maanantai 1. kesäkuuta 2009

Glimmer mist ja sabluunat

Rakastan kuviopapereita, mutta välillä on mukava tehdä taustapaperikin ihan itse. Nyt kun näitä sabluunoita sekä "enkelisuihkeita" saa monenlaisia, päätin kokeilla ja tietty...tykästyin valtavasti! Tämä kävi helposti ja nopsasti.

Tarvikkeet:
Sabluuna
Glimmer mist suihke
Molemmat löytyvät täältä.
Paperina kannattaa käyttää hieman paksumpaa paperia, joka pystyy imemään vettä, itse käytin Fabrianon studiota, jota käytän yleensäkkin aina, kun väritän vettä apuna käyttäen.
Sitten sabluuna paperin päälle ja suihkuttamaan :)Tässä käytin värinä Limeä. Tässä lopputulos suihkutuksen jälkeen. Mikäli johonkin kohtaan suihkutat liikaa, ota se poies talouspaperilla, näin saat lopputuloksesta tulee tasainen.Tässä sitten kolme taustaa, joiden reunoihin sitten olen laittanut Distress musteita hieman,
käyttäen musteenlevitintä.
Tässä sitten lime värillä tehty pohja taustalla ja sabluunana Winter Crystals. ja leimakuvana The Greeting Farm:sin Ian. Ian väritetty Inktense kynillä. Lisäsin myös muutaman napin ja timangin. Numero sekä teksti siirtokuvilla.
Sitten The Greeting Farm:sin prinsessa, joka väritetty pastellikynillä. Tausta tehty sabluunalla, joka myös löytyy tuosta Winter Crystals setistä, tällä kertaa värinä ihanan oranssi Mimosa. Hieman nauhaa ja nauhaan kiinni itsetekemiä paperihelmiä korupiikissä. Lisäksi muutama tähti Fiskarsin Squeeze punchilla ja niihin hieman kultaista hilettä (joka näyttää kuvassa ihmeen epätasaiselta??). Tekstit siirtokuvia, Melissa Frances.


Sitten vielä yksi kokeilu suihkeella :) Elikkäs en hirrrrmuisesti tykkää priman lehdistä, jotka ovat aikasta värittömän ruskeita. Nooh, suihkeella ne heräsivät eloon, joten nämäkin lehdet tulevat varmasti käyttöön, ja taidan pari pakettia hamstrata lisääkin :)) Kuvassa suihkutettu niin limellä kuin oranssilla Mimosallakin, oranssiset lehdet käyvät ihanasti sitten, kun syksy tulee :) Oikealla yläkulmassa pino käsittelemättömiä lehtiä, niin näätte paremmin eron.
Ja nyt uimarannalle :) Mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille!

5 kommenttia:

xing kirjoitti...

Nuo oranssit lehdet ovat todella herkullisen näköisiä! Muutenkin tämä oli tervetullut postaus; olen vielä tutustumisvaiheessa kaapistani löytyvän Glimmer Mistin kanssa. :) Tuntuu, että olen suihkinut sitä liikaa, jolloin kuvio helposti leviää. Pitää kokeilla tuota talouspaperia, kiitos vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos näistä ohjeistasi.... minä pidän näistä jutuista, joissa on myös omatekoisia koristeita ja taustoja;)

Carita kirjoitti...

Aivan loistoidea värjätä nuo lehdet!

Daniel Askeland kirjoitti...

Love those glimmer masks!

Great use of the glimmermists! ;P

Have a nice day
Greetings from Daniel
*Norway*

Niinu kirjoitti...

Kiitos hyvästä opastuksesta!
Täytyy varmaan hamstrata tota Glimmer Mistiä:)
Ja ihania kortteja olet taas tehnyt:)