niin huippuhienoja, ja ajatuksella tehtyjä.
Ja viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä Maissi- Tykkään, että Maissilla on siis aivan huikea värisilmä ja taito tehdä kortteja ja skräppäystä niin, että kaikki hänen töissään sointuvat aivan mahtavasti yhteen. Näkee siis, että kaikki hänen tekemänsä työt ovat tarkkaan ajateltuja ja huolella tehtyjä. Tykkään myös siitä, että hänellä mielestäni on taito tehdä hyvinkin erilaisia kortteja, ja aina yllättää :))
Nimesin nämä neljä myös siksi, että jotenkin minusta tuntuu, että heidät olisi myös ilo nähdä aivan "livenä" ja juttua piisaisi :)) Toki olisi ihanaa nähdä niiiiin moni muukin, mutta silti.. :)

5 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

Voi Miia kiitos tunnustuksesta ja ihanista sanoistasi. (Melkein joutuu nessupaketille)
Aija

Maissi kirjoitti...

Kiitos Miija, on kiva kuulla tuollaista palautetta :)

Maissi kirjoitti...

Haluan jakaa tämän palkinnon myös sinulle :)

Minnis kirjoitti...

Oho.. Iso Kiitos :o), lämmittää mieltä, varsinkin kun se tulee huipputaitavalta kortintekijältä :o))

Minni75 kirjoitti...

Kiitos Miia, lämmittä mieltä ja sydäntä ;)