perjantai 5. syyskuuta 2008

Syysretki ikuistettu
Tänä perjantaina oli Inspiroidu haasteessa tarkoitus lisätä jotain kangasta, huopaa tms leiskaan. Aivan huippuhieno idea kerrassaan!


Minä laitoin huopalehtiä, jotka leikkasin sizzixillä. Ja tottahan ne toivat näköä aivan eri tavalla sivuun, kun ovat pehmeitä ja kohollaan aika reilusti :)
Ja kuvassa siis poikatermiitit, jotka tykkäävät mielettömästi olla metsässä retkillä, varsinkin keräämässä suppilovahveroita. Parasta näissä retkissä tietty on, kun on eväät mukana. Kerhossa vanhin pojista 3-vuotiaana sanoikin, kun tekivät laatikon pohjalle leikkimetsää ja kysyttiin mitä metsästä puuttuu, Eväät!! Oli Niklas huutanut :) Muut lapset olivat veikanneet karhuja, ilveksiä jne. :)

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Nätti sivu ja hyvä idea nuo lehdet!

Sanna kirjoitti...

Hienon sivun olet tehnyt =)

Pia K kirjoitti...

Kivan näköinen sivu! Mulla on tuota samaa taustapaperia ja hassu juttu mutta ei ole tullut mieleenkään että sitä voisi käyttää vaakaraitaisena... hyvin näyttää toimivan kuitenkin, joten kiitos vinkistä :)
Haasteblogiin pitäisi liittää Kotisivusi osoite -kohtaan suora linkki siihen postaukseen jolla osallistuu; sen saa blogikirjoituksen otsikosta ja tähän kirjoitukseesi se on http://miijja.blogspot.com/2008/09/syysretki-ikuistettu.html

xing kirjoitti...

Kauniita lehtiä ja ihana tuo kommentti "eväät puuttuu"! :) Kirjoita ihmeessä se sivulle (tai vaikka sivun taakse) talteen - tuollaiset hauskat yksityiskohdat unohtuvat niin helposti.

pikkuhelistin kirjoitti...

Tosi nätti leiska! Lehdet ja taustapaperi sopii ihanasti yhteen ja mulle tulee niiden yhdistelmästä mieleen lehtien leijailu tuulen mukana :)