maanantai 18. toukokuuta 2009

Korttikurssit takana ja kotiuduttu on

No niin, nyt on palattu pitkältä reissulta kotiin. Lähdin siis torstaina Seinäjoelle junan kyydillä (mukanani yli 30 kiloa tavaraa) ja askartelun merkeissä meni koko viikonloppu. Perjantaina olin ensin yhdellä koululla pitämässä 3-6 luokkalaisille askartelua. Teimme skräppisivut , kortteja sekä kirjanmerkkejä-kaikista tuli valtavan hienoja, näistä ehkä kuvia myöhemmin. Ja lapset olivat valtavan innostuneita ja ihania kaikinpuolin :) Ehdottomasti otamme tämänkin uusiksi-serkulle siis terkkuja :)

Lauantai meni sitten Seinäjoella korttikurssin parissa, joka Taitopuodin Helin kanssa yhdessä järkättiin. Kurssilaisia oli saapunut paikalle paljon ja aivan ihania ja iloisia, askarteluun hurahtaneita naisia oli talo pullollaan. Vaikka kurssi oli kestoltaan 5,5 tuntia, ei tuntunut tämäkään aika riittävän. Yritin näyttää kaikkea mahdollista, mutta jättää aikaa myös askarteluun. Tutuiksi tulivat leimasimet, musteet, kohojauheet, UTEE, kutistemuovi, punchit, crop-a-dile, scor pal, kuumailmapuhallin sekä väreistä copic että promarker tussit, Zig akvarellikynät, aqua promarkerit, distress musteet, inktenset ja pastellikynät. Mukana oli myös Cuttlebug sekä Sizzix stansseineen ja niitä pääsi myös testailemaan. Näytin myös hieman maskien käyttöä. Ja jotain listasta nyt vielä jää varmaan puuttumaankin mitä en muista:D

Kurssilla oli mahdollisuus tehdä myös omia kortteja, ja nyt harmittaa aivan vietävästi, kun ei itselläni ollut kameraa mukana että olisin saanut kuvattua kaikki ne hienot kortit. Seuraavalla kerralla toivottavasti olen viisaampi ja tuon kameran mukanani.

Hauskaa siis oli ja mikäs sen mahtavampaa kuin pitää kurssia noin innostuneille ihmisille!! Jatkokurssiakin pyydettiin ja sitä on jo suunniteltu ja infotaan, kunhan saadaan päivämäärät sovittua :) Kiitos siis kaikille suuresti omasta sekä Helin puolesta, päivästä jäi todella hyvä mieli ja positiivisesta palautteesta ainakin minä sain taasen lisävirtaa ja roppakaupalla askarteluniloa!!

Tässä sitten näytille pop up kortti, jota aloittelin junamatkalla tekemään. Näitä leimakuvia jäi kurssilta aikamoinen pino, joten näitä kortteja tulette varmaan näkemään lähiaikoina enemmänkin :D Taustapaperina skräppipaperi, jossa valmiiksi pilviä. Leimasimet magnolian; tyttö, muuri, puu sekä aurinko. Kaikki leimakuvat leikattu ääriviivojaan pitkin paperista. Aurinko ja puu väritetty copic tusseilla, muuri ja tyttö inktense kynillä. Ruohikko sizzixin stanssilla.

Tässä sitten lähikuvaa boordista, jonka keskelle laitoin kaksipuoleista teippiä ja samettihilettä päälle. Kukat pienimmällä retrokukkaleikkurilla tehtyjä, hieman liimakynästä liimaa keskustaan ja niihinkin samettihilettä. Teksti circle it setistä, joka embossattu valkoisella kohojauheella.
Oikein aurinkoista ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!!

3 kommenttia:

Emppu kirjoitti...

Kiitos vielä kurssista ja hyvästä opastuksesta! Tosi paljon tuli uusia ideoita ja ennen kaikkea oli hauska päivä samanhenkisessä seurassa :)

Upean kortin olet "kurssitarvikkeista" vielä tehnyt!!

Piitu kirjoitti...

Huippu hieno kortti!!!!

Carita kirjoitti...

Mun lemppareita nämä ja taas upea toteutus!!!