torstai 11. kesäkuuta 2009

Haasteita

Simon says haasteessa oli aiheena Timpan jutut, eli siis kortissa piti olla jotain Tim Holzin juttuja tai sitten tehdä kortti inspiroituneena hänen töistään. Tällaisen sitten sain aikaiseksi, vaikka haaste oli ja meni jo :D Timpan tavaroitahan kaapeissa vaikka kuinka, ja tykkään kaikista niistä :) Tässä käytettynä siis miniklemmareita, tähdet grungeboardista ja tähdet maalattu Distress musteilla ja tähtien päälle tietty kimalleliimaa, kuten Timppa useasti tekee. Taustat maalattu Distress musteilla ja magnolian muurin takana on maskilla tehty kellotaulu.
Paperinressaaja myös Timpan työkalu. Teksti NSS.


Tässä sitten kortti Jehkottaren haasteeseen, jossa oli aivan ihana luonnos, joka Johannan käsialaa :) Leimasimet Magnolian, kiitos Taru lainasta :) Kortissa siis neljä eri leimasinta, ja kuva väritetty Distress musteilla.

Sitten vielä Inspiroidu haasteeseen leiska. Haasteena oli käyttää mahdollisimman paljon nappeja, ja en kyllä koskaan näin paljoa olekkaan leiskaan nappeja laittanut :D Ompelemiseen meni yllättävän pitkä aika ja minulle-joka inhoaa nappien ompelua ylikaiken- tämä oli todellinen haaste :DD Gesson kanssa leikin, mainio aine kyllä.
Kuvassa minä esikoisen kanssa, kuvan takana runo, jonka äitini alunperin on minun vauva-albumiini kirjoittanut.
Teksti menee näin;
Et tiedä miten paljon sinua rakastan.
Tahtoisin nähdä sinussa, miten ihminen kulkee tiensä suoraan.
Tahtoisin nähdä, että pysyisit niin puhtaana kuin olet, ei kokemattomana, van kokien, kärsien, ja kasvaen, tallettaen sen hyvän mikä meissä on elämää, tulevaisuutta varten.
Kun minä olen poissa, en lakkaa rakastamasta sinua ja siunaamasta ihmistä sinussa.8 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Tosi kauniita taasen kaikki. Tuo Jehkottaren haaste on kivasti toteutettu. Olet kyllä ihku ja monipuolinen tyttö.Kiitos kun annat paljon vinkkejä, ja jaksat linkittää . Olen saanut paljon ostovinkkejäkin, kun olet hyvin kaikki linkittänyt. Itseltä säästyy etsimisaikaa.

ninarsku kirjoitti...

Aivan ihana sivu!!! Tosi herkkä ja kaunis, tykkään kovasti!

Ritva kirjoitti...

Upeita kaikki! Kivan miehinen tuo seinäjuttu, herkän kaunis haastekortti upeine väreineen ja värityksineen ja tuo viimeinen on ihastuttava ja kivasti olet saanut noita nappeja "eläväpintaiseksi"

Maaret kirjoitti...

Huh, kylläpäs onkin loistava postaus ja "työt" upeita! Jehkottaren haaste viehätti ehdottomasti eniten, siis kortti on niin huippuhieno, että haaveilen joskus itsekin yltävän tohon tasoon:) No, saahan sitä aina haaveilla:)

SannaS kirjoitti...

WAU! Upeita kaikki. Timpan kortti on tosi upea, paljon erilaisia ihania juttuja..JCC kortti on valtavan hieno, kruununa leppis keskellä ja leiskassa nuo napit on niin kauniit! =)

Pitsihame kirjoitti...

Upeita kortteja! Kuten kaikki työsi yleensäkin. Näistä eniten tykkäsin Jehkottaren haastekortista!

Hipsu kirjoitti...

Uskomattoman ihania!! Minä inspiroidun näistä! Sormet syyhyää kortteja tekemään, mutta perheen pienet eivät antaisi rauhaa, joten on pidäteltävä itseään myöhäiseen iltaan.

Elina kirjoitti...

Muistin vasta, että unohdin kokonaan kiittää leimakaupoista. Ostamani leimat tulivat hyvin perille ja odottavat kokeiltavaksi pääsyä. :)

Pidän tuosta Jehkottaren korttihaasteen kortin ideasta, mukavasta pilkottu kuva jossa joka ruudulla on oma pikkukuvansa.