tiistai 21. heinäkuuta 2009

Hääkortteja

Kuten aikaisemmin mainitsinkin, on tullut tilauksia hää- ja rippikorteista. Nyt siis menee muutama päivä näitten korttien parissa. Tässä näytille muutama otos ensimmäisestä valmistuneesta isosta erästä. Teen näitä tilattuja kortteja aina useamman käyttäen eri leimasimia, tekniikoita, materiaaleja ja värejä jotta jokaisella löytyisi mieluisa. Tottahan toki pitää ottaa myös huomioon, että kortteja pitää olla eri hintaisia. Koskaan siis en tee kahta täysin samanlaista korttia, vaikka samalla teemalla tekisin 20 korttia.

Tämä Blue Ridge Impressionin joutsen leimasin on todella kaunis, rauhallinen ja suosittu kuva hääkorteissa juuri noiden joutsenten takia. Tässä kortissa leimasin leimakuvan helmiäiskartongille versamarkilla ja sitten ripottelin kultaista kohojauhetta ja kuumensin kuumailmapuhaltimella. Tämä tekniikka jostain syystä myös tuo aina arvokkuutta, siis kulta ja embossattuna. Kuvan leikkasin ympyrän muotoon spellbindersin stanssilla ja sitten reunoille levitin usteenlevittimellä Distress musteista ensin vintage photoa hieman pidemmälle ja reunoille sitten distressin mustetta walnut stain. Sitten kehystin leimakuvan stanssaamalla mustasta kartongista piparireunaisen ympyrän. Koristeina sitten hieman pitsiä, sormukset, sydän sekä onnea tekstit ääriviivatarroilla.

Sitten toinen kortti, jossa käytetty samaista joutsen leimasinta kuin edellisessä kortissa. Tällä kertaa kuva väritetty copic tusseilla. Taustapaperi DCWV:n luxury paperikosta. Koristeina sormukset, pitsiä, kaksi shamppanjalasia jotka liitetty yhteen pilkkunauhalla, onnea tekstit ääriviivatarroilla.
Sitten musta-valkoinen kortti, joka kimaltelee ja hohtaa, muttei sitä tietty saanut tähän kuvattua. Sydän Stempelgleden setistä ja embossattu disco black kohojauheella. Koristeina mustaa pitsiä, pieniä timantteja sekä sormukset sydämen keskellä. Keskusta kehyksineen kohotettu taustasta 3D tarroilla,tausta myös helmiäistä ja papereita hieman ressattu sieltä täältä. Tarkoituksella jätin tämän täysin ilman tekstiä, jos vaikka kihlaparille sopisi tämä kortti myös.
Sitten lopuksi valokuvakortti, jossa myös joutsenia. Kuva Juha Immosen ottama, terkkuja Kuopioon :) Taustapaperit DCWV:n luxury setistä. Papereita ressattu sekä leikattu Fiskarsin kuviosaksilla. Kuva leikattu spellbinders stansseilla, myös piparireunat kuvan ympärille. Kukat tehty retrokukkaleikkureilla ja terälehtiä koristeltu Fiskarsin boordileikkurilla. Kukkien keskustoissa timantit ja sormukset tällä kertaa ääriviivatarroilla. Toiseen kukkaan hieman valo osuu, joten siitä saa kuvan, kuinka kauniisti kortti hohtaa :)
Täällä kesäsää, ensin oli kaunista, sitten salamoi ja satoi ja nyt ilma raikas ja aurinkoinen :) Aurinkoa siis teidän kaikkien päiviin, minä jatkan aherrusta :)

6 kommenttia:

Leenamummi kirjoitti...

Kauniita, kauniita!!!
Varsinkin ensimmäinen, siis kultainen ja kuvallinen ovat minun mieleeni.
Sinä teet todella kauniita kortteja, kiitos!

Viipula kirjoitti...

Todella kauniita kortteja, tyylikkäitä!

ninarsku kirjoitti...

Ihania hääkortteja, tuo mustavalkoinen on varsinkin aivan mielettömän upea!

heli kirjoitti...

todella kauniita kortteja!

Sari kirjoitti...

Tosi ihania kortteja oot taas tehnyt. Huomenna lähdetään lasten kanssa Pohjanmaalle. Paperinauhassa nähdään!

Ritva kirjoitti...

Voi hyvänen aika, nämä vasta "taivaallisia" ovatkin, huohhhh....kyllä toiset ossoo...