keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Enkeli

Olin sitä mieltä, ettei tämä Whiff Of Joyn enkelileimasin ole oikein mun juttu. Tilasin leimasimen kuitenkin ja tässä ensimmäinen korttina. En tiedä mikä tässä kuvassa tekee sen, että on hankala värittää, mutta vaikeaa oli- tämä on 6. väritetty kuva, aikaisemmat 5 menivät hylkyyn. Simppeli toteutus muuten :) Taustapaperi Studio Light. Lumihiutaleen pohjalla Priman huurrekukkien mukana tullut kankainen lumihiutale, sitten sizzixin lumihiutale ja päällä tuollainen strassitähti johon laitoin vielä välihelmen ja helmen puolikkaan. Taustapaperin kulmat kuvioitu Fiskarsin kulmälävistäjällä Pisarat. Siivissä Fun Flockia ja hieman lisäsin myös Stickles kimalleliimaa.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kaunis kortti!!! Minusta tuollaiset kuvat ovat vaikeita värittää koska väritysalue on aika 'iso' ja siihen pitää niin itse yrittää luoda varjot jne. Mutta jotkut kuvat tosiaan ovat sellaisia ettei niitä tahdo saada millään väriteltyä. plääh.

amppa kirjoitti...

kaunis kortti:) värityksessä ei mitään vikaa.. taitavasti väritetty.. eihän se aina ensimmäisellä yrittämällä onnistu;)

TARJA kirjoitti...

Kaunis kortti! Hyvin on väritetty.
Saa nähdä kuinka käy, kun itse alan värittää kyseistä kuvaa:)

Minnis kirjoitti...

Kauniisti olet osannut tämän väritellä, itsekin olen pari päivää tämän kuvan kanssa taistellut, kun millään ei tahdo onnistua... Mutta ehkä jonain päivänä :o). Ihana kortti muutenkin :o).

myy ja vilijonkka kirjoitti...

tosi upeasti onnistunut! tämä just eilen tuskailin kun toi värittäminen ei onnistu kohta pistän pillit pussiin jos ei rupee onnistumaan!

Sanna kirjoitti...

Ihana enkulikortti! :-)