lauantai 18. lokakuuta 2008

Askartelunurkka

Yksi kysytyimmistä kysymyksistä, joihin vastailen kuuluu; Mistä blogisi nimi tulee?
Ja vastaus on tässä :) Askartelen siis tosiaan nurkassa, itseasiassa askartelupöytäni on keittiön nurkassa (ainut mahdollinen paikka) :) Ja tässä ekassa kuvassa näkyy koko sekasorto :D
Tätä on aivan turha yrittää siivota tai pitää järjestyksessä.
Kaveri kävi kylässä ja totesi, ihanaa, sulla on yhtä sotkuista kuin mullakin...hmmmm..olin juuri nurkkauksen siivonnut :DD *terkkuja* ;D
Huom! Tässä kuvassa oikealla ylhäällä pinossa ne leimakuvat, jotka odottavat vuoroaan seuraavaksi :D
Tässä kuvassa näkyy, kuinka säilön paperit. Eli pilppuan kaikki 30*30 paperit neljään osaan ja laitan näihin laatikoihin, näin ne pysyvät suorina ja helppo plarata :) Väliköissä korttipohjia, tarroja sekä 8*8 kuviopaperikot.
Tässä sitten skräppipaperit, joita en ole pilpunnut..ainakaan vielä :) Joitain papereita pitää jättää skräppäämiseeenkin :)


Tässä sitten tämä laukku, joka pitää sisällään jos vaikka mitä, pääosin kyniä ja liimoja ja erilaisia saksia. Painaa muuten aivan tuhottomasti!! Messuilta kotiin palatessani kun tämä laukku toisessa kädessä menin junaan, totesi yksi pikkutyttö Wau :))

Ja tässä Fiskarsin pyörivä kuviosaksiteline, jonka alla olevassa punaisessa rasiassa nappeja sekä laatikosto kaikelle pienelle sälälle kuten eyeletit, haaraniitit, metallikoristeet jne jne...

Ja sitten erilaisia tusseja, näissä on kyllä mielestäni tosi hankalaa se, että näitä pitää säilyttää vaakatasossa. Tussit "katoavat" tuonne syvennykseen sitten, kun en niillä väritä.
Yhdessä laatikostossa sitten on kimalleliimat ja leimasinmusteet ja kohojauheet.
Ja tässä kuvassa näkyy kärry, jossa kaikki sizzixiin tarvittavat stanssit ja spellbindersit jne. Kärry aina sitten menee pöydän alle kun lopetan askartelun. Tähän kärryyn sopi askartelutarvikkeeni vielä vuosi sitten :DD
Ja sitten pöydän alle. Dreamkutz, BIA sekä Fiskarsin leikkuri ja yksi laatikollinen pop up kuvio lävistäjiä, puncheja ym Fiskars sälää. Kuumailmapuhallinkin laatikon päällä. Ja laatikot vasemmalla ovat leimasimille.
Pöydän alla myös toinen kärry jossa mm BIA kamaa yms. Sitten papereita, kirjekuoria, 3D kuvia yksi kansio. Akryylileimasimet CD koteloissa laatikossa. jne jne...
Että tällainen on "tila" missä askartelen. Sanottakoon vielä, että näitä kamppeita on lähes joka huoneessa. Myös pöydän vieressä on laatikkopino, jossa aineita muutamiin projekteihin liittyen sekä iso laatikko paperisilppua ja laatikkopinon päällä oli myös sizzix kuvausten ajan :D

Olisi kiva nähdä myös toisten askartelyhuoneita/pöytiä :)) Rohkeasti vaan kuvaamaan :)

19 kommenttia:

tiina38 kirjoitti...

Moi!
Ihana kattoa ku on kaikki niin hienosti järjestyksessä!!! Tossa paperien palottelussa on kyllä ideaa! Mulla on olkkarissa tuo askartelu nurkka. Tosin olen vallottanu taas keittiön pöydänki... Nurkkaus leviää käsiin. Vuosi sitte kaikki oli niin hyvässä järjestyksessä parissa laatikossa... Jos saan nurkkaustani ojennukseen voin sitä blogiini kuvata, tul vilkasemaan;)

terkuin, Tiina

Anne kirjoitti...

Kiva postaus. On aina todella mielenkiintoista nähdä miten muut säilyttää askartelutarvikkeita ja missä askartelee.

sari kirjoitti...

sullahan on oikein unelma nurkka!! Niin paljon kaunista ja ihanaa...=) Tosi hyvä homma pilkkoa paperit noin!

Maissi kirjoitti...

Kiva nähdä miten hyvin olet organisoinut askartelunurkkauksesi, kiva oli myös saada vinkkejä omaankin nurkkaukseen :)

Pimpula kirjoitti...

Olipas kiva kurkistaa askartelunurkkaukseesi. =)
Kaikki tavarat ovat niin siististi omilla paikoillaan.
Mukavan postauksen olit tehnyt.

Susanna kirjoitti...

