perjantai 20. helmikuuta 2009

StampARTic haaste

Tänään on julkaistu StampARTic lehdessä uusi haaste, ja vierailevana GT meillä on Piia. Piian haastattelun löydät lehdestä, sekä myös tiimiläisten tekemiä hienoja kortteja, jotka on tehty Piian antamien ohjeiden mukaan. Ohjeet haasteeseen menevät näin ; Haasteen aiheena on "vihreä"! Tee kortti jossa on jotain vihreää sekä jotain kierrätettyä mikä ei ole varsinaisesti askartelumateriaalia.


Piti kyllä pohtia useampaankin kertaan, että mitä lähtisi tekemään. Mutta kun pitää silmänsä auki, niin onhan se totta, että monenmoisia askartelutarvikkeita löytyy muualtakin kuin askartelunurkasta :) Minun materiaalini ovat peräisin kaikki Taitopuodista :D Materiaalit tulleet vähän niinkuin kaupanpäällisinä :D Roskiin olisivat menneet ilman tätä haastetta.

Eli siis tuo taustapaperi on Tim Holtzin grungeboard pakkauksesta, samasta paperista tehty myös nuo kukat. Kukkien keskustoihin laitoin koristeluhiekkaa, joka ei oikeastaan askarteluun ole tarkoitettu. Sydämet olen tehnyt Tim Holzin fragments pakkauksessa olevasta muovista. Stanssasin spellbinderseillä siis pakkauksen muovista sydämet ja alkoholimusteella värjäsin. Päälle vähän valkoisia koukeroita ja kiva tuli. Ja tosiaan, sydänten takana pipaprireunaiset taustat myös leikattu grungeboard setistä. Kulmissa on timantit jotka olivat alunperin kirkkaita, mutta värjäsin ne Peel Off markereilla. Täti väritetty Distresseillä sekä chalkseilla.
Ja nyt kaikki osallistumaan haasteeseen, palkinto tulee tällä kertaa Mihannasta :) Mukavaa päivää kaikille!!


1 kommentti:

Riina kirjoitti...

Kaunis kortti! Kiitos tarkoista yksityiskohdista. Itsekin katselin tuota Tim Holtzin pakkausta. Mutta en olisi siitä kyllä korttia älynnyt tehdä. Toimii kyllä hyvin.