maanantai 3. marraskuuta 2008

Apua kaivataan

Vaikka kuinka yritin etsiä, en tiedä kuinka kommentit poistetaan?? Voisiko joku ystävällinen ihminen auttaa ja kertoa.
Poistin siis edellisen postauksen kokonaan, mikä oli copic tussien ja promarkereiden eroista.
Postauksen otin pois siitä syystä, että halusin vain poistaa yhden kommentin.
Tiedoksi siis tässä, blogini EI ole mainoskanava nettikaupoilla, ei uusille eikä vanhoille, lukuunottamatta siis yhteistyökumppaneita ja niitä postauksia missä itse haluan jotain nettikauppaa tms mainostaa.
Mikäli olet avannut nettikaupan tai olet sellaisen avaamassa, sähköpostia voi toki laittaa, mutten pidä siitä, että laitetaan blogiini "mainoksia".
Vinkkinä tällaisiin tapauksiin, että en usko että moni muukaan siitä tykkää :)

11 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

hei mene sinne muokkaa tekstejä ja klikkaa siitä mis lukee kommentit ja kommentin perässä on roska kori ja klikkaa siitä roskakorista sit se kysyy sinulta haluutko poistaa kommentin ja vastaa sit kumpaa haluut

Miijja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Miijja kirjoitti...

Jes, onnistuin :)) Eli pitikin loggautua bloggeriin, sitten mennä kyseiseen tekstiin ja kommentteihin ja sieltä poistaa kommentti :)) Kiittis Myy ja VIlijonkka avusta :))

Maaret kirjoitti...

Tähän on ihan pakko kommentoida. Tää "meidän" porukka on siitä ihanaa, että jos jollain on jokin ongelma, kuten sinulla nyt oli tai ihan vaan jokonkin askastelujuttuun liittyvä epäselvyys, niin aina on joku, joka auttaa :) On se vaan niin mukavaa!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

kiitos miia paperin tiedoista!
näköjään tänään autettiin vuoroin toisiamme!

Minna kirjoitti...

Minulla on sama ongelma mutta mikäs kumma mättää kun en mistään löydä mitään roskakoreja??Vai olenko vain sokea??:)

Miijja kirjoitti...

Hei Minna!
Yritin kommentoida sivuillesi mutten onnistunut jostain syystä. ELi...kommentin poistaminen tapahtuu niin, että loggaat itsesi sisään bloggeriin. Et mene hallintasivulle, vaan tosiaan omalle sivullesi mistä haluat kommentin poistaa, kun olet loggautuneena blogiisi, tulevat myös roskakorit näkyviin ja kommentit pystyy poistamaan. TOivottavasti tämä auttoi vähän :)

maiju kirjoitti...

Samaa mieltä, että en sellaisesta mainonnasta, että tullaan vaan kommentoimaan viimeisene postaukseen, että nettikauppa on avattu. Itsekin poistan sellaiset kommentit heti.

Minna kirjoitti...

Oonko vähän blondi:)*nauraa kippurassa* Ei, en minä löydä :D Eli..rautalangasta on minulle väännettävä:) Kirjauduin bloggeriin, ja valitsin tarkastele blogia.?Mutta roskakorit pysyvät piilossa :)Anteeksi, että sinua vaivaan :/

Minna kirjoitti...

Johan rupesi lyyti kirjoittamaan :) Tarkastelin, että mitä eroa blogeissa on ja minulla kommentit aukesivat ponnahdusikkunaa. Vaihdon koko sivuksi ja johan tuli roskakorit näkyviin. Kiitoksia kovasti:)

Miijja kirjoitti...

Eipä kestä, hyvä että onnistui :))