maanantai 5. lokakuuta 2009

Kotiuduttu on Seinäjoelta ja perhekoko kasvoi samalla :)

Kotiuduttu on ja takana on Seinäjoen käsityömessut . Mukavaa oli taasen työskennellä messuilla ja pitää kursseja. Paljon näkyi tuttuja kasvoja, mutta toki myös uusia askartelusta innostuneita ihmisiä tapasin. Hirmuisesti en ehtinyt kenenkään kanssa höpöttelemään, on sellaista härdelliä aina nuo messut, mutta kursseilla kuitenkin ehtii onneksi aina vähän enemmän tutustumaan ja juttelemaan :) Pakko todeta, että enemmän minulla taitaa nykyjänsä tuttuja olla Seinäjoella kuin täällä Jyväskylässä :D Ja kotoisalta siellä aina tuntuukin :) Kiitokset siis Helille, serkulle ja kaikille muillekin mukavasta viikonlopusta :)

Tottahan toki messuilta piti hommailla askartelutavaraa, niistä kerron myöhemmin, mutta tärkein ostos piti kuvata ja näyttää teillekin. Meidän perhe siis kasvoi tuon reissun aikana ja meille muutti Iines-Henriikka. Iines on Iinan uusi vauva ja matkasi kantokopassa junassa Seinäjoelta tänne Jyväskylään. Iines on kotoisin Leppismummin tenavatarhasta, tarkemmat syntymätiedot saan tällä viikolla postissa eli siis he postittavat syntymätodistuksen josta tiedän sitten tarkat mitat eli painon ja pituuden jne :)
Ja voi hyvänen aika kuinka tärkeä on uusi vauva tytsille, kyllä muuten hoidetaan, hellitään ja pidetään huolta :)) Nyt sitten pitää vielä hommata rintareppu (koska vauva painaa tosiaan reilut 3 kiloa) ja vaatteita. Jos joku törmää hienoihin babybjörnin itsetehtyihin vaatteisiin joita myynnissä jossain blogissa tms. ilmoitathan minulle, olisin halukas ostamaan vaatteita joulupukin konttiin :)

Mukavaa viikkoa kaikille :) Minä kerään muutaman päivän askarteluinspiraatiota ja palaan varmaankin loppuviikosta kera postauksen. Nyt tarkoitus nukkua, nukkua ja sitten vielä nukkua :)

7 kommenttia:

amppa kirjoitti...

sirpaliinalla on myynnissä nukelle vaatteita.. ;) ihana on vauva.

Nellastiina kirjoitti...

Kiitos Miia aivan ihanasta väritys kurssista! Oli kyllä taas nautinto olla oppimassa! Sinä olet kyllä aivan huippu "ope"! Minä ainakin sain valtavan innostuksen taas alkaa värittelemään :)

Leenamummi kirjoitti...

Voi mikä ihana söpöliini teille on muuttanut! Ja ihan valmis hoitajakin jo siellä.

Leppismummi kirjoitti...

Ihana kuva pikkuneidistä Iines-Henriikan kanssa. Tämä pikkuinen ei sentään ihan 3 kiloa paina, vaan on kevennetty versio , koska tein hänet vartavasten pikkuäidille hoivaamisen kohteeksi.
Iines valmistuisen verran kiireellä, että painoa en ole muistanut ottaa ylös. Onko sinulla vaakaa? Olisi kiva saada oikea paino syntymätodistukseen?

Miijja kirjoitti...

Hei Leppismummi :)
Nyt on Iines punnittu ja olin tosiaan vähän yläkanttiin neidin painon arvioinut, ehkä siitä syystä, että kannan nykyjänsä sylissä kahta vauvaa eli Iinaa ja Iinestä :D
painoa oli siis 1170g.

Kovasti on Iµinestä hoidettu ja leikki aivan toisenlaista kuin "tavallisen" nuken kanssa. Iines kulkee koko ajan mukana, sille jutellaan, vaihdellaan vaatteita ja vaippaa ja syöttötuolissa istuu kun muut syövät :D Ja tietysti Iina nukkuu myös Iineksen kanssa.

Leppismummi kirjoitti...

No kuulostaa siltä, että oikeaan paikkaan Iines matkusti.

Minni75 kirjoitti...

Voih, minäkin noita vauvoja ihastelin messuilla, ne on kyllä tosi suloisia :)
Niin ja oli kiva nähdä livenä, vaikkakin vain pikaisesti :)))