torstai 24. syyskuuta 2009

Kai in the snow-Copic creations #12

Olen niiiiin onnellinen! Ystävä (lakas sellainen), auttoi minua ensimmäisten digileimasinten hankinnassa ja tykkään niin näistä kuvista. Ja paikka josta mm. tämä suloinen leimakuva on hommattu löytyy täältä ja kuvien takana on taitava Maurie J Manning. Täältä pääset mm. blogiin, jossa on nähtävillä näistä leimakuvista tehtyjä kortteja. Täytyy sanoa, että kyllä oli valinnanvaikeutta ja varmasti (mikäli ystävä vielä auttaa), tulen näitä vieläkin hommaamaan!
Tämä leimakuva on tosiaan Kai lumessa, ja Kai on poika, mutta pitihän minun koettaa tästä tyttökin saada kun on kerrassaan niin ihana :) Tekstinä iloista joulua, sopiikin tosi hyvin tähän kuvaan :) Ja koska väritykset copic tusseilla sekä inktense kynillä, sopii nämä kortit myös Copic creations haasteeseen nro 12.

I`m soooo happy. My friend helped me to get my first digital stamps and I just love these!! Maurie Manning is so talented and in the shop there is so many wonderful images that it was very difficult to deside what images I want. Of course, if my friend still helps me, I will buy more of these, that´s for sure! Here is link to shop and here´s link to blog. This image is Kai in the snow, and Kai is a boy, but...I wanted to try to make this cute image to look like a girl, because this image is just so cute. Text means Merry Christmas. I have coloured images with copics and inktense pencils, so these cards are my entry to copic creation challenge #12.


20 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Itseasiassa Mo piirsi Kain tytöksi (sisarentyttönsä mukaan) mutta kyllä se poan nimi yleisemmin on havaijillakin :D Minäkin kyllä katsoin sen pojaksi :D Hyvä kuva kun käy molemmiksi.. Ja ihanat väritykset sulla....kaveli :D

Kirsi kirjoitti...

Oi luoja miten on ihana! Siis niin söpö ettei meinaa sanotuksi saada =)

SannaS kirjoitti...

WAU! Ihan valtavan kauniit kortit! Upeasti väritetyt kuvat! =)

Oliveria kirjoitti...

Heissan! Upeat kortit :D Ostettu on, mutta annatko väritysvinkkejä... tulostimen väri eli kuvan ääriviivat leviävät tylsästi :(

Piitu kirjoitti...

Mielettömän upeita kortteja! Ihana kuva =)

Loreal Blondi kirjoitti...

Yhdyn ihailijakuoroon sanomalla: Aivan ihania!

bissecat kirjoitti...

Siis nuo Mo:n kuvat niin ihania. Oh minunkin mieleni tekisi näiyä kokeilla.

Miijja kirjoitti...

Kiitos kommenteista :)

Oliveria, mulla kävi samoin kun aloin heti värittämään. Olin jo aivan paniikissa, mutta sitten annoin kuivahtaa muutaman tunnin ja johan toimi :)
Toivottavasti sinäkin saat väritettyä kuvat ilman tuhraantumista :)

Susanne kirjoitti...

Vau, aivan ihania kortteja olet jälleen tehnyt!

Blogissani olisi sinulle tunnustus =)

taru76 kirjoitti...

Ihania ovat molemmat : D
Mukavaa viikonloppua!

Anitta A. kirjoitti...

Vau, onpas söpö kuva ja aivan ihanat kortit!

Anne kirjoitti...

Tosi söpö kuva! Millä värisävyillä väritit ihon? Näyttää hienolta ja luonnolliselta.

Miijja kirjoitti...

Anne;
Väritän kasvot aina copic tusseilla, värisävynä milky white.
Poskiin laitan punaa chalkseilla käyttäen pumpulipuikkoa, sävynä hieman ruskehtava punainen.

Seija kirjoitti...

Hei!
ihan tyhmänä kyselen mikä tämä digileimajuttu on?

Miijja kirjoitti...

Seija, ei ollenkaan tyhmä kysymys :)
tämä kuitenkin aikasta uutta.

Elikkäs näitä leimakuvia tilataan kaupasta normaaliin tapaan, maksettuasi kuvat, saat sähköpostitse zip tiedostot, purat tiedostot ja sitten kuvat ovat valmiita tulostettavaksi :) Ei siis leimaamista, väritys vain.
Ja nämä digikuvathan ovat sellaisia, että voit tulostaa ne minkä kokoisiksi vain, eli voi käyttää niin eri kokoisissa korteissa kuin myös esmes skräppisivuissa.

Toivottavasti tämä selvensi asiaa hieman :)

Oliveria kirjoitti...

Oliveria täällä taas - en saa vieläkään väritystä onnistumaan vaan edelleen leviää vaikka väritin kaksi päivää sitten tulostettuja kuvia. Käytät siis Copic-ja Inktense-kyniä. Ja sitten vain vettä? Et mitään tuhdimpaa levitysainetta? Minulla on Promarkerit ja sekalainen valikoima muita (levittäviä) kyniä ja käytän levitykseen "hajutonta tärpättiä". Onko ehdotuksia? Entäpä jos vaihtaisi Promarkerit Copic-tusseihin niin kehtaisitko antaa alkupaketti-ehdotusta :) On vähän tyyriit ostaa kerralla kaikki - mutta sellainen 15 tussin setti? Huomasin, että Paperinauhassa on hyvä valikoima. Tulisitpa pitämään Helsinkiin sellaisen väritys/idea/vinkkikurssipäivän. Jos innostut - varaan heti paikan. Ja pulpetin eturivistä :D

Miijja kirjoitti...

Oliveria..olen tosiaan värittänyt copic tusseilla ja inktense kynillä ja hieman öljyä käytän kun levitän inktense kynien jälkeä.
Kokeilen illalla promarkereita, että leviävätkö niillä, vai onko jossain nyt muussa vika.
Laitan sulle sähköpostitse vinkkejä tussien valintaan :)

Oliveria kirjoitti...

Kiitos, Miijja! Jään odottelemaan ja osoitteeni oli oliveria (@) saunalahti.fi

Seija kirjoitti...

Kiitos, ihan ymmärsin=D Paitsi että mitä paperia käytät tulostukseen? Käykö Copiceille tavallinen tulostuspaperi? Ja KIITOS aloituspakettivinkistä=D

Maria H. kirjoitti...

Aivan ihania nämä. Mä innostuin näistä kuvista täällä sun blogissa ja tänään en enää malttanu vaan menin sinne shoppaamaan;-D No, yhden vaan ostin ja lisää kenties pian..