maanantai 13. huhtikuuta 2009

Skaparlusten

Tänään julkaistiin stampARTic lehdessä artikkeli, joka on tehty yhteistyössä Skaparlusten askartelukaupan kanssa. Saimme muutaman Basic Greyn paperin, nauhoja, pitkiä neuloja, metallisia koruja sekä leimasimen, jolle en yksinkertaisesti löytänyt kortteilusta mitään käyttöä, skräppäyksessä tulen kyllä käyttämään :)

Tässä siis käytetty Basic Greyn papereita Marrakech lehtiöstä. Reikäinen boordi tehty saksilla ja pihtireijittäjällä ja sipaistu vähän kissansilmätyynyllä mustetta reunoihin. Pitkään neulaan laitettu kiinni niin nauha kuin tuo medaljonkikin. Tildä väritetty Inktense kynillä pitkästä aikaa. Tekstin taustalla oleva sydän leikattu spellbindersien stansseilla ja lisätty Melissa Francesin siirtokuva-arkista teksti. TIlda sekä sydän kohotettu taustasta 3D tarrapaloilla.
Tämä ihana katti on Penny Blackin vanhempaa tuotantoa, kaverilta saatu kuva. Väritykset inktense kynillä myös. Paperit samoja kuin edellisessä. Paperin revin kahtia ja laitoin tuon ihanan "seittinauhan" papereiden taakse. Pitkään neulaan laitoin kiinni nauhan sekä sydän koristeen. Tekstin laitoin kiinni leimakuvaan haaraniitillä, teksti siirtokuva Melissa Frances. Mustalla kynällä tein viivoja niin taustapaperiin kuin leimakuvankin ympärille ja kissansilmätyynyllä vähän mustetta leimakuvan sekä tekstin reunoihin.

Olettehan huomanneet, että stampARTictissa on julkaistu myös pitkä artikkeli Leimailutaivas tapahtumasta :))

2 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Molemmat kivoja, mutta ylimmäinen, siinä on sitä jotakin, tykkään tosi paljon!

krista kirjoitti...

Minunkin suosikki on tuo ylempi, sen väritys on uskomaton! Mutta ei alemmassakaan mitään vikaa ole ;), korupiikit ovat ihanat.