No onhan sinulla viihtyisä nurkkaus. Ei ihme ettet koe olevasi siellä pakon alla ;) Hyvän postauksen olet tehnyt. Jospa sitä joskus tohtisi itsekin tuoda oman nurkan julki. Otin vanhaan blogiini muutaman kuvan, mutta niistä ajoista on hiukan homma karannut käsistä ;)

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista, kiva kun olette piipahtaneet nurkassani :))

Hilkka kirjoitti...

Tosi hieno nurkkaus sinulle. Nyt en yhtään ihmettele miks mulla on aina väärän näköisiä tarvikkeita kun katselen sinun varastoasi!! Mulla on nurkkaus olohuoneessa ja se kyllä levittäytyy puoleen huoneeseen. Pitää vielä sopia ompelukone sekä kankaat vaikka ne ovatkin suurimmaksi osaksi laatikoissa siis muovi sellaisissa.Sohvan nurkassa on keväästä asti seisonut keskeneräinen tilkkupeitto..kääk, siis käsintikkausta vailla. Ei voi kuvia ottaa.

Elina kirjoitti...

Kiva kun olet jaksanut kuvata! On aina mielenkiintoista nähdä miten joku toinen on ratkaissut säilytysongelmat joita itsekin aina miettii. Toi pöytä on kyllä tosi kätevä kun on lokeroa jos minkälaista. Skräppipaperit tekisin minunkin mieleni silputa pienemmiksi, mutta tarvitsisi giljotiinin, että saisi siististi...

Mistä olet hommannut ne rasiat joissa nuo paperit on?

Heli Matero kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Itse sain vähän aikaa sitten kuvattua omani.

Taru kirjoitti...

Mulla on huone, mutta se on ns. läpikulkuhuone, joten kaikki tilat ei ole käytössä. Voisin kanssa kuvata tässä joku päivä tällä viikolla Järkevän näköinen, mutta kai se meillä kaikilla on aina "kaaoksessa" vaikka tosiaan olisi juuri siivottu!

Taava kirjoitti...

Sulla on kaikki järkevästi kädenulottuvilla, kun mulla on ikkunan alla 2 metrin pöytä ja siinä päällä kaikki lelut käyttövalmiina ja vasemmalle puolelle leviää 5 mappihyllyä, joiden hylyvälit on tiivistetty. Kaikkia papereita en ole silpunnut, koska ne vievät minusta sen jälkeen enemmän tilaa. Mutta minusta suurin ongelmani on tällä hetkellä se, että välillä joutuu nostamaan takapuolen penkistä hakekseni jotain tarvittavaa, mihin en muuten ylety.
Pahinta mitä voisin nyt kuvitella on muutto, koska en jaksaisi lähteä kantamaan kaikkea tavaraa uuteen paikkaan ;-D

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hyvältä näytää minullla viel keskeneräinen oma nurkkaus ja levitän niitä kyl ympäri asuntoa! kohta olemme saaneet vilijonkan askarteluhuoneen kuntoon! sit ehkä siitä kuvia!

Sukari-83 kirjoitti...

Ihanaa tirkistellä muiden nurkkauksia. Itse vasta uuden asunnon myötä laitan omaa nurkkaani järjestykseen niin kiva nähdä miten muut ovat säilytyksensä ratkaisseet. =0) Ennen oli kokonainen pieni askarteluhuone, mutta nyt sitten piti ahtautua pieneen makuuhuoneen nurkkaan...XD

KA kirjoitti...

VAU! Minä haaveilen että edes saisin jonkun erillisen pöydän jossa askarrella koska keittiön pöydän ääressä se on hankalaa! Aina pitää kesken raivata kaikki pois...

Raisa kirjoitti...

Mulla ei tuota omaa nurkkaa ole, jotenm kaikki on vähän sielä ja täällä ja tuollakin... :)
Merkkasin sinut blogissani, toivottavsti jaksat leikkiä mukana

Piia kirjoitti...

Hei!
Mistä olet ostanut tuon ihanan Inkadinkadon enkeli leimasimen mikä on tuolla sun aikasemmassa postauksessasi? Kiitos etukäteen vastauksestasi :))

Liiolii kirjoitti...

http://lii-o-lii.vuodatus.net/blog/1601740

<--- Tuolla kuva just siivotusta pöydänreunasta. Vain pari purkkia kyniä ja saksia. Varsinaisista säilytysratkaisuista laitan kuvia blogiini vähän myöhemmin. Olen muuten ajatellut hommata tuollaisen laatikoston kuin sinulla on, pikkusälää varten.

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille isosti kommenteista :)) Tuosta paperien paloittelusta...teen sen siksi että papereita on helpompi löytää ja siksi, että tuli aina vain otettua yksi kulma paperista ja loput sitten ruttaantuivat helposti.Ja paperit oles laittanut neljään osaan dreamkuzilla, joka aivan unelma tuohon hommaan. Onhan se tosiaan ihanaa, että on joku paikka missä saa askarrella, vaikkei omaa huonetta olekaan. Tiedän kyllä, mitä on askarrella olohuoneen pienellä kfupöydällä ja siinä just rasittavinta oli se että kaikki piti aina raivata pois.