keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Tikkaritytsi

Hengissä ollaan. Olen viettänyt vapaata askartelusta ja myös netistä, ja voi poijjaat että teki hyvää :)) Parin viikon aikana en ole askarrellut juuri laisinkaan, vaan olen ulkoillut paljon, järjestellyt huushollia ja elämää muutenkin hieman uuteen uskoon ja nukkunut ja sen lisäksi nukkunut. Nyt alkaa olla suht normaali olo jälleen :) Hirmuisesti on uusia tarvikkeita odottamassa testausta, eli pikkuhiljaa jos saisi kortteiluilon takaisin niin saisi siten uudet tarvikkeet korteiksi.

Tämä magnolian tikkaritytsi on messureissuostoksia, väritetty copic tusseilla sekä kuivapastellikynillä. Papereina uusia ihania Bo Bunnyn papereita sekä Basic greyn on tuo raitapaperi (skräppipapereita kaiks). Koristeina punchattuja kukkia helmikeskustoineen, muutama punchattu lehti, pitsiä ja raaputuskuvia elikkäs rub oneja on teksti, perhoset sekä valkoiset ompeleet. Ja vaikkei kuvasta oikein hyvin näy, olen myös Fiskarsin boordileikkuria käyttänyt :)
Oikein mukavaa viikkoa kaikille :) Ja kiitokset niin kommenteista kuin sähköposteistakin, yritän tänään illalla alkaa sähköposteja purkamaan ja vastailemaan :)

8 kommenttia:

Piccolissima kirjoitti...

Tosi ihana kortti! Yleensä nuo magnolian tyttöset ei minuun iske, mutta tämä on ihastuttava. Ehkä se voi johtua tuosta sinun taitavasta värityksestä!? :) Papereistakin tykkään kovasti!!

Ruth kirjoitti...

This is wonderful! I love all the rde together,Ruth x

Kirsi kirjoitti...

Ihania yksityiskohtia ja paljon tässä kortissa. Kuitenkaan kortti ei ole tukkoisen oloinen. Todella kaunis ja raikas kokonaisuus. Paperit ovat todella kauniita, taitaa minunkin tieni viedä tästä paperinauhan sivuille... =D

Jenni kirjoitti...

Tuo punainen väri on kyllä tosi herkullinen! Ihana kortti!

Jeenni kirjoitti...

Tuo punaisen ja valkoisen yhdistelmä toimii aina. Mielettömän ihana kortti!

myy ja vilijonkka kirjoitti...

olemme olleet näköjään samoilla linjoilla itsekin olen ton tytön värittäny punaiseksi ja paperit punaisia;)
tämä on todella ihanan pirteä ja ihana kortti!

maiju kirjoitti...

Taas miiamaisen upeaa väritystä. Upeat punaisen sävyt.

Pirkkis kirjoitti...

TYKKÄÄN!