lauantai 17. tammikuuta 2009

Magnoliaa välillä ja leikkimistä kutistemuovilla :)


Aivan ihanan aurinkoinen pakkaspäivä :) Nyt pääsee taas jäällekin luistelemaan :) Tänään ei siis ehdi askartelemaan, mutta jotain olen saanut kuitenkin viime yönä aikaiseksi :D
Tässä yksi korteista esille, välillä magnoliaakin :) Tykkään tästä magnolian leimasimesta tosi paljon, on tyttö niin haaveissaan :) Tätä pitää vielä kokeilla myös kukkasten keskelle makaamaan :)
Hyvin simppeli toteutus taasen, sydämet leikattu spellbindersien stansseilla, vähän kissansilmämustetta lisäsin sydänten reunoille. Pienet kukkaset leikattu pienellä retrokukkaleikkurilla samasta paperista kuin mitä taustalla on käytetty. Puolihelmiä sitten laitoin kukkien keskustoihin. Magnolian leimakuva Dreamy Tilda väritetty Distress musteilla ja teksti on Melissa Francesin siirtokuva-arkista, joista tullut mun lemppareita ihanien fonttien ja helppokäyttöisyyden takia.

Ja tässä sitten yksi "projekti", joka on mielessä ollut iät ja ajat, mutta nyt vasta oli aikaa toteuttaa :) Elikkäs, tämä on sellainen ketju, johon laitan koti-avaimet, ja kun tulen kaupasta lasten ja kauppakassien kanssa, sujautan tämän lenkin käteen, joten avaimia ei tarvitse pitää taskussa, eikä muutenkaan kädessä kiinni, joten jää kädet vapaiksi pitää niin lapsia kädestä kuin kassejakin kantaa :D Näppäräksi tämän huomasin kun tänään kokeilin :) Koristeet olen tehnyt leikkien kutistemuovilla taasen :) Käytin valkoista kutistemuovia, johon leimasin kuvia Inkadinkadon leimasinsettiä winter wonderland käyttäen. Leimasinsetissä on valmiita käteviä neliönmallisia pieniä leimasimia. Leimasin myös neliöitä ja sitten leikkasin Fiskarsin sydän puchilla sydämiä ja tosiaan, crop a dilellä tein reiät kutistemuovipalasiin ennen kutistamista. Lisäsin myös joitain metallikoristeita ketjuun. Kutistemuovin ansiosta ketjusta tuli todella kevyt-tykkään :) Avaimet tässä ei näy, kun otin kuvan ennen avainten lisäämistä :)
7 kommenttia:

Anspe kirjoitti...

aivan ihana idea tuo avain ketju.. Ja kaunis kortti!

AN kirjoitti...

Kauniita,Miijjan tyyliin!!:))

Ritva kirjoitti...

Ihana kortti ja hyvä idea tuo ketjujuttu monen lapsen äidille :)

Jorunn kirjoitti...

Beautiful card Miia!!!
Love that green and the hearts are just stunning!!!

Love the bracelet too!

hugs,
Jorunn

krista kirjoitti...

Tosi ihana kortti! Kauniit värit ja niin harmoninen.

sari kirjoitti...

tosi kaunis kortti ja mielettömän upea koru!!

Pirkkis kirjoitti...

Onpas tosi pähee koru! Tuollainen kyllä olis välillä tarpeen.