perjantai 21. marraskuuta 2008

Kurkkaus tulevaan...

Teemme kovasti töitä StampARTic tiimiläisten kanssa, jotta kaikki olisi valmista, kun ensimmäinen lehti ilmestyy joulukuun 1. päivä.
Olemme saaneet aivan mahtavia yhteistyökumppaneita sponsoroimaan lehteämme ja lista kasvaa kasvamistaan. Todella ylpeä olen suomalaisten yritysten kiinnostuksesta ja panostuksesta!! Käykää ihmeessä kurkkaamassa yhteistyökumppaneidemme sivuilla, millaisia askartelutarvikkeita heiltä löytyy, koska he ovat yrityksiä, jotka antavat palkintoja kilpailuihimme joissa teillä on mahdollisuus voittaa mahtavia palkintoja.
Koska odottavan aika on aina pitkä, meillä on pieni kilpailu lehden sivuilla meneillään. Sivulla on pieni kuva yhden DT tiimiläisen tekemästä kortista, joka julkaistaan 1. joulukuuta. Sinun tehtävänäsi on arvata, kenen lehden suunnittelijan kortista kuva on. Kaikki voivat osallistua ja jokaisella on yksi arvauskerta. Osallistuminen tapahtuu jättämällä arvauksesi postauksen kommenttiin. Palkinnot on antanut Whiff Of Joy, ja jaossa on 4 aivan ihanaa leimasinta :)) Valitsemme 4 voittajaa, joista jokainen siis saa yhden leimasimen. Aikaa jättää arvauksesi on sunnuntaihin eli 23. tätä kuuta.
Onnea kisaan :)

1 kommentti:

Maria kirjoitti...

Otroligt underbara kort!!!!

Kram