sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Tyttö ikkunassa

Kelit vaihtelee, välillä sataa lunta ja välillä vettä. Pimeää on, joten lunta odotan toooosi paljon.
Viikonloppuna on ollut ihanasti aikaa askarrella, ja onhan se aivan mahtavaa rentoutua omassa nurkassa tehden monenlaisia kokeiluja, joista yksi tässä.
Viime viikolla postissa tuli Taitopuodista mm näitä ihania Eat Cake Graphicsin leimasimia , joten en malttanut olla tekemättä yhtä DT korttia :)) Tämä leimasin on Mary and Mr Meow at window. Leimakuvan olen leimannut kahteen kertaan ja toisesta kuvasta leikkasin Fiskarsin sormileikkurilla (aivan huippu!!) "taustat" poies eli jätin vain ikkunankarmit ja lumet. Sitten liimasin piirtoheitinkalvon ikkunaksi ja kohotin 3D tarrapaloilla päällimmäistä leimakuvaa eli tuota ikkunaa, tuli aika aidon näköinen :) Näyttää siis siltä, että tyttö tosiaan ikkunasta kurkistelee :)
Taustapaperiin tein lumihiutale sabluunan avulla valkoisia lumihiutaleita ja sitten stanssasin vielä cuttiksen lumihiutaleita päälle saadakseni vähän moniuloitteisemman vaikutelman.
Tekstiksi sopi hyvin valkoinen ääriviivatarra.
Timantteja lukuunottamati kaikki Taitopuoti Paperinauhasta.
Ja kuten näkyy, olen alkanut leikkimään myös photopucketilla, ylimääräistä aikaa kun on vaikka jaettavaksi ;D

8 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Mielettömän upea kortti!! Itsekkin katselin kahta samanlaista leimasinta. Toisessa oli kissa ja toisessa koira. Ihana =)

maiju kirjoitti...

Kaunis kortti. Todella kivasti olet tehnyt kaikki yksityiskohdat tähän.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

upeita yksityiskohta! upea kortti! tollanen idea oli minulla magnolia ikkuna poka leimasimella aikomus tehdä mut kun ranteet ei anna periksi tehdä mitään!

Maaret kirjoitti...

No nytpä kivan kortin olet tekaissut :) Tosi kiva vaihteluksi "perinteisille" korteille :)

Leenamummi kirjoitti...

Kerta kaikkiaan ihana kortti, mistä ihmeestä noita ideoita aina keksitkin. Sivuiltasi onneksi löytää paljon tekniikka-apuja ja ideoita, kiitos. On mukavaa, kun edes vähän ehdin askarrella, ihmettelen (mummottelupäivien jälkeen), miten te pienten lasten äidit ennätätte.

Västäräkki kirjoitti...

Voi miten ihana kortti taas kerran! Jään tänne huokailemaan.

Tuula kirjoitti...

Korttisi on hyvin kaunis, ihana! Itselläni on ollut mielessä toteuttaa vähän saman tyylinen kohotettu ikkuna Blue ridge "ikkunaverho" -leimasimella, mutta siinä katsellaan ulospäin ehkä jotain maisemaa tms. Sinulla on hyviä ohjeita ja kivoja ideoita blogissasi, kiitos niistä!
TuulaL

bissecat kirjoitti...

jos olisin tämän kortin nähnyt eilen ennenkuin kävin paperinauhan sivuilla leimat eivät olisi jääneet puotiin.upea kortti.