perjantai 19. joulukuuta 2008

Jehkotar CardChallenge #37


Tällä viikolla oli Jehkottareen tehnyt haasteen Taru itse, ja mukavan haasteen olikin tehnyt :)
Minä tosin jo aloin tekemään seuraavan viikon haastetta erehdyksessäni, mutta onneksi hoksasin lopulta millainen kortti millekin viikolle tulee tehdä :D Meinasin tehdä siis luonnoksen pohjalta rokkari hänglarin, mutta eipä tuo olisi haasteeseen käynyt millään :DD
Tällä viikolla siis haasteena oli ottaa kaunis taustapaperi ja tehdä sen pohjalta itselle kortti.
Tämä toimii samalla Maijun haasteena, eli hän pyysi tekemään harmaan kortin viime viikolla ja tämäkin haaste oli mieluisa, ainoastaan vain tämä kurjan olon takia jäänyt näitä monia kivoja juttuja tekemäti, kuten myös joulukorttien laittaminen...heh...saas nähdä tulevatko joulukortitkin saajilleen vasta joulun jälkeen :DD tehty ne oli, mutta se kirjoittaminen oli tuskaa :DD
Perustelut sitten lienevät paikallaan..Ensinnäkin halusin tehdä vielä yhden joulukortin, ihan vain "julistaakseni" urakan päättyneeksi, mitä tulee joulukorttien tekemiseen.Väreiksi halusin valita kaikkea muuta kuin tyypilliset joulun värit, koska en tykkää tyypillisistä joulunväreistä olenkaan eli vihreästä ja punaisesta. ja samalla tähän kävi tuo Maijun haaste :) Lumihiutaleita halusin paljon, rakastan lumihiutaleita sekä metallikoristeita :) Pysselpassionin leimakuva valitsin siitä syystä, että se on omistamistani leimakuvista mielestäni kaikkein söpöisin!
Ja kuten tapoihini kuuluu, on kortti kaikinpuolin simppeli :)
Oikein ihanaa joulunodotusta kaikille, meille erittäin erilainen joulu tulossa ja toivon vain, että tervehdyttäis vihdoin...ei olla edes joulun laittamista aloitettu. Mutta asiathan pitää laittaa tärkeysjärjestykseen, joulun allakin :))
Iinan sanoin lopetan tämän postauksen..kuiki kuiki ättöööne :))

9 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Hieno kortti, ihanan tasapainoinen ja katse kiinnittyy heti tuohon keskikohtaan kasvojen värityksen johdosta :)minä myöskin tykkään tuosta leimasimesta..

maiju kirjoitti...

Ihana. Jotenkin tonttuihinkin sopii todella hyvin tämä harmaan sävy. Pakko varmaan tehdä muutama muukin kortti tällä harmaansävyajatuksella. Niin kovasti näistä tykkään :)

Maaret kirjoitti...

Täysin samaa mieltä Maijun kanssa :) Ihana kortti!

AN kirjoitti...

Kaunis harmaasävyinen joulukortti!

Ritva kirjoitti...

Hieno kortti ja kiva kuva, antaa ihan erilaisen näkökulman tuo värimaailma! Jaksamisia ja Tervehdyttävää Joulua!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

ihana harmaa kortti! sopi hyvin tähän leimakuvaan!

Hilkka kirjoitti...

Minustakin tämä on aivan upea kortti, itsekin olen harmaan ystävä vaan enpä ole ehtinyt tehdä näitä sävyjä!
Ja sitten...oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua koko perheelle sekä uutteraa tulevaa Uutta Vuotta 2009 :))

Riituli kirjoitti...

Hieno kortti. Ja hyvä blogi. Lisäsin sen omaan blogiluettelooni. Olen opetellut värittämistä sinun ohjeillasi. Kiitos niistä.

myy ja vilijonkka kirjoitti...

voi kiitos ihanasta joulukortista! ja tosi hyväää joulua koko perheelle!