keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Ihanaa postia

Eilen posti toi minulle taas iloisen yllätyksen :)
Kati Järvenpäästä oli kirjoittanut minulle pitkän kirjeen, tehnyt aivan ihanan kortin jonka tekemiseen hän on nähnyt paljon vaivaa(käyttänyt jopa 8 eri leimasinta) ja kaiken lisäksi paketissa oli myös koru.
Kirjeessä Kati kertoo, kuinka on löytänyt tämän vuoden alussa blogini ja perheenäitinä löytänyt itselleen juuri sopivan harrastuksen leimailun parista.
Kati kiitti kirjeessä erityisesti ohjeista, sekä siitä, että linkitän tarvikkeet, tosin koko kirje oli täynnä sellaista tekstiä, joka sai minut niiiin hyvälle mielelle ja taas piti vähän herkistelläkkin. Kiitos Kati tästä ihanasta yllätyksestä!! *halitus*
Katilla ei vielä ole blogia, mutta toivon tosiaan, että hän myös perehtyy blogin pitoon (joka on aivan helppoa), niin saadaan useammin nähdä näin hienoja kortteja!!

Ja tässä kuva korusta, jonka Kati oli osannut valita minulle juuri oikein värein :)
Kiitos myös teille kaikille muillekin ihanille blogisiskoille, jotka olette lähettäneet ihanan rohkaisevia kommentteja ja sähköposteja liittyen negatiivisiin kommentteihin. Negatiiviset kommentit ovat kuin hiekanmurunen saharassa, mutta joskus vaan on päiviä (mies nimittää näitä PMS oireiksi :D) jolloin ei pysty ottamaan negatiivisia kommentteja kuten pitäisi, eli ei pysty pistämään toisesta korvasta ulos. Lupaan kuitenkin tämän päivän jälkeen yrittää entistä kovemmin ajatella positiivisesti ja jättää negatiiviset kommentit omaan arvoonsa.

Oikein aurinkoisia ajatuksia teille kaikille!!

Tänään tulikin postissa iiiiiso tilaukseni paperinauhasta, joten ensi yö meneekin kuvia väritellessä, muutama leimasin tuli *viheltelee*

8 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

Oi, oletpa saanut mukavaa postia :D

ja tosiaan, blogin pito ei ole vaikeaaa ja me kanssa askartelijat autetaan kyllä niin katia kuin muitakin innokkaita, eikös vaan?

Kirsi kirjoitti...

Oi miten vauhdikkaan kortin Kati on tehnyt. Tuossa on todellakin nähty kova vaiva, mutta on kyllä ollu sen arvosta. Todella pirtsakka! Itsellänikin meni vuosi ennenkun uskalsin oman blogin laittaa, ja en ole katunut päivääkään. Olen todella saanut paljon apua ja kommentteja sitä kautta sekä löytänyt uusia ihania blogeja mitä nykyään seurailen...

Anitta A. kirjoitti...

Moi! Nyt täytyi ihan tulla vielä kiittämään ihanasta shakercard-tutorialista, aikani ihasteltuani halusin minäkin kokeilla, kun oli niin selkeät ohjeet! Käyhän kuikkaamassa lopputulos, jos jaksat :)

Maria H. kirjoitti...

Kauniin kortin oletkin saanut! Varmasti piristää:-) Ihanaa syksyä sinulle ja inspiroivalle blogillesi:-D

elinarsku kirjoitti...

äh! valitettavasti ilkeitä ihmisiä (kateellisia ihmisiä) löytyy ja ne haluaa pahoittaa muidenkin mielen. mutta sä teet kyllä niiiiiiin kauniita kortteja ja muutenkin sun blogia on kiva seurata ja lukea, että sun ei kannata niistä välittää! oikein ihanaa syksyä sulle! jatka samaan malliin sanon mä!

mummeli kirjoitti...

Ihanan kortin ja korun oletkin saanut. Kyllä on kiva kun näitä huomaavaisia ihmisiä on. Teet niin arvokasta työtä meidän kaikkien hyväksi joten oltaisiin vain tosi kiitollisia ja nautitaan askartelemisesta.

Marika kirjoitti...

MoikkaMoi,

Aivan ihanaa postia oletkin saanut!
Ihana kortti! Toivonkin että kortin tekijä aloittaa blogin pidon jotta pääsemme ihailemaan hänen tekeleitään!
Itsekkin Tuuliksen rohkaisema aloitin blogin pidon enkä kadu ollenkanaa niin ihania blogi ystäviä olen saanut ja ennekaikkea neuvoja saa aina kun vain kysyy!
Olet aivan mahtava kun jaksat ohjeistusta aina antaa ja ihania ohjeita!
Kiitos!
Aurinkoista syksyä!

Ritva kirjoitti...

Wau, onpa todella Kati pistänyt parastaan - todella nätti ja monivivahteinen kortti - toivotaan todella, että aloittaa bloginpidon...Kokemuksesta näin vanhempana ja ei-niin-välkkynä - jos minäkin osaan (joten kuten ja väliin on ongelmia...) tämän bloginpidon, niin kyllä muutkin.

Vai tuollainen oli miehesi arvio - kummasti nuo ukkokullat syyttävät aina näitä naistenvaivoja, jos joku ahistaa :) - voihan siinä osa totuutta ollakin!

Eteenpäin sano mummo lumessa - eli "iloinen mieli ja malttava kieli se maailman raitilla rallaa"....laulaa

eli tsempit ja mukavaa reissua demoilemaan!