maanantai 29. syyskuuta 2008

Magnoliaa kolmin kappalein

Olipa mukava tehdä välillä magnoliaa :) Tässä kortissa taustapaperina Reminiche Snowglobe, joka on aivan mielettömän kaunista. Paperissa vähän sellainen vanhanajan tuntu ja kauniita lumihiutaleita :) Leimasimina tämä mielestäni ihanin Edwin kautta aikojen, sekä magnolian talo. Tämä Edwin olikin kuvattuna jo aiemmin, eli lakissa ja lapasissa on pikkaisen Fun Flock Cotton Ball White:ia.

Tämä syksyinen Tilda on myös tosi kaunis, vähän samantyylinen kuin Tilda lumisatessa :) Taustapaperi on Dovecraftin Fantacy setistä ja nauhat Artemion Gold Dream nauhasetistä. Tulipa tätä korttia tehdessä mieleen, että olis kiva sellainen tekstileimasin kuin Syysterveisiä/Syysterveisin :) Itse kun olen arka tekstejä raapustelemaan kortteihin :) Tätäkin varmasti pitäisi vähän harjoitella.Ensimmäistä kertaa värittelin tätäkin magnolian tyttöä sekä matkalaukkuja. Ensin tarkoituksena oli tehdä tähän laukkujen päälle se tyttö, jokka käsilaukku kädessä, mutta jotenkin tähän vain tuli istua nököttämään tämä tyttö, liekkö mummolaan matkalla vai minne :) Ihania nämä magnolian uudet leimasimet kyllä ovat :) Taustapaperit Basic Grey Mellow paperisetistä, joka nyt yksi suosikeistani :) Sydän napit Artemio Fun heart.

Ja kaikki kuvat tasaisesti vinossa, hyvin alkaa viikko..hieman pää ilmeisesti oikealle kääntyneenä :DD Mukavaa viikonalkua kaikille!!

Tämän postauksen myötä myös kiitän kaikkia peukutuksista ja kannustuksista sekä kommenteista -ihanaa kun olette olemassa :)) *halituksia*

9 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kuin kauniita komin kpl. toi alin oli super ihana varmaan lähdössä tilda amerikan mummon luo;)

Heli Matero kirjoitti...

Ihania kokonaisuuksia. Minä olen unohtanut nuo Fantacy paperit hyllyyn, kun olen niin innokkaasti BG:tä käyttänyt. Seuraava kausi taitaa olla Memory box.

Sanna kirjoitti...

Ihania korttei! Kaikki kortit niin harmonisia. :-) Minä vielä etsin tyyliäni...

sari kirjoitti...

siis mielettömän upeita kortteja!!!

Marika kirjoitti...

Kauniisti toteutettu kaikki kolme korttia :)

sari kirjoitti...

se kuvan kehys josta tykkäsit...se on vanhasta vyöstä otettu...=)

tutteli kirjoitti...

Aivan ihania kortteja jälleen! Tuo magnolian taloleimasin on kyllä hyvä, pitääpä yrittää se etsiä itselle jostain.. Laitoin sulle sähköpostia siitä BIA kirjasen ohjeesta, josta kommentoit blogissani..Toivottavasti tulee maili perille.

Maaret kirjoitti...

Tosi kauniita kortteja kaikki .)

Andrea, kirjoitti...

Fantastic cards, I love all the papers and your colouring is fabulous