keskiviikko 6. toukokuuta 2009

3D kortteja

Useinhan korttienteko alkaa näistä 3D kuvista ja sitten jossain vaiheessa siirrytään leimailukortteihin. Itselläni kävi juuri näin, että hurahdin sitten lopulta leimailun ihmeelliseen maailmaan, mutta...koko ajan olen näitä 3D kortteja tehnyt kuitenkin.

Tässä näytille kolme keijutyttöstä, 3D tekniikalla toteutettuna. Keijutyttösiä oli kolme samassa arkissa, heti kun nämä näin, oli pakko saada itselle tuo arkki ja työstää korteiksi, niin kauniita nämä kuvat mielestäni ovat ja ennenkaikkea valmiiksi stanssattuja, joten ei tarvitse leikatakkaan :) Taustapaperi DCWV Luxury pakkauksesta, jossa kaikki paperit ovat kauniin helmiäisiä pinnaltaan, tosiaankin juhlavia. Sitten lisänä pitsiä, kukkasia, helmipiikit ja muutama puolihelmi. Kimalteet näkyy kuvassa vielä rumina, koska ovat vielä märkiä. Ja papereita ressattu oikein kunnolla taasen tällä.
Tässä taustapaperi samaisesta Luxury pakkauksesta. Lisätty pitsiä ja tadaa...hullaannuin sitten minäkin Fastenateriin ja voi että tykkään!! Eli siis pari niittiä, joissa tekstit cute sekä happy, tekstit siis valmiina niiteissä. Tähdet tehty Fiskarsin squeeze punchilla tähti L, ja näppärästi leikkasi tuota mini punchinellaa :) Sitten muutama kukkanen sekä timantteja, kimalletta unohtamati :) Ja paperia taasen stressattu.


Tässä sitten taustalla skräppipaperi, jonka valmistajaa en muista. Kiekuroita Melissa Francesin siirtokuva-arkista. Teksti tulostettu siirtokuva-arkille (onnellista syntymäpäivää). Kukkia, ruusuja, lehtiä ja helmiä ohkaiseen metallilankaan pujotettuna sekä stickles kimalletta (Diamond) sinne ja tänne.
Oikein ihanaa viikkoa kaikille!!
JK....ostin nämä Taitopuodista, ja ne pääsivät loppumaan, mutta tulossa lisää :)

6 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Ihanan herkkiä ja kauniita kortteja!Jotenkin tykästyin eniten tuohon viimeiseen, muuta kaikki ovat kyllä upeita.

SasSa kirjoitti...

OMG Miia!!! Gorgeous cards!!!!
What lovely 3d motifs!
Hope you are feeling better sweetie!
Hugs SasSa

Taina kirjoitti...

Tosi herkkiä kortteja olet tehnyt. Tuo StampARTic:n haastekorttikin aivan ihana.Juu tiedän tunteen, kun itse olen ollut yli viikon sairaana (flunssassa). Sitä olisi niin paljon touhuttavaa, mutta kun ei jaksa, eikä pysty. Kyllä kotona huomaa kun äidin tarmokkuus on heikompaa, joka nurkka huutaa tekemättömiä hommia.

AN kirjoitti...

Oi kuinka kauniita ja herkkiä!! Tykkään tosi paljon!!
Mistä näitä arkkeja saa tilata!!

Leenamummi kirjoitti...

Ihanan ihania kortteja ja kauniita ovat nuo keijutkin!
Minusta kuitenkin nimenomaan paperisi, asttelusi ja koristeesi tekevät niistä vastustamattomia!

Piitu kirjoitti...

Todella kauniita kortteja! Niin upeat värit ja koristeet.