torstai 23. lokakuuta 2008

Pikkuruisia Pennyjä

Todellista hiljaiseloa ollut täällä korttirintamalla. Tytsi on ollut tosi kovassa kuumeessa 4 päivää ja käytännössä katsoen sylissä päivät ja yöt. Nyt näkyy jo valoa tunnelin päässä onneksi :) Silmäpussit vaihtuneet tällävälin silmäsäkeiksi :D

Tässä kuitenkin kolme Penny Blackin korttia. Tällä kertaa simppeliäkin simppelimmät toteutukset. Halusin testata näitä akryylisiä leimasettejä, jotka mulla on olleet jo ainakin puolisen vuotta, mutta pölyttymässä ovat olleet, myönnän. En siis kertaakaan ole näillä mitään tehnyt. Nyt kuitenkin tykästyin näihin kovin, joten jatkossakin näitä putkahtelee varmasti silloin tällöin :)


Kiitos kovasti myös kaikille kommentteja jättäneille!! Pikaiseen olen päässyt koneella käymään, enkä tosiaankaan ole ehtinyt kommentoimaan. Ja kiitos, olen saanut tällä välin tunnustuksen ja yhteen kivaan juttuunkin minut on haastettu, palaan näihin viikonloppuna :)

Tarja...en saa sinulle laitettua sähköpostia, tulee takaisin viestini...geelikyniä saa suomalaisesta kirjakaupasta ainakin, hintaan 1.20e kpl. Ovat siis irtomyynnissä, ei tarvitse ostaa isoa pakettia missä muita värejä.

Elina....rasiat, joissa säilytän pilputut paperit olen saanut, joten en tiedä mistä niitä saa.
Raisa...lähden varmasti leikkiin mukaan, kunhan tässä ehdin perehtyä :)

Riikkis, kiitos tunnustuksista, lämmittivät kovasti mieltä :))

Piia...Inkadinkadon enkelileimasimen Taava ystävällisesti lähetti Helsingistä :) Sitä on ainakin ollut myynnissä Sinellissä.

Sari...kirjekuoresi odottaa pöydällä, en vain ole päässyt postiin. Perjantaina viimeistään postitus :)

Oikein mukavaa viikkoa kaikille!!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Teit kyllä tosi suloisia kortteja :)!!! Toivottavasti sinun tytteli voi jo paremmin ja sinäkin pääset nukkumaan :)

sari kirjoitti...

ihania kortteja taas! onneksi pikku neiti on parantumassa..meillä kanssa tyttö ollut sairana 3 päivää... mutta paraantumassa nytten...=) Kuorella ei ole mikään kiire!!! =)

Ritva kirjoitti...

Ihanan lutuisia ovat kuvat ja toteutus :)

Minäkin toivon todella, että tytsi paranee pian kunnolla, enkeleitä avuksi :)

Raisa kirjoitti...

Kiva jos jaksat leikkiä :)
Tosi kivoja nuokin kortit, joissa on vähemmän koristuksia, palauttaa taas mieleen, että aina ei tarvis lisätä niin paljoa kamaa.
Pipaista paranemista tyttelille, meillä on vielä säästytty taudeilta.