perjantai 28. elokuuta 2009

Ja inspiroidutaaNpa uudestaan :D

Juupa juu, tekevälle (ja hätäiselle) sattuu. Inspiroidu haasteessa piti käyttää kolmea eri fonttia, eivätkä ne siis saaneet olla vain erivärisiä kirjaimia, joten ei auttanut, kuin tehdä haasteeseen uusi leiska, joka täyttää kriteerit :D

Meillä esikoinen sai jo koulukuvat, joten uudet kuvat inspiroivat tekemään sivun :) Tähän leiskaan on itseasiassa "parikin", eli toinen sivu, mutta en sitä tässä voi näyttää, koska se on luokkakuva jossa siis kaikki termiitin luokkalaiset.

Leiskan otsikko (iso vai pieni-molempia!) kertoo hyvin paljon tämänhetkisestä tilanteesta esikoisen kanssa. Kun vaan äiti pysyisikin kärryillä milloin halutaan olla IIIIIsoja ja milloin sitten halutaan äitin syliin ja ollaan Niiiiiiiiin pieniä että :) Ja en tiedä, pysyvätkö nämä lapsetkaan selvillä näistä jutuista :)

Leiskaan otsikon laitoin siirtokuvilla ja nyt löytyy enemmän kuin 3 erilaista fonttia :D Kuvia laitoin kolme, joiden ajattelin kuvaavan myös tuota otsikkoa, eli kuviakin löytyy niin isoa kuin pientäkin ja vielä siitä väliltä :) Kuvien reunat ressasin ja tykkään, että rösörenat kävi tähän sivuun, ei tullut liika siisti :D Koristeina muutama fastenater niitti, joissa teksti SMILE :) Nauhoja vähän ompelin ja siirtokuvilla perhonen sekä 8v. Ompelin myös koko leiskan siksakilla ympäriinsä.

Tässä hieman lähikuvaa vielä, kun näitä kysytty. Ja ketkä lähikuvia haluavat, kuvani aukeavat yleensä suuremmiksi kun niitä hiirellä klikkaa :)Tarkoituksena on tehdä esikoisen kanssa tähän tagit taakse, johon hän kirjoittaa omia mielipiteitään siitä, mihin on pieni ja mihin liian iso :) Ja esikoinen tykkäsi ajatuksesta, saa osallistua myös itse välillä omien sivujensa tekemiseen :)

Ja tähän samaan postaukseen laitan leiskan, jonka tein Seinäjoella avajaisviikolla. Tässä siis minä..viime kesänä :D Kuvassa minä samanikäisenä kuin esikoinen yläpuolen kuvissa :)
Leiska hyvin yksinkertainen, ja koristuksena vain kukkia. Halusin tuon kauniin taustapaperin näkyviin kunnolla. Tekstinä nuori ja viaton-tehty siirtokuvakirjaimilla. Kuva hieman huono, kun kiireissäni ja lähtötäpinöissäni otin tämän kuvan ja kuva oli jo muovissakin.


Ja nyt sitten odottamaan uusia perjantain haasteita, eli Jehkotarta ja uutta Inspiroidu haastetta. Tosin, nyt olen askarrellut niin tiuhaan tahtiin kaikki yöt, että voi olla että uni maittaa viikonloppuna :) Mukavaa viikonloppua kuitenkin kaikille!

1 kommentti:

Ritva kirjoitti...

Aivan ihania ovat mallit - tuoreempi ja vähän jo vanhentunut ja todella kauniisti toteutettu leiskat! jaaha, niinhän se on muuten tuo ikäkysymys, meillä 14 vee on jo NIIn isoa mutta kuitenkin onneksi vielä niin pieni tulemaan kainaloon ja juttelemaan maailman murheita ja myös niitä iloja!
Mukavaa viikonloppua ja kiitos ihanista postauksistasi ja materiaaliselvennyksistä yms...