perjantai 13. helmikuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #44

Kohta on vuosi siitä (20.2.2008 ensimmäinen postaus tehty) kun aloitin oman blogin pitämisen.

Tämän vuoden aikana on tapahtunut hurjasti, mm sain kutsun ryhtyä Jehkottaren haasteeseen yhdeksi DT jäseneksi. Muistan kuin eilisen päivän, kuinka innoissani olin kun sain kutsun, ja kuinka kauniisti Taru minulle asian esitti.

Tilanteet kuitenkin muuttuvat ja tällähetkellä koen, etten pysty antamaan kaikkeani ajanpuutteen vuoksi tähän haasteeseen, enkä halua jäädä "riviin" taustahaamuksi. Olen myös vähän sitä mieltä että aikansa kutakin, joten annan mieluusti paikkani uudelle DT:läiselle, koska olen aivan varma, että halukkaita ja lahjakkaita kortintekijöitä on vaikka kuinka ja paikkani on pian paikattu :) Tarulle esitinkin siten ystävällisesti pyyntöni, jotta josko voisin lopettaa tähän haasteeseen tämän pestin ja Taru ymmärsi vallan hyvin tämän asian. Tämä ei siis suinkaan ole suru-uutinen, vaan mielestäni iloinen asia...toisia ovia sulkeutuu ja uusia avautuu. Saamme uutta virtaa korttihaasteeseen ja ajanmyötä varmasti myös minulle uusia haasteita :)


Kiitän siis Tarua ja koko lahjakasta ja muutenkin mahtavaa DT tiimiä tästä ajasta..jatkakaahan samaan malliin!! Kiitos myös kaikille, jotaka olette DT korttejani käyneet kurkkimassa ja kommentoimassa :)

Jatkossakin tulen kyllä luonnoksia tekemään tarvittaessa, sekä tietty osallistun itsekin haasteisiin mikäli aikaa muulta jää.


Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!! Vastailen alkuviikosta jättämiinne kysymyksiin, tämä viikonloppu menee muissa puuhissa kuin askarteluissa :)


Ja tässä korttini haasteeseen, jonka luonnoksen meille teki Helmi-kiitos, aivan ihana luonnos oli tehdä :) Niin vaalianpunaista notta ;)

8 kommenttia:

myy ja vilijonkka kirjoitti...

todella ihana vaalenpunainen kortti!

maiju kirjoitti...

Ja ihanaan korttiin päätin tuon DT-osuutesi. Ihania nuo kukat ja värit ja kaikki :)
Kyllä se ikävä kyllä vähän sellaista on, että kaikkeen se pieni ihminen ei vaan repeä :)

Taru / Jehkotar kirjoitti...

Kiitos itsellesi kaikesta ihanasta! Ainahan se niin on, että kun yhden oven sulkeaa, niin yleensä aukeaa 2 uutta ihanaa ovea eli kohti uusia haasteita!

TARJA L kirjoitti...

Todella kaunis kortti! Ihana leimakuva ja värit.Kaunis kokonaisuus.Hyvää Ystävänpäivää ja mukavaa kevään odotusta.

Ritva kirjoitti...

Aivan ihana tämäkin kortti!

Kiitos vain upeista dt- ja muista korteistasi - niitä muitahan saamme ihastella täällä vielä varmasti!

Kun monta rautaa on tulessa, niin pitää väliin jäähytellä, eli jotain ottaa hellalta poiskin :)

Mukavaa ystistä!

Maaret kirjoitti...

Todella upea kortti näin viimeiseksi DT:läisenä Jehkottaren haasteissa:) Kortti on todella söpö ihanine leimasinkuvineen ja väreineen:) Hyvää Ystävänpäivää!

Iippa kirjoitti...

Söpöä pinkkiä! :)

Hyvää Ystävänpäivää! <3

Maissi kirjoitti...

Ihania korttejasi on ollut niin kivaa aina ihailla Jehkotar CardChallenge haasteissa, mutta aina ei riitä rahkeet joka paikkaan. Tämä viimeinen Dt korttisi tähän haasteeseen on myös niin ihana :)