maanantai 8. syyskuuta 2008

Sarah Kay Challenge week #10Piti oikein tehdä kaksin kappalein näitä kortteja, syy aivan yksinkertainen, en ollut ekaan korttiin tyytyväinen. Laitan nyt kuitenkin molemmat tähän esille. Luonnos oli ihanan yksinkertainen ja siitä tykkäsin kovasti :) Ja muutama sana pitää englanniksi laittaa ihan kiitokseksi, kun niin moni on käynyt kommentoimassa korttejani muistakin maista :)
Writing in english is more than challenge to me, because i haven´t needed to write for while in english. So many people have visited in my blog and have leaved comments in english so from now on i´m trying to write few words in english also :)
I liked a lot of this weeks sketch, maybe because it was so simple (as my cards usually are). I had to do two cards, because i wasn`t satisfiel the first one. First I tried to make colourful card, but it didn`t work as well as i thought. So i had to make another card more soften colours.

11 kommenttia:

Debbie kirjoitti...

Great cards. I love them both. Such pretty colours. Debbie x

Kirsikka kirjoitti...

Ihania kortteja olet taas tehnyt.
Varaventtiilin blogissa huomasin kirjoituksesi että värit muuttuvat pellavaöljyn kanssa, höh? Oletko muita öljyjä testannut tai minkä olet todennut hyväksi? Ei viittis ihan turhaan noita kortteja sitten tehdä ja olen ihastunut tuohon väritystekniikkaan öljyn kanssa. Kiitti vinkeistä jo etukäteen.

Miijja kirjoitti...

En ole muita "kotiöljyjä" kokeillut. Nyt käytän ainoastaan vain taiteilijatarvikkeesta ostettua, öljypohjaisten värien levitykseen tarkoitettua, öljyä. Ihan tosiaan siitä syystä, että haluan korttien säilyvän pitkään, jos joku haluaa niitä säilyttää :)

Merja kirjoitti...

Kiitos ihanista ja inspiroivista sivuistasi!
Minkälaista paperia käytät? Fabrianon akvarellipaperi ei toimi mielestäni kovinkaan hyvin veden tai öljyn kanssa. Mikä olisi toimiva liukas paperi?
Muutama kortti meni minullakin pilalle kun käytin aluksi tärpättiä värin levittämiseen. Nykyisen pullon kyljessä lukee: Daler-Rowney Linseed Oil, enkä ole vielä huomannut värin muutosta. Olisi kamalaa jos kaikki vaivannäkö tuhoutuisi!

Minni75 kirjoitti...

Kauniita molemmat kortit, tykkään noista 1:n kortin, tytön housujen väristä, aivan ihanat!!!

Kirsikka kirjoitti...

Oisin kanssa kiinnostunut kuulemaan mikä ois hyvä paperi öljy tekniikalle tai promarkereille. Ettei tulis taas huti ostoksia :(

Bev kirjoitti...

Wow! Both cards are so beautiful!! Such pretty papers and embellishments

hugs Bev x

Kathy kirjoitti...

Oh both cards are different but both are beautiful!! Your papers and images are equally beautiful!! Thanks for making 2 cards for the challenge :)Kathy

Miijja kirjoitti...

Tein jo eilen pitkän postauksen kun yritin vastailla kysymyksiin, mutta kone "jumahti" Joten yritän uudestaan..saan paljon kyselyjä päivittäin sähköpostitse koskien vähän mitä milloinkin. Usein kysytään tätä paperi asiaa ja mikä olisi millekin väreille hyvä. En lähde tässä neuvomaan paperinmerkkiä, koska olen sitä mieltä, että tämä on vähän makuasia, kuten moni muukin asia askartelussa on..esim jotkut tykkää promarkereista ja jotkut eivät tykkää laisinkaan...Minä käytän sellaista paperia, jota ei saa kaupasta, joten en merkkiä osaa sanoa. On kuitenkin olemassa vastaavaa, ja tämä ei paperia vaan sitä kutsutaan valokuvakartongiksi, EI valokuvatulostustaperiksi!! Nämä ovat sellaisia, joita löytyy valokuvaalbumeiden läheltä eri liikkeistä mm tiimarista ja suomalaisesta ainakin. Tusseilla (copic ja promarker) väritettäessä kannattaisi välttää juuri näitä akvarellipapereita, koska nehän on tarkoitettu imemään jopa vettä, joten imevät myös tussit tosi nopeaan kuiviksi. Mutta edelleen korostan..kokeilemalla löytyy se "oma juttu" :)) Teen lähipäivinä postauksen liittyen useisiin eri kysymyksiin, kun vaan kunto ja aika järjestyy. Mukavaa loppuviikoa, toivottavasti vastaukseni auttoi jotenkin :)

Miijja kirjoitti...

Ihan oikeita tähän tarkoitukseen tarkoitettuja öljyjä saa taiteilijakaupoista ja nykyjänsä ilmeisesti myös Heinikasta...jäi kommentoimati tähän asiaan :)

Kerttuli kirjoitti...

Tuo liilan värinen kortti on todella ihana, siinä jotenkin kaikki on niin kohdallaan.
Todella kaunis!
Aija