tiistai 29. syyskuuta 2009

Sekalainen korttipläjäys

Tässä sekalainen joukko kortteja. Mulla vähän sellanen täpinä päällänsä, odotan niin kovasti loppuviikkoa ja Seinäjoelle menoa, että käyn ylikierroksilla :D Monenlaista siis olen tehnyt ja jopa saanut valmiiksikin, hyvä näin.

Ekana Artin täti, joka matkasi Kuopioon. Väritykset copic tusseilla sekä pastellikynillä. Taustapaperi Basic Grey, jota ommeltu, ressattu ja vähän Distresseillä maalattu. Koristeina punchattuja retrokukkia ja puolihelmiä, hieman nauhaa ja helmipiikit. Numerot tarroilla.

Sitten uusi "farmari". Ihanaa, että tuli näitä poikia! Väritykset copic ja pastellikynät. Koristeina hieman nauhaa ainoastaan. Musta paperi Fancy pantsin, jota leikattu EK:n vihkoboordileikkurilla.
Sitten vielä toinen samanlainen poika, väritykset copic tusseilla. Koristeina Fiskarsin squeeze punchilla tehtyjä tähtiä. Teksti dymolla.
Ja sitten vimppana tämä olostaan täysillä nauttiva Pennyn katti :) Taustapaperi Bo Bunny, jota reunustaa punainen kiiltävä paperi. Koristeina ainoastaan pieniä retrokukkia ja timantit niiden keskellä. Ja kortissa samalla pieni kurkistus tulevaan myös :) Minulla on ollut eri leimasinkumilaatuja testattavana ja nyt on tilaus lähtenyt etiäpäiten :) Muunmuassa tällainen tekstileimasin siis tulossa taitopuotiin..
"Istahda hetki ystävä hyvä.
Nosta jalat ylös, vedä henkäys oikein syvä.
Itseäs halaa ja hymyile vähän, ole tyytyväinen hetkeen tähän."
Ja tämän tekstin myötä toivotankin mukavaa viikkoa kaikille! Huomenna tulee klo 12 ajoitettu postaus, toivottavasti myös Pipaiitalta ;D
Itse alan siis valmistautua reissuun ja toivonkin näkeväni mahdollisimman monta vanhaa sekä uutta tuttua Seinäjoella niin kursseilla kuin messuillakin-nähdään :))

4 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Juu-u, kovasti koittaa saada postaustaan kuntoon, enää "vähän" tekemättä.. :D Hauskaa reissua ja voimia täysiin päiviin!

Romulus kirjoitti...

Olen menossa messuille, toivottavasti nähdään =)

Ciili kirjoitti...

Taas aivan mahtavat kortit tuo eka varsinkin on ihanan värinen!

Pia K kirjoitti...

Oi wau, kahden pojan äitinä nuo poikaleimat ja -kortit vei mun sydämen heti!