torstai 4. kesäkuuta 2009

Näytä huone/ tila, jossa askartelet

Tänään on julkaistu StampARTic lehdessä artikkeli, jossa mahdollisuus voittaa aivan ihana palkinto! Palkintona 5 omavalintaista leimasinta Motivetilta! Jotta pääset arvontaan mukaan, tarvitsee sinun vain näyttää, millainen on askarteluhuoneesi, tai mikäli sinulla ei sellaista ole, ota kuva sitten vaikka keittiönpöydästä, jossa upeat luomuksesi syntyvät :)

Minulla ei ikävä kyllä ole omaa askarteluhuonetta, ja kadehtien olen katsonut kuvia ihanista, sisustetuista askartelutiloista. Olen aikaisemmin kuvannutkin nurkkaukseni, mutta tässä siis uusintaa :D Tämä nurkkapöytäni sijaitsee keittiössä, koska meillä piiiiitkä keittiö.Ja vaikka nurkkaus näyttää kaaokselta, tiedän itse, missä kaikki sijaitsee..ainakin vielä :D Ja sanottakoon, että jos oman askarteluhuoneen joskus saan, ehdottomasti sinne matkaa myös tuo nurkkapöytä, joka on todella näppärä monestakin syystä. Saa paljon tavaraa käsien ulottuville ja lopulta aika pieneen tilaan.
Tässä sitten vielä lähikuvaa Timpan salkuista, jotka ovat aivan huippuhankintoja kyllä! Pienempi salkku sisältää Distress musteet ja isompi sisältää isot leimasintyynyt, kohojauheet, kissansilmämusteet, mementon musteet ja musteenlevittimet ja meikkisienet ym. ym. Ja mikä parasta, termiitit ei osaa näitä avata :D

Mukavaa päivää kaikille!!


6 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Kyllä on niiiiiiiiiiiiin ihanan siistiä! Tule meille siivoamaan, tule, kis kis *houkuttelee*
Paitsi että sit sä taas messuaisit mulle noista keskeneräisistä :D Pitäis harhauttaa ripottelemalla uusia leimoja ympäriinsä..jotain mulla piti olla... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen ihan toivoton tirkistelijä ja on tosi kiva nähdä näitä askartelutiloja.... heti sitten kiinnostuin, että mitä sinulla on noissa pakasterasian näköisissä purkeissa tuossa vasemman hyllyn alla pöytätasolla? Ovatko ne eri värisiä papereita vai leikattuja korttipohjia...? ... niin olen vielä kaikenlisäksi utelias;)))

Miijja kirjoitti...

Carita..heh...en kai mä sulle oo saarnannu *reps*
Ennemmin mä siivoan muitten pöytiä kuin omaani , se kyllä on totta :D

Marke..säilytän noissa rasioissa niin yksiväriset, kuin kuviopaperit, eli leikkaan skräppipaperit aina neljään osaan, noin niitä on helppo selailla ja pysyvät siististi :)Niitä paperilaatikoita on tuon hyllyn alla 4 ja kahdessa samanlaisessa rasiassa sitten on apuaineet samaisessa kolossa eli kimalteet, liimat, samettihileet ym purnukat :) Niitäkin kertynyt jonkinverran siis.

Ja tirkistely on kivaa ja malttamattomana odotan minäkin, että pääsen haasteeseen vastanneiden askartelupaikkoihin katsomaan ja keräämään uusia ideoita ja säilytysvinkkejä :)

Niinu kirjoitti...

Kerään vieläkin rohkeutta esitellä oma nurkkani...se on aika uusi vielä, joten tavarat hakee paikkaansa.
(Kuinka pitkään tota tekosyytä voi käyttää?!)
Kiva tutustua muiden paikkoihin!

Hipsu kirjoitti...

Wau!! Näyttää oikein hyvältä kun kaikki on tosiaan käsien ulottuvilla.
Hyvä idea nuo salkut jonne termiitit eivät pääse, ainakaan vielä :)
Näitä on kiva katsella, itse kun en omista askartelunurkkausta, pieni säilytyspaikka on kuitenkin askartelutarpeilleni löytynyt ja askartelupaikkana toimii olohuoneen pöytä.

Ansku kirjoitti...

Mun nurkka on suurinpiirtein samankokoinen...mutta ei noin siisti. Olen olohuoneen nurkassa romuineni :D jos saan siivottua sunnuntaina kuvauskuntoon laitan kuvan nyt en voi..mulla on tietokone tässä samassa ja just ja just mahdun kirjoittamaan :D