maanantai 30. marraskuuta 2009

Helppoja kortteja kera kuvitteluharjoituksen

Olen saanut sähköpostitse pyynnön tehdä joku yksinkertainen joulukorttimalli, jota voisi tehdä sarjatyönä lasten kanssa. Cuttis tällä perheellä on käytössä, joten näiden vinkkien pohjalta nämä kortit sitten tein. Mielikuvaharjoituksen tästä postauksesta tekee se, että kuvitelkaa kaikkien hohtavan ja kimaltavan...niitä nyt en vaan saanut kuvattua millään :D

Tässä kortissa olen käyttänyt cuttiksen kohokuviointitaskua ja kohokuvioin helmiäspaperille. Kohokuvioidun paperin kehystin vihreällä metallihohtopaperilla.
Koristeiksi timantteja ja nauhaa.
Tuossa kohokuvioidussa kuusessa on jalka, jonka molemmin puolin tein reiät crop-a-dilellä ja reikiin sitten oli helppo tehdä rusetti. Timanttien sijaan voi laittaa toki esmes kimalleliimaa.

Tämän sitten olen kohokuvioinut accademia paperille, musteenlevittimellä tein värin niin kuuseen kuin reunoihinkin Distress musteella Peeled paint.
Reunukset ressasin ja niihin levitin samaa mustetta.
Koristeeksi muutama puolihelmi sekä rusetti.

Ja tässä sitten ruskea versio samalla tekniikalla kuin aiempi vihreä.
Tässä käytin Vintage photoa ja Walnut stainia Distress musteista.
Koristeina muutama puolihelmi sekä rusetti.

Sitten helmiäiselle sama kuusi, kehyksenä tällä kertaa hopeinen kartonki.
Koristeina muutama timantti sekä rusetti.

Ja vimppana sitten hopeiselle kartongille tehty kuusi, kehyksenä vihreä metallikartonki. Koristeina muutama timantti sekä rusetti.
Nopsaa näiden tekeminen on, ja materiaaleja ei tarvitse paljoa. Tekemistä näissä riittää sekä äidille että lapsille, ja mieluista lapsille tekee aina kaikki kiiltävät ja kimaltavat materiaalit...tai siis ainakin meidän lapset tykkää metallipapereista, timanteista ja kimalleliimasta :))
Toivottavasti tästä postauksesta oli apua :)

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Minulla on tuo samainen kuusi kohotasku enkä ole keksinyt sille käyttöä ja ajattelin laittaa sen kiertoon mutta enpä taidakkaan...

Ihania yksinkertaisia kortteja oletkin tehnyt!
Tykkään ja apua oli "taasen"

Carita kirjoitti...

Mahtavia! Niinkus tiedät olen alkanut rummuttaa "yksinkertainen on kaunista" idean perään, ja nämä ovat juuri sitä!

baula kirjoitti...

Upeita kortteja. Itsellä oli hieman samantapainen idea joulukorteiksi, mutta nyt kyllä harmