maanantai 23. helmikuuta 2009

Kortti ja jotain ihan muuta

Nyt on sitten messuiltu oikein urakalla, koko viikonloppuhan siihen meni. Uusia tosin jo odottelen, eli enään pari viikkoa leimailutaivas tapahtumaan, jeee!! Viikonloppuna siis en kotona ole askarrellut yhtään, vaan nukahtanut joka ilta sohvalle :D Askarrellut toki olen viikonloppuna melkein 20 tuntia, mutta malleista ei juuri nyt ole kuvia...ehken loppuviikosta voin muutaman näyttää :) Tein siis malleja häihin.. kutsukortteja, kiitoskortteja, menukortteja ja paikkakortteja.
Kiva tapahtuma kaikenkaikkiaan :) Ja voih niitä ihania pukuja..


Mutta mutta...Jonkun blogipäivityksen kuitenkin halusin tehdä, joten laitan tähän näytille kortin ja lahjan, jotka ovat jo matkanneet synttärisankareille, molemmat toki eri osoitteisiin. Kortti on tyttötermiitin serkkupojalle, jonka synttäreillä käväistiin ja taulu sitten on tyttötermiitin isomummulle lahjana viety, isomummu täytti mahtavat 85 vuotta :)

Lohikäärme on High Hopesin leimasin, jonka olen Distresseillä värittänyt ja hieman chalkseja hipaissut sinne tänne. Taustapaperi on skräppipaperi, ja vihreä paperi pikkuisesta Fantasy lehtiöstä, jonka valmistajaa en nyt just muista, hieman kissansilmämustetta laitoin paperin reunoihin. Tekstileimasin circle it setistä. Parit niitit nitojalla sinne tänne. Vähän punchinellaa ja puinen numero, jonka päällystin krakleerauslakalla. Siinäpä se sitten olikin lyhykäisyydessään :)

Tämän taulun tein lahjaksi, saapi isomummu sitä sitten katsella, kun mitään isompia lahjoja ei voinut viedä eikä kukkiakaan, mutta tämä kukkapa ei ainakaan lakastu :).

Tässä käytin nk. 3D valokuvakehystä (anttilasta), taustapaperi jonka kulmiin ääriviivatarra kulmat, kakkupaperi, cd-levy jonka reunustin ääriviivatarralla, kakkupaperin keskusta ja sitten hologrammi 3D kuva päälle. Tästä oli tosi hankala ottaa kuvaa, livenä näyttää kyllä hirmu nätiltä :) Ja tykkäsi mummukin kovasti :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!!

4 kommenttia:

Maria H. kirjoitti...

Upeita juttuja olet näperrellyt taas! Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle:-)

Jorunn kirjoitti...

Wonderful card! Love the dragon!!
hugs,
Jorunn

Minnis kirjoitti...

Ihana lohikäärmekortti, mahtavasti väritetty, kuten sulla on tapana :o) Tuo taulu on kanssa hieno, mullakin on kehyksiä hamstrattuna varastoihin samantyyppinen ajatus mielessä, mutta vielä ovat hyllyntäytteenä ;o)

Anonyymi kirjoitti...

Todella upea lohikäärmekortti!