torstai 10. syyskuuta 2009

Haastan sinut #2

Laura on perustanut uuden haasteblogin skräppääjille :)) Ensimmäiseen haasteeseen en ehtinyt osallistua, koska en vain yksinkertaisesti löytänyt JUURI SITÄ kuvaa, jonka olisin halunnut skräpätä tuohon haasteeseen jossa haasteena oli oudot ilmeet. Nyt sitten, kun näin tämän uuden haasteen oli pakko tehdä leiska, vaikka myöhästyinkin taas :D-ehdottomasti paras skräppäyshaaste ikinä! Aiheena oli tällä kertaa siis, mitä teillä kuuluu, ei siis että mitä kuuluu yleisesti vaan että ääniä jne..

Meillä on 2 sähkökitaraa, 2 akustista ja 3 guitar hero pelikitaraa, eli yhteensä 7 erilaista kitaraa-meillä siis todella soi, ja välillä korkealta ja kovaakin :D Aiheen valinta siis oli todella helppo. Tosin tytsi lauleskelee nykyjänsä paljon pitkin päivää, joten siitä olis voinut skräpätä myös, mutta ehken sitten myöhemmin :)

Tein mustavalkoisen sivun tällä kertaa, ainoastaan otsikko värillinen ja otsikkohan on Apulannan yhden biisin nimi, joten sopii hyvin musiikkiaiheisen sivun otsikoksi :D. Keskellä leiskaa on tuollainen musta ympyrä, joka yrittää esittää vanhaa levyä *naureskelee itselleen*. Levy pyörii, tai siis ei levy vaan oikeastaan lempikipaleitten nimet sekä kuvat joissa kitaroita soitellaan. Jotta kuvat ja kipaleitten nimet pyörii, pitää pyörittää tuosta mustasta pienestä vivusta. Ympyrät siis ovat haaraniitillä toisissaan kiinni ja tämä mahdollistaa kuvien pyörimisen. Tässä ekassa kuvassa vipua ei ole vielä käännetty, ja tässä siis näkyy jokaisen perheenjäsenen lempikappaleita ja bändejä. Tyttötermiitistä ihanin artisti on tällä hetkellä Antti Tuisku :D..me istutettiin yhlessä puu, sen oksille linnut lakkeutuu, puunjuulet.. :D Mutta siis pääosin meillä kuuluu vähän raskaampi musiikki :D ja lista ei tässä, vaan jatkuu kun vielä pyörittää.

Tässä vipua väännetty eteenpäiten ja termiitti pelaa guitar heroa.

Yhdessä kuvassa sitten isoin soittajapoika ja tytsi soittaa sähkökitaralla heviä :D

Ja sitten on vielä mainittava noista kirjaimista, joilla otsikon tein. Aivan mahtavia siirtokuvia!! Ensinnäkin, ihanat värit :) Ja näitähän löytyy lisäksi valkoisena ja mustana näitten värillisten lisäksi. Niin, siis ekaa kertaa törmäsin tällaisiin aakkosiin, jotka pysyvät kansiossa, vaikka leikkaakin kirjaimen, pari irti-huippua!! Eli näitä voi yksitellen leikata arkista ja muut jäävät siististi kansioon :) Muutenkin kirjaimet oli tosi laadukkaita, eli ei tarvinnut hinkuttaa kovaa, ja tarttuivat silti siististi kiinni :)
Ja sitten herättelemään soittajia ja välipalan tekoon :)
Aurinkoista torstaita kaikille :)

6 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Aivan UPEA!! Siis ihan mieletön idea! Meilläkin kuuluu tuo "puun juulet" toistuvasti ja isompi vetelee radiohitit sujuvasti englanniksi (ja suomeksi tottakai).

elinarsku kirjoitti...

WAUTSI! ihan mielettömän makee! oon itekin miettiny leiskaa, jossa olis vanha älppäri, mut en oo saanu aikaseks. tää on kyllä ihan mahtavan upea käännettävine juttuineen. ja noi kirjaimet kyllä näyttää kivoilta. :)

Ritva kirjoitti...

Siis mistä ihmeestä sinä nämä ideasi otat!!!!!! huokaa...
Todella mainio idea ja toteutus upea!
Mukavaa viikonloppua!

Pia K kirjoitti...

No vau mikä idea! Tosi upea sivu pyörivine levyineen!

marzuli kirjoitti...

Wau mikä idea! Ja hienosti onnistunut toteutus! Tykkään tuollaisista toiminnallisuuksista skräppisivuissa, vaikka itse en semmoista olekkaan saanut (vielä) aikaiseksi...

Laura kirjoitti...

Minä pääsin vasta nyt katsomaan sinun leiskaa.. tämä on ihana MIELETÖN!!!! vau!!! hei, minä muuten tykkään tuosta apulannan kappaleesta!! :) Aivan ihana kun osallistuit. On niin mahtava nähdä kaikkia erilaisia leiskoja mitä syntyy haasteissa :).