maanantai 28. syyskuuta 2009

Lorukorttivaihto

Pammu järkkäsi lorukorttivaihdon tässä jokin aika sitten. Tässä minun korttini rykelmänä, tosin yksi joukosta uupuu, koska tyttötermiitti vei oman kappaleensa heti pussiin :) Tein taustalle maskin ja distressien avulla kompassin ja matkalaukku on magnolian leimasin, jotka värittelin copic tusseilla sekä inktense kynillä öljyä apuna käyttäen.
Tässä sitten lorukortit takaa, ja korttien taustalta löytyy omatekemä luritus;
Päätin lähteä maailmaa tutkimaan, ja aloitin heti pakkaamaan.
Löysin kaapista laukun jossa on lukko, ja niin iso laukku on, että sinne mahtuis pieni ukko.
Pakkasin laukkuun legot, eläimiä ja kirjoja ja tietysti muutamia autoja. Vasaran otin ja muutaman naulan, sekä äidin mittanauhan. Kyniä, vihkon ja penaalin, sekä tietty oman unikaverin, ihanan pehmoisen kirahvin.
Ja nyt kun on laukussa kaikki tarpeellinen, huomasin aivan yllättäen,
laukkua jaksa kantaa en.
Jospa siirränkin reissua huomiseksi, olen sitten jo tullut vahvemmaksi.
Luritukset näkyvät vähän huonosti, kun päätti tulostin sitten temppuilla ihan urakalla. Ei auttanut edes uudet väritkasetitkaan. Hyvä syy hommata vihdoin uusi tulostin ja vähän sellainen parempi, jolla voi sitten tulostella valokuviakin skräppäykseen :)

Muut kortit näet täältä, meillä uudet lorukortit hävisivät heti kun kirjekuori avattiin ja kovassa käytössä ovat olleet, kiitos omasta puolestani kaikille osallistujille, ihania kortteja saatiin :))

3 kommenttia:

Kaija kirjoitti...

Ihastuttavat Lorukortit ja kuinka ihanan lorun olet itse runoillut:)

Paula | Pammu kirjoitti...

Nää kortit on mahtavia ja tuo runo on kyllä huippu! Mun mielestä tuo tulostusjälki sopii erinomaisesti tuohon kortin tyyliin ;) Hetken jo ehdin miettiä miten olet saanut sen tehtyä ;D Kiva kun osallistuit!

Katinkolon Kati kirjoitti...

Kiitos todella upeasta lorukortista!! Värityksesi oli taas kerran tyrmäävä! Wau!
Myös runosi oli tosi hyvä!! Lisää näitä kiitos =)