keskiviikko 12. elokuuta 2009

Toinen erä WOJ talvi/joulukortteja

En tarkoituksella tehnyt kaikista korteista joulukortteja joulutoivotuksineen, sillä juhlitaanhan sitä synttäreitäkin talvella. Talvella ei viitsi kovin kukkaista korttia antaa, joten on kiva, kun on talvisiakin onnittelukortteja tarjolla.

Kaikki leimasimet siis WOJ:n leimasimia (ja myös nämä taitopuodissa tarjouksessa)
Kaikki väritykset copic tusseilla ja väritykset tehty Cansonin illustrator paperille käyttäen Mementon mustetta. Ja tästä musteasiasta onkin pitänyt sanoa, että on aivan sama käyttääkö pientä vaiko isoa tyynyä tussien kanssa, kunhan on Mementoa, molemmat siis käyvät yhtä hyvin :)


Taustapaperit Memory Box, kukat Glimmer mistillä värjättyjä hydrangea kukkia sekä muutama lehti. Kiekurat Cuttiksen stanssilla ja niissä muutama timantti.
Tässäkin Memory Boxin taustapaperi, iso lumihiutale cuttiksen stanssi, joka stanssattu grunge paperista ja maalattu askartelumaalilla. Lumihiutaleen päällä kukka, ja pienempi lumihiutale toisella cuttiksen stanssilla ja samasta paperista kuin isompikin. Timantteja siellä täällä sekä kimalleliimaa. Timantit maalattu Peel off markereilla, kun ei sattunut juuri oikean värisiä timantteja olemaan.
Sitten lauleskeleva tytteli, taustallaan Memory Boxin paperi, jonka kulmat pyöristetty ja reunoja ressattu. Nauha punaista pilkkunauhaa joka niitattu Timpan nitojalla (kiinni kyllä myös teipillä takaa). Kukkana joulutähti ja lehtiä. Koristeina lisäksi punchinellaa sekä pari helmipiikkiä.
Tämä kortti liittyy selkeästi jouluun, mutten tekstiä halunnut laittaa. Joulun alla olen useasti kuullut sitä, että *marina marina* miksi tässä pitää lukea näin, eikö voisi lukea niin...heh, no näille ihmisille siis korteiksi tekstittömiä ;D taustapaperi Memory Box jota hieman ressattu, koristeina punchattuja lumihiutaleita timanttikukkineen ja pari nauhaa solmittu ja niitattu myös.
Sitten vimppana tämä iloinen vesseli. Tässä leimakuvassa on sitä vekkulimaisuutta jota juuri myös omissa pojissa nähtävissä :D papereina yksiväriset paperit ruskea(johon tehty valkoisia pisteitä kynällä) sekä sininen sekä väripilkkuna Basic greyn raitapaperi, jota leikattu boordileikkurilla. Seiska tästä paperikosta leikattu ja muutamia pieniä memory boxin timantteja siellä täällä.Ja nyt tekemään kortteja haasteisiin. Jehkottaren haasteessa, on tällä viikolla aiheena Retro :) Kortin yritän tehdä myös uuteen haasteeseen. P*skarteluhaastehan ilmestyi tällä viikolla ensimmäistä kertaa :) ja uudessa haasteblogissa on aiheena lempiväri ja sen vastaväri :) Mielenkiintoisia haasteita siis molemmat!

6 kommenttia:

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Sinulla se joulukorttitehdas pyörii jo täysillä ja aivan upeita kortteja oletkin saanut aikaan.Tulee kyllä paineita itsekin tätä savottaa aloitella,kun niin monilla näitä jo näkee..

Piritta kirjoitti...

Voi vitsi tää lumiukko kortti on täydellinen! Hyvät värit ja kokonaisuus on tasapainoinen.

Susanne kirjoitti...

Ihastuttavia joulukortteja! Vitsi, pitäisi itsekkin "avata" joulukorttitehdas, ettei tule TAAS kiirus niiden kanssa =))

Kirsi kirjoitti...

On taas kortteja syntynyt ja kaikki niin kauniita ja raikkaita =) Sitten kysymys, noissa helmipiikkien päissä olevat helmet, ovatko ne mistä? Kun olen useasti niitä sinun korteissasi ihastellut, mutta en ole itse löytänyt tuollaisia tai keksinyt miten olet ne siihen laittanut =)

-Kirsi-

Katjan askartelua ja kortteilua kirjoitti...

Aivan mielettömiä kortteja, aina jaksan ihailla värityksiäsi, tänään näin Sinellissä ihan livenä muutaman korttisi, kyllä niitä siellä hiplailtiinkin:)
Ihania!!!!

Piccolissima kirjoitti...

Hei! Minä tykkään tuosta Cansonin Illustration paperista myös, mutta musteista en tiedä mitään.. joten osaisitko neuvoa että mikä olisi ProMarkereille hyvä muste ja mielellään kohtuuhintanen? Vai onko nuissa musteissa eroja? Tuo Mementon käy varmaan Promarkereillekin? :)
Kiitän jo etukäteen jos jaksat vastata? :D