torstai 25. kesäkuuta 2009

Pojille kortteja välillä

Aurinkoista torstaita :)
Korttirintamalla tapahtuu, vaikka aurinko porottaakin, onhan sitä aikaisemminkin yöt askarreltu ;D Poikien ja miesten kortit ovat jatkuvasti loppu, joten nyt pitää paikata tilanne, ja tehdä oikein urakalla miehille ja pojille kortteja. Kuvia on valmiina nyt iso pino, joten ei muuta kuin tekemään niitä korteiksi :)
Ja pyydetty on, että olisi myös eri hintaisia kortteja...tämä varmasti aihe joka puhuttaa aina niin ostajia kuin tekijöitäkin. Muuutta...tässä siis ensimmäinen erä uunista ulos n 0.50€ tuntipalkalla ;D

Leimakuvana Whiff Of Joyn ritari, joka väritetty copic tusseilla. Taustapaperi tehty itse embossaten numerot taustalle käyttäen kirkasta kohojauhetta. Numeroitten päälle sitten musteenlevittimellä Distress musteita, vihreän sekä ruskean eri sävyjä. Koukeroita hieman leimasin reunoille. Teksti tehty itse tulostettavalle siirtokuva-arkille, joita pienen tauon jälkeen löytyy nyt taitopuodista lisää. Pari tagia cuttiksen stanssilla ja lisäsin crop-a-dilellä eyeletit.

Sitten Whiff Of Joyn lohikäärme, joka tosi suosittu, nämä kortit viedään aina käsistä :) Tällä kertaa väritykset tehty puuväreillä :D Joskus taannoin joku haastoi minut tekemään väritykset puuväreillä, tämän olin täysin unohtanut. Nyt sitten tytsi tykkää väritellä kovasti, mutta tussit jos otan esille hän tahtoo myös joten...kaksi kärpästä yhdellä iskulla= värittelen tytsin kanssa ja pidän seuraa ja samalla valmistuu leimakuvia :D Nyt on siis kokeiltu nämäkin värit :) Tekstin olen tehnyt Melissa Francesin aakkosilla, joiden fonteista tykkään hirmuisesti. Leimamusteen päälle sitten Perfect pearls kimallejauhetta, kirjaimet hohtaa aivan ihanasti :)

Sitten pari sammakkopoikaa, leimasin High Hopesin-tämäkin yksi ehdottomista suosikeista. Ensin kortti tosi pirtsakoilla väreillä, väritykset copic tusseilla. Kukkaset Marthan ihania hydrangea puncheja, Iso sekä pieni, joita odotin kuin kuuta nousevaa ja muuten...Marthan perhos punchia on tullut lisää, jos joku sitä kaipailee:)) Kukkien keskustoissa timantit. Kirjaimet leimattu priman aakkosleimasimella, jonka jälkeen aakkoset sitten leikattu. Sitten muutama tuollainen pisara tehty kuvioleikkurilla, vai miksiköhän noita nyt sitten kutsuisi :D


Sitten sama HH:sin sammakkopoika, tälläkertaa ruskeansävyisessä kortissa.
Väritykset copic tusseilla. Teksti NSS, joka leimattu banneriin joka sizzixin stanssi. Taustalla Basic Greyn paperi.

Nauttikaahan lämpimistä kesäpäivistä!!

7 kommenttia:

Hipsu kirjoitti...

Upeita!

Niinu kirjoitti...

Tuo on kyllä niin kiva tuo sammakkopoika:)
Tosi kivoja kortteja kaikki!
Kunpa mekin joskus saatais tuollaisia, ei aina Palettia tai Kartoo...

Maaret kirjoitti...

Kerralla neljä huippukivaa korttia, tykkään, enkä oikein muuta nyt osaa sanoa :):)Lämpimät kelit taitaa tehdä tepposet, vähäinenkään järki mitä on ollut, on nyt ihan hukassa, mutta en valita, saa paistaa vaikka koko kesän!

Katjuska kirjoitti...

Onpa taas ihania kortteja. Kunpa joskus oppisi itsekin tekemään samanlaisia :)

Milla kirjoitti...

Voi että, taas niin ihania kortteja! Erityisesti tuon ensimmäisen kortin tausta on aivan mahtava, tosi sopiva pojan korttiin. Tykkään kovasti! :)

Ritva kirjoitti...

Aivan ihania kaikki, ihanasti kaikkea kivaa olet tehnyt, kyllä olet taitava - ja puuväreillä, onko ne tavallisen kaupan puuvärit vai mitkä ihmeet, kun saat noin ihanaa jälkeä, on oikein elävän näköinen :)

Rentoa viikonloppua!

Piritta kirjoitti...

Ompa hienoja poika kortteja! Todella tyylikkäitä ja ihanan poikamaisia =)