maanantai 16. helmikuuta 2009

Hänglareita

No niin, nyt uudet iiihanat leimasimet sain korteiksi asti. Kyllähän nämä ovat omaa luokkaansa, ei voi muuta sanoa :)
Kiitos ystävä!!- Thanks my friend, you made my day!!

Odottelen toistakin hänglari toimitusta saapuvaksi, itseasiassa olen odottanut jo useamman kuukauden, mutta katsotaan kuinka käy, saanko niitä koskaan. Näitä leimasimia kun on vaikea saada suomeen, joutuu käyttämään välikäsiä. Pieni varoituksen sana siis..olkaa varovaisia kun/jos näitä tilaatte, kaikki eivät välttämäti ole luotettavia ja saatat joutua pettymään, vaikka et ihmisestä tällaista uskoisikaan. Mutta tämä tästä asiasta, en kommentoi tästä asiasta ainakaan vielä sen kummempaa.

Mutta sitten kortteihin :)
Tämä kortti näyttää aika "paljaalta" kun tässä kuvaa katsoo, mutta livenä näyttää mielestäni hyvältä, kumma juttu. Oikeassa yläkulmassa on sellainen koukero leimattuna, mutta kirkas auringonpaiste hävitti sen kuvassa, kuin sitä ei olisikaan :) Taustapaperi Sweet (DCWV), kukat priman hydrangea kukkia joiden keskellä haaraniitit, lehdet kuvioleikkurilla evergreen, leimakuva hänglar joka väritetty kuivapastellikynillä Cretacolor.


Tässä sitten kokeilin ekaa kertaa (:D) tehdä taustapaperia ihan itse leimasimilla. Leimailin siis kukkaleimasimella kukkia paperiin, ensin vaaleammalla ja sitten hieman tummemmalla, ei mielestäni tullut ollenkaan paha :) Kukka on grunge collection setistä ja leimamusteina käytin mementon musteita, jotka aivan huippuja kyllä ja iihanat värit!!
Ja nuo "ompeleet" ovat tehty mun huippuihanalla Fiskarsin paperileikkurilla, johon on saatavana neljä erilaista terää ja yksi niistä on tuollainen joka tekee katkoviivaa. Kun sitten katkoviivaan laittaa hieman chalkseja tai mustetta, niin näyttää siltä kuin se olisi ommeltu, mikä tietty mulle hyvä kun inhoan kaikkea mikä liittyy ompeluun, mutta kuitenkin mielestäni nuo ompeleet näyttää kauniilta korteissa. Leimakuvat siis hänglareita ja väritetty kuivapastellikynillä ja hieman lisätty chalkseja. Tekstit Melissa Frances siirtokuva-arkista. Tähän korttiin en halunnut laittaa mitään ylimääräistä, koska nuo kaksi leimakuvaa vievät jo itsessään niin paljon tilaa, ja pitäähän tuo itsetehty taustakin näkyä *nauraa*.

Mukavaa maanantaita kaikille!!

15 kommenttia:

Riituli kirjoitti...

Aivan ihania kortteja olet taas tehnyt! Ei niihin kyllä voi lisätä mitään.

Itse olen vasta hankkimassa kunnon paperileikkuria. Kerrohan tarkemmin omastasi.

taru76 kirjoitti...

Wau, mitä leimasimia! Kortit ovat upeita. Minä tietysti tykkään, tai rakastan, vaaleanpunaista. Ihanan hempeitä sävyjä...

Armiida kirjoitti...

Upeita kortteja ja aivan ihanat kuvat noilla leimasimilla ja väritystaidoillasi sait aikaan. Ja niin ihana vaaleanpunainen väri.

maiju kirjoitti...

Todella kauniita kortteja ja kyllä nuo Hänglärit on aina Hängläreitä :)

Minni75 kirjoitti...

Upeat kortit ja tekemäsi taustapaperi on tosi kaunis:)

Raisa kirjoitti...

Upeita kortteja ja todella onnistunut tuo itsetehty tausta.
Mulla ei noitqa Hänglareita ole ollenkaan, ei sillä ettenkö haluaisi, mutta koen tuon hankkimisen niin hankalaksi...

TARJA L kirjoitti...

Mielettömän upeita kortteja. Ihanan hempeitä värejä ja kauniita taustapapereita.Ei voi muuta, kuin huokailla noiden Hänglareiden perään :)Ihania ovat.

Taija kirjoitti...

Kyllä sinulla on taito värittää noita kuvia ja kaiken kaikkiaan tehdä kauniita kortteja. Ilo katsella (ja vähän kadekin ;D)

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kovasti kommenteista, piristivät kovasti :)

Riituli...en löytänyt kaupoista mistään juuri tuota samaista leikkuria mikä minulla on (tullut suoraan Fiskarsilta minulle), mutta hieman pienempi ja edullisempi löytyi sinellistä, joka samanlainen pyöröteräinen leikkuri mikä minulla on ja siihen saatavana myös nuo perforointi, nuuttaus sekä katkoviivaterät erikseen ja myös Sinellistä. Ehdottomasti suosittelen tällaista pyöröteräistä leikkuria, jos hyvää paperileikkuria etsii, tässä kestää terä pitkään, leikkaa todella tasaisesti ja täytyy sanoa, että ihanaa että paperileikkurilla voi tehdä muutakin kuin vain leikata paperia, ehdottomasti plussaa siis nuo varaterät :)
Tässä linkki Sinellin sivuille, mistä tuon leikkurin löytää.
http://www.sinelli.fi/product_details.php?p=3142

Ja tosiaan, tämä pienempi malli ei poikkea käytössä yhtään omastani, sanoisimpa jopa tätä pienempää mallia kätevämmäksi monessakin suhteessa :)

Yritän tämänkin leikkurin käytöstä tehdä lähiaikoina postauksen, koska useita sähköposteja olen asian tiimoilta saanut :)

SasSa kirjoitti...

Totally gorgeous cards Miia!!
What colouring! Love them!
Thank you!!!!
Many hugs, SasSa

ritva kirjoitti...

Taas taattua Miia -laatua, uskomattoman kaunis väritys, aivan ihanat nuo leimakuvat, kauniit taustat, tuo itsetehtykin on tosi nätti.....

Susanne kirjoitti...

Ihastuttavia kortteja! Ja ainahan hänglarit ihania ovat =)

Toivottavasti saat odotetun hänglaripaketin ja on se kyllä kurjaa, että niitä on niin vaikea saada =)

AN kirjoitti...

Aivan ihania!!

Riituli kirjoitti...

Kiitos Miijja! Näyttää kyllä hyvältä vaihtoehdolta minulle!

Eija kirjoitti...

Ihania kortteja! Vanhan ompelemista enemmänkin harrastaneen huijasit täysin tuolla "ompelullasi". Katsoin jo silmä tarkkana ihaillen miten joku saa ommeltua korttinsa noin tasaisesti. Minä kun koneellani yritin ommella, niin ei mikään säätö onnistunut ja tuli kamalia hyppypistoja. Juonikas kortintekijä ;)