maanantai 10. elokuuta 2009

Pari skräppisivua

On sitä skräpättykin tosiaan :) Tässä näytille kaksi sivua, joita olen tehnyt jo monta kuukautta, tai siis ovat puolivalmiina odotelleet inspiraatiota.
Tämä talvi sivu alkoi vihdoin valmistua, kun ostin vihdoin ja viimein taitopuodin avajaisviikolla TiNpan grunge numerot ja kirjaimet. Olen niiden ostamista pohtinut pitkään (aika kallis paketti), mutta nyt en kadu ostostani yhtään, paketissa hirmu paljon numeroita ja kirjaimia eri koossa. Paketista siis käytin ainoastaan tuon T-kirjaimen, jonka värjäsin valkoisella askartelumaalilla.
Taustalla valkoinen skräppipaperi kokoa 30x30, seuraavaksi taustalla sininen piparireunainen yksivärinen skräppipaperi. Sitten tämä "neronleimaus", heh, sinisen kartongin versamarkilla ensin leimasin ja sitten UTEE:ta päälle, sellaista, joka hohtaa hieman sinisenä (inferior blue). Aika reilu kerros UTEE:lla ja sitten särkemään sitä jotta näyttäisi jäältä. Täytyy sanoa, että lapsiin ainakin meni täydestä :) Reunoja hieman ressattu. Kuvat kehystin valkoisella kartongilla ja leikkasin yhdet reunat piparireunaisilla saksilla. Lumihiutaleet TiNpan grunge paperia, jota stanssattu cuttiksen lumihiutale stanssilla, askartelumaalia ja timantteja päälle. Iso grunge kirjain siis maalattu ja sitten tein kolme reikää crop-a-dilellä ja niihin sitten hopeiset eyeletit. Nauhoja hieman rullalle kuvien taakse ja sivu valmis yksinkertaisuudessan.

Tässä hieman lähikuvaa jäästä,
ikävä kyllä en sitä sinisen hohdetta yrityksistä huolimati kuvaan saanut.

Sitten toinen leiska vielä, edelleen yksinkertaisella linjalla, kuten tapoihin kuuluu. Tässä koottu pari kuvaa poikain vapputunnelmista, tämä on saanut kaverikseen toisen sivun, mutta sitä en esittele täällä netissä tällä kertaa :) Taustalla myös valkoinen sräppipaperi, sitten iloisen oranssi Basic Greyn yksivärinen paperi, jonka leikkasin tuohon muotoon toista skräppipaperia sabluunana käyttäen. Keskellä toisesta skräppipaperista kaistale, jossa samaa oranssia kuin taustapaperissakin. Kuvat kehystetty ja vähän ressattu. Punchinellaa laitoin tuomaan vähän säihkettä ja sitten Marthan boordileikkurilla boordeja. Isot tekstit tarroilla, ja pieni teksti siirtokuvilla, jotka ovat iiiihania!! Ja ehdottomasti mainittava, että tätä sivua tehdessä leikin uudella lelulla myös (josta en myöskään luovu), nimittäin TiNpan nitojalla. Niitit ovat suorastaan söpöisiä ja niitä tulette näkemään korteissa aika paljon lähiaikoina mm nauhat kätevää tällä niitata. Sitten vielä lähikuva.
Juu, ja avajaisviikolla taiteilin tähän sivuun valmiiksi hienot tekstit käyttäen ilmapallo kirjaimia, vaan reissun jälkeen en niitä ole löytänyt..harmitus, mutta ehken menevät näilläkin kirjaimilla :)


(Tämän viikon postaukset ajoitettu viikonloppuna kiireiden vuoksi.)

Aurinkoista viikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

Piccolissima kirjoitti...

Ihan mahtava neronleimaus todellakin tuo sinun "jääpaperi".. Kiva nähdä uusia ideoita ja kokeiluja, varsinkin onnituneita! :)

elinarsku kirjoitti...

hienoja sivuja molemmat, mutta toi "jää" on ihan jäätävä keksintö! wau!