torstai 5. maaliskuuta 2009

WOJ pläjäys

Nyt on tullut hirrrrmuisesti uusia leimasimia tilattua, ja nyt on urakkaa saada niitä korteiksi asti, miellyttävin urakka ikinä :D Tässä siis kaksi uutta WOJ leimasinta eli tuo hiiri hatun alla ja kukkaistyttö :) Hiiri leivoksensa kanssa onkin ollut jo jonkin aikaa minulla ja sillä on tullut tehtyä jo monta korttia :)

Tällä tytöllä osallistun myös Jehkottaren haasteeseen, jonka mahtava luonnos oli tällä kertaa Maaretin käsialaa :) Kiitos siis inspiraatiosta!
Perhosia ja nestiksiä lukuunottamatta kaikkien kolmen kortin tarvikkeet Taitopuoti Paperinauhasta. Kaikki kuvat väritetty kuivapastellikynillä öljyä ja pumpulipuikkoa apuna käyttäen sekä chalkseja vähän sipaistu sinne että tänne.
Tässä vielä hieman kuvaa siitä, miten näppärästi saa noita circle it settien leimasintekstejä leikattua. Tällä Fiskarsin ympyräleikkurilla tekstiympyrä leikkautuu näppärästi, mutta ennenkaikkea siististi ja nopsaan-ei tarvitse kaikenmaailman häkkyröitä ottaa esille :) Kyseessä siis Fiskarsin squeeze punch kokoa L.
Tarvitset siis vain squeeze punchin, tekstileimasimen ja paperia. Ensimmäisenä leimaat tekstin paperille.Sitten otat squeeze punchin ja kohdistat tekstin.
Sitten vain painat kahvoista ja teksti leikkautuu irti. Sanottakoon, että kohdistaminen ja leikkaus vähän hankalaa kamera kädessä :D

Sitten hiiri hatun alla, tämä on niin söpönen että :)) Kortti lähes ismaki haasteen edellisen viikon luonnoksen mukainen, jäänyt vaan postaus tekemäti :) Tuon oranssin paperikaistaleen olen Distresseillä tehnyt, eli ensin mustetta paperiin ja sitten roiskitaan vettä päälle-kiva tekniikka :) Ja aivan ihania nuo leveämmät organza nauhat, niillä tulee kortteihin näyttäviä rusetteja :)


Sitten vimppana korttina tämä "tuttu" hiirulainen, lemppariväreissäni tietty :) Tuo pitsin näköinen valkea kaistale on tehty Fiskarsin boordileikkurilla. Kukat Priman hydrangeaa, taustapaperi DCVW; sweet lehtiöstä. Teksti leimattu.


Mukavaa päivää kaikille!!

12 kommenttia:

pipertäjä kirjoitti...

Onpas täällä taas kauniita kortteja! Käyn aina kurkkimassa tuotoksiasi, kun ne on aina niin huippuja! Itsekin tilasin nuo hiirileimasimet, sormet jo syyhyää päästä niiden kimppuun! ;)

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Ihania kortteja olet tehnyt!
Nuo fiskarssin leikkurit ovat todellakin ihania, helppoja!

AN kirjoitti...

Ihania,minulla on tuo hatun alta kurkistava hiirulainen,en ole vielä kortiksi asti saanut!

Jorunn kirjoitti...

Beautiful cards, Miia!
Just love these adorable images!!!
Great colors and details!

hugs,
Jorunn

Maaret kirjoitti...

Voi Miijja miten kauniita kortteja kaikki. Tuottaa kyllä vaikeuksia jokaista erikseen kommentoida, tulis aika pitkä kirjoitus tästä kommentista:) Jokaisessa kortissa hurjan paljon upeita elementteja ja tietysti leimakuvien väritykset aivan huippuluokkaa! Kiva kun ehdit Jehkottaren haastekortin tehdä:)

Ritva kirjoitti...

Upeita kortteja - mitenkäs muuten sinulta :) Ihania yksityiskohtia ja väritys todella sitä superia!

maiju kirjoitti...

Ihania kortteja kaikki.... Aina kun kortteja on useampia samassa postauksessa tulee etsittyä niistä se oma suosikki ja minun se on taas tuo alimmainen :)

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihguja kortteja sinulla taas....ja minäkin sain *virn* nuo hiirileimasimet:) Kiva että olet ehtinyt Jehkottaren haasteeseenkin mukaan:) Mukavaa viikonloppua...sehän melkein alkaa jo:))

elinarsku kirjoitti...

taas on aivan ihania kortteja sulla täällä esillä! ja mäkin niiiin tahtoisin ton hiiri-leimasimen, siis ton missä on toi muffinssi.
ja oon huomannut myös saman, että noi fiskarsin leikkurit on tosi käteviä. Se S-leikkuri sopii just tasan niihin FinnStamperin pyöreisiin leimoihin. kätevää!

Riituli kirjoitti...

Todella kauniita kortteja!

Kiitos vinkistä. Omistan tuon XL leikkurin eikä se sovi noiden tekstileimojen kanssa. Pitää siis hankkia kokoa pienempi ja kaikki hoituu ;)

bissecat kirjoitti...

Lisäys edelliseen ostin itte tuon L-koon ympyrämeistin just rite leimasimelle ,sille liian pieni sille olisi pitänyt kuitenkin olla xl-koko ,ja miulla ei oo noita suomiteksti leimoja.

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteista ja mahtavaa, kun jaatte näitä kokemuksia, näin saadaan tietoa leviämään kaikille :))