lauantai 25. lokakuuta 2008

Mitä äiti edellä, sitä tytär perässä, vai miten se meni :DD

Kuten kerroin, on askartelunurkkani meidän keittiössä, eikä tosiaankaan piilossa mitenkään. Tämä tilanne, mikä aamulla oli, ei ole kovinkaan harvinainen...
Äiti jättää askartelutarvikkeensa hieman (kröhöm) levälleen askartelupöydälle ja tyttöhän on heti kärppänä paikalla. Voin vaan kuvitella hänen ajatuksensa....Hmm...äitiä ei näy...jospa vähän askartelisin....tussit ja tuotah....paperia ja näinhän se menee :DD Sitten "laulamaan" eli pitämään sellaista hmmmmmäääääääaaaaaa ääntä isoon ääneen ja tussi käy. Ja tuloksena täysin valmis kuva kortteiluun :DD (Nallen ja pojan hiukset olin ehtinyt itse värittää) Olen todella todella tyytyväinen, että tyttö on joka kerta tussin löydettyään myös etsinyt jostain paperin eli näitä taideteoksia ei ole tarvinnut seiniltä putsailla ...ainakaan vielä :DD
Mitäs sanotte, eikö ole äitiinsä tullut, vai äiti tyttöönsä :DD
Ja tässä sitten äidin tekemät kortit. "Taiteilija" nukkuu päiväuniaan ihan itse ilman äitiä, jeee!! Joten aika on käytettävä hyvin, eli askarrellen :)


Tässä simppeli kortti, ei kukkia tällä kertaa :) Kortti tuntuu kaipaavan vielä jotain, mutten tiedä mitä, halusin, että tuota kaunista paperia jäisi mahdollisimman paljon näkyviin joten en sitten lähtenyt laittamaan kukkia enkä muutakaan tähän.

Kaikki tarvikkeet pop up kuviolävistimiä lukuunottamatta Taitopuoti Paperinauhasta. Paperit Fancy Pants, "piparit" tehty Fiskarsin pop up lävistäjillä ja geelikynää vähän turattu niihin. Taustalla oleva nuottiviivasto leimattu versafinen sepia musteella ja se on Priman build it frame setistä. Tekstileimasin myös samasta kaupasta. Magnolian leimasin Tilda with Roller-pin ja väritetty kuivapastelliliiduilla. Ja reseptin tekstit kirjoitettu itse.Tänään tuli myös miehen kaveri käymään, hän oli menossa kummityttönsä syntymäpäiville ja tuli siis korttia kyselemään samalla kun tuli vierailulle. Nooh, minulta kun häviävät nämä kortit lähes samantein eli kotona ei ollut yhtään korttia niin eikun nurkkaan ja korttia tekemään. Tunnen tämän tytön itsekin, joten tein ylimääräisenä tuon kynttilän viemisiksi. Kynttilässä myös sama teksti kuin kortissa eli onnea kummitytölle :) Huomaako kukaan, että täällä taisi käydä hurahdus noihin kynttilöihin :DD


Taustapaperit Fancy Pants, cd:n reunalla ääriviivatarraa, jonka värjäsin tusseilla. Leimasin Tilda med krona ja väritetty kuivapastellikynillä sekä copiceilla, kuten myös kynttilään tullut kuva. Kukat Priman hydrandea sarjaa ja kukkien keskellä välihelmet, joiden päällä helmenpuolikkaat. Kynttilän päällä rusetti, jossa roikkuu metallisydän.

Toivottavasti ovat mieluisat synttärisankarille :)Mukavaa lauantaita kaikille!!

7 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

upeet kortit olet tehny ja toi kynttilä on kanssa makee!

Maaret kirjoitti...

Ihania noi molemmat :)

Hilkka kirjoitti...

Siis upea kortti kera kynttilän. Sinulta tuo teko käy ihan kädenkäänteessä kun toinen odottaa!
Mä olen treffannut tänään Taavan Heinolassa, vähän sain (rahalla tietenkin)tavaraa ja nyt pitäs testata mut ekaks saunaan. Oikein hyvää viikonloppua :)

Susanne kirjoitti...

Nämä kynttilät ovat aivan ihania ja kortit myös =) Täytyy itsekkin kokeilla ja näin joulun alla itse koristellut kynttilät ovat ihania viemisiä, kun kyläilemään lähtee =)

TiinaR kirjoitti...

Ihania kortteja ja tuo kynttilä on aivan upea!

Aija kirjoitti...

Pisti ihan hymyilyttämään tuo tyttäresi taiteen palo :) nuo pienet ovat aika eteviä pistämään merkille mitä vanhemmat oikein touhuavat ja tekevät itse perässä.
Tuo tekemäsi magnolia kortti on todella ihastuttava, pidän todella paljon väreistä joita olet käyttänyt. Ja nuo tekemäsi kynttilät ovat upeita, kiitos vaan ohjeistuksesta tulee tarpeeseen kun on yksi projekti tulossa eteen.
Mukavaa alkanutta viikkoa, en taida uskaltaa tulla tänne ensi viikolla kun on taas ilmeisesti uusia houkutuksia tiedossa :)

Ritva kirjoitti...

Kiitos taas hyvistä ja selkeistä ohjeista, pitänee testailla tuota kynttiläjuttua - mitenhän se suhtautuu tuo kuva tuleen, oletko polttanut siihen asti....palaa nätisti liekki kuitenkin?

Ihana tyttösen tekele, niin se on äidit ensin, lapset perässä...ja hyvä ettet lannista taiteilijan intoa!

Mukavaa alkanutta viikkoa, mullakin on viikon vapaa,jeeee! Mites sairaustilanne on teillä nyt?

Ja vakavasti harkitsen nyt vihdoin ostaa sitä bigshotia - mistähän kantsis se hommata, edullisin ja jos jostain saa hiluvitkuttimia kaupantekijöiksi...jos siis osaan sitä edes käyttää (sanoo ikuinen poropeukalo)