tiistai 9. syyskuuta 2008

Whiff Of JoyNämä leimasimet ovat kyllä aivan ylivetoja!! Näissä on ihanasti ilmettä...näitä tahtoo miljuuna lisää :)) Hyvin simppeli toteutus molemmissa korteissa, mutta välillä näinkin :)

7 kommenttia:

Minnis kirjoitti...

Todella kauniit kortit, ja ihanat leimat. Tuo Porolla ratsastava hahmo on ihana :o))). Tilasitko sen enkelin? TAHTOO nähdä kortin siitä ;o))!!!

TARJA kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja olet tehnyt.Leimakuvat ovat aivan ihania, mistä olet hankkinut nuo leimat?

Satu K kirjoitti...

Todella ihanat kortit! Varsinkin tuosta alimmaisesta tykkään: se on hauska :o)

Anspe kirjoitti...

Jälleen kerran aivan mahtavia kortteja!!!

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista kovasti :)) Tarja...kuten kategoriasta näkee, nämä ovat Whiff Of Joy leimasimia, jotka on suunnitellut Elisabeth Bell. Ja Minnis..hihii...leimasin sivuilla näkee mitä mulla näistä on, eli ei montaakaan ja enkuli jäi kauppaan, ei ollut oikein mun juttu :) Vaiks ihania nämä ovat kaikki ja uusia odottelen jo innolla!!

Riikka kirjoitti...

Heips!

Sain tänään toistamiseen mahdollisuuden ostaa tekemiäsi kortteja ja sain tänään niiden myyjä S:ltä tämäm blogiosoitteesi.

Pidän korteistasi, ovat todella kauniita ja huolella tehtyjä. Itse en ikinä moiseen huolellisuuteen ja pikkutarkkuuteen kykenisi.

S ehkä kertookin sinulle, mutta kerron itsekin, että keväällä ostamani äitienpäiväkortin vein omalle äidilleni terveyskeskuksen vuodeosastolle, jossa äiti sairasti äitienpäivän aikaan. Äiti itse oli ihan ihastuksissaan ja samoin kaikki osaston hoitajat.

Tuunpa tänne varmasti toistekin!

Miijja kirjoitti...

Riikka, kiitos vierailustasi,ja kiitos myös kauniista sanoistasi! Toivottavasti todella tulet uudestaankin piipahtamaan täällä :) Ja ihanaa oli kuulla palautetta myös kortista, joka on saajallekin asti päässyt. Nämä ovat niitä hetkiä, joiden vuoksi kortteja jaksaa juuri huolella tehdä, kun kortit huomataan itsetekemiksi ja tuovat iloa :))