maanantai 21. syyskuuta 2009

duhadedänä

Nyt taitaa blogissa tulla hetkeksi hiljaista, ihan siitä syystä että olen kovassa flunssassa. Tämän kortin tein viikonloppuna, tykkään hurjasti uusista Sarah Kay leimasimista, en vain kiireitten takia ole ehtinyt niitä kaikkia vielä(kään) väritellä. Angelpolicy listan teko on myös ollut jäissä, välillä meni vähän fiilis ja nyt sitten ei jaksa olla koneella kauaa, kun silmiä väsyttää. Mutta eiköhän se vielä valmistu ajan kanssa :)

Mutta siis korttiin, leimasin on Sarah Kayn, väritetty copic tusseilla. Lahjapaketit tehty Forever Friendsin leimasimella punaiselle paperille joten ei tarvinnut väritellä. Taustapaperina punainen yksivärinen, johon leimasin Priman journaling setin kulmaleimasimella koukeroita, ja lisäksi hieman valkoisella kynällä koristelin. Joulutähdet Priman, keskustoissa napit sekä kultaista narua. Lumihiutaleet punchattu kahdella eri punchilla, toinen ek:n ja toinen Marthan punchi. Lumihiutaleissa kimalleliimaa, kuten myös lahjapaketeissa. Teksti leimattu.

Ja tästä kuvasta näkyy "kiireet", eli sienimetsässä menee aikaa. Olen aivan himokerääjä, mutta en syö laisinkaan sieniä. Tästä syystä siis ystävät saavat joka vuosi tutun puhelinsoiton...ottaisitteko suppilovahveroita :D Inspiroidu haasteessa olikin kiva haaste tällä viikolla, piti joku outo tapa tallentaa...tämä olisi sopinut kohdalleni, mutta ikävä kyllä tulostimeni on niiiin huono, etten kuvaa taida saada perjantaiksi saatikka että ehtisin skräpätä, ehkä myöhemmin sitten. Luulin olevani lähes ainoa laatuaan, siis tässä että tykkää hirmuisesti kerätä muttei syö, mutta olinkin väärässä, löytyihän tällainenkin ihminen ja läheltä, terkkuja :))
Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! Pitäkäähän varpaat lämpöisinä ni ei tuu nuha ;D

10 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Itse olin ensimmäistä kertaa sienimetsässä viime vuonna ja suppiksia silloin keräsin. Aivan ihanaa ja rentouttavaa hommaa!
Teet kauniita kortteja, joita usein ihailen. Olet todella taitava! Pikaista paranemista!

Ritva kirjoitti...

Ihania kortteja taas kosolti, kiitos taidenautinnosta ja pikaista paranemista!!!!

- itsekin savusaunan jälkeen viikonloppuna vilvoittelua ja vähän kurkku kipiä, mutta töissä kuitenkin...

Meillä mies syö sieniä, emme muut ja ystävä tuo aina lähetyksiä meille, ihana ystävä!!!

pirren kirjoitti...

Minä olen myös himosienestäjä, mutta syön keräämistäni sienistä ehkä noin 5%. Minullakin siis sukulaiset ja ystävät saavat "sienipuheluita" syksyisin. Tänä vuonna ajattelin kyllä kuivata osan suppilovahveroista ja antaa koristelluissa lasipurkeissa joulumuistamiseksi.

Pikaisia paranemisia!

Maartsi kirjoitti...

Edellisen postauksen kortit ovat tosi kauniita! Minäkin tulkitsisin luonnoksen niin, että tausta jätetään tyhjäksi ja oli rohkea ja onnistunut ratkaisu sinulta käyttää (melkein) yksiväristä paperia.

Marsa kirjoitti...

Ihania kortteja jälleen.Ei voi muuta kun ihailla. Antavat aina mulle inspiraation alkaa tehdä itsekin jotain pientä. ^^
Toivottavasti paranet pian!

taru76 kirjoitti...

Pikaista paranemista!! Kiva joulukortti, jossa (taas) ihania lahjapaketteja. Voi olla että jossain vaiheessa minäkin niitä matkin. JOS tietenkin ensin ehdin askarrella...

jasu kirjoitti...

Sama juttu. Itse olin eilen kauniissa aurinkoisessa säässä Seitsemisen kansallispuistossa sienessä,vaikka suuhuni en laita kuin herkkusieniä. Onneksi saaliille löytyy ottajia.

Carola kirjoitti...

Wau kuinka kaunis kortti! On todella kauniisti väritetty.
Parane pian :)

Raisa kirjoitti...

Meidän Nuppu on todella innoskas sienestäjä ja vieläpä löytää kaikki kätköt, jotka multa jäävät huomaamatta, mutta ei kyllä vapaaehtoisesti sieniä suuhunsa pistä. Eilisetkin kantarellit vietiin naapuriin...

Hilkka kirjoitti...

Aivan ihana jouluinen kortti....ja sitten kateellinen noista suppiksista. Ymmärrän sinua, tunnen monta jotka eivät sieniä suuhunsa laita...itse kuitenkin noita söisin, en tatteja enkä missään nimessä -kaikkien herkkua- sienisalaattia.
Paranemista, duha se on täälläkin!!