keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Hiljaiselo jatkuu...

Eli täällä potilas viestittelee. Selkä saanut piikit, ja kova lääkitys päällä mutta olo ei vain parane. Katsotaan mitä tässä vielä eteen tulee.
Askartelemaan en kovasta halusta huolimati ole päässyt, mutta halusin infota teitä ihanista uutuuksista, joita Helille on tullut tässä viime aikoina. Koska omia tekeleitä ei ole näytille antaa, laitan linkkejä, kuinka noita aineita voi käyttää :)

Webbing spray: tätä mustana, kultaisena ja valkoisena saatavissa.
Tässä linkki, milllaista jälkeä tuolla spraylla voi tehdä ja tässä vielä toinen.

Sitten Gesso: tässä yksi linkki, ja sitten vielä toinen.

Gum Arabic: tässä linkki.

Magneettiteippi: Aivan loistava apu spellbinders stanssien säilömiseen, pieni pätkä magneettinauhaa esim cd levyn sisälle ja stanssit pysyvät nätisti järjestyksessä:)

Samettihileita tullut aivan ihania värejä :))

Tim Holzin Fragmentsien käyttöä täällä, näissä riipus valmiina ja nämä pelkkiä paloja ilman reikiä.

Ja tässä jännä juttu kera videon, ja vielä toinen linkki samasta aiheesta, jota jo itsekin kokeilin (oli pakko kun aine haisi aivan purukumilta :D) Ja tätä ainetta löytyy myös taitopuodista, ja tokihan tämä aine soveltuu myös leimasinten pesuun, kuten myös hellävaraisuutensa takia käsien putsaamiseen.

Perfect pearlsien ja UTEE:n käyttöön vinkkiä, eli UTEE:tahan voi värjätä esmes myös perfect pearl jauheilla ja jälki oikeasti aivan ihanaa..ohjeet löytyy täältä.

Ja sitten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä, aivan ihanat Making memoriesin vaahtomuovileimasimet. Kuvat ovat pieniä, vaikka leimasimet ovat oikeasti ihan hyvän kokoisia. Tässä linkki ihaniin sivuihin, joissa SasSa tekee aivan mahtavia korttipohjia näillä leimasimilla pelkkiä Distress musteita ja vettä käyttäen.

Voitte siis vain uskoa, miten sormet syyhyää, varsinkin kun olen selaillut uusia Saksankielisiä lehtiä, joissa näitä tekniikoita on esitelty aivan mahtavin kuvin....iiiks.

Mutta, tämänkin postauksen tein kolmessa eri osassa, eli en jaksa istua en seistä pitkää aikaa kerrallaan, joten askartelua en pysty tekemään pitkään aikaan.

Toivottavasti kuitenkin te inspiroiduitte näistä linkeistä ja pääsen pian ihailemaan teidän tekemiä taideteoksia. Askarteluniloa teille kaikille ja aurinkoisia päiviä!!

-Miia

6 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kiitos hyvistä linkeistäsi. Voi harmi sinun selkäkipusi. Itse tiedän kuinka ahkeralle ihmiselle on kova paikka kun ei pysty mitään tekemään. Valoisaa kesän odotusta ja lämmintä vappua!

Hilkka kirjoitti...

Kiitos vihjeistä ja linkeistä. Harmi selkääsi mutta nyt lepoa ja rauhaa sekä termiitit passaamaan ahkeraa äitiä vuorostaan:)
Silti oikein aurinkoista Vappua koko perheellesi:)) Kyllä se siitä taas iloksi muuttuu:))

Leenamummi kirjoitti...

Kiitos, kun olet noin paljon jaksanut nähdä vaivaa meille, arvaan kyllä, että sormia syhyttää, mutta koetapa jaksaa olla varovasti!
Lämpimät nimpparionnittelut ja hauskaa (???) vappuviikonloppua!

jaana kirjoitti...

Voi harmi tuon selkäsi kanssa, toivottavasti suunta on parempaan. On ihanaa löytää täältä sivuiltasi kivoja linkkejä, huomenna täytyy heti alkaa kokeilemaan...

Ritva kirjoitti...

Tsemppiä edelleen, parannusta toivoen - tiedän itse selkäkivun vihelisäisyyden...
Vapunjatkoja - toivottavasti parempaan suuntaan...

Ritva kirjoitti...

Miten selkästi nyt jaksaa - ajattelin, ettei tilanne ole mennyt kauhiaan suuntaan....kun yleensä olet ahkera postausten tekijä....

"Hengessä" mukana!