perjantai 6. helmikuuta 2009

Jehkotar card challenge #42 ja #43

Tässä korttini tämän viikkoiseen haasteeseen. Juupa juu, sain ensin ohjeet, ettei saa käyttää leimakuvaa eikä 3D kuvaa, joten näiden ohjeiden mukaan sitten tämän kortin tein...myöhemmin kyllä tuli viestiä ettei saa käyttää mitään kuvaa, vaan empä ehtinyt enää tehdä uutta, joten tällä mennään nyt.
Valokuvan on ottanut Juha Immonen. Tämä kyseinen kuva on juuri omiaan näihin hääkortteihin ja kaunis kuva onkin! Näitä valokuvakortteja tuli tehtyä aikaisemminkin ja ne löytyvät täältä.


Sitten vielä johtuen tietokoneongelmista, jäi viimeviikkoinen haaste laittamatta tänne.
Taustapaperi aivan ihanasta lehtiöstä, K&Co Motifica. Leimakuvan olen vaihdossa saanut ja leimasin on niin kauan aikaa sitten ostettu ettei ostopaikkaa enään muistissa. Teksti tälläkertaa pullonkorkissa, johon laitettu päälle sepia accent lakkaa. Fiskarsin tähti squeeze punchilla leikkasin punchinellasta "tähdet" ja siihen sitten skumppalasit gluedotseilla kiinni.
Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!! Miau :)

9 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Minäkin tein korttini ohjeella "ei leima- tai 3d-kuvaa" ja minkään kuvan käyttökiellon luin vasta haasteblogista joten kuva löytyy minunkin kortistani ääriviivan muodossa, mutta tuskinpa tuo tahtia haittaa. :) Hieno, romanttinen kortti!

Kati kirjoitti...

uijui kun suloinen ja romanttinen kortti =) ei voi muuta kuin ihastella :D

Maaret kirjoitti...

Kaunista katseltavaa, on korttisi haasteenmukainen, tai ei :) Kokonaisuus kuitenkin loistava!

Maria H. kirjoitti...

Upeita molemmat kortit:-)

Ritva kirjoitti...

Kukin säveltää omat korttinsa, ei kait se maata merelle vie :)
Hieno kuva ja kaunis toteutus!

Mini kirjoitti...

Upeita kortteja kumpainenkin :). Ihan harmittaa kun ei itsellä meinaa aika riittää enää kortteiluun ollenkaan :(. Ostoksia on silti pitäny tehdä ja niistä mulla oliskin sulle kysymys. Mulla on cuttlebug ja ostin siihen sizzixin bigz stanssin. Voinko siis stanssata sillä ihan cuttlebugin omilla levyillä vai tarviiko ostaa jotain sizzixin juttuja lisäksi? Auta tietämätöntä :D. Stanssi on siis vain leikkaava, ei embossaava.

TARJA L kirjoitti...

Kaunis kortti ja hieno toteutus.Tykkään!

Susanne kirjoitti...

Korttisi on oikein kaunis!!! Kuva on tosi kiva ja kukkaset ihanat =)

Riituli kirjoitti...

Hienoja kortteja taas kerran! Blogissani on sinulle jotakin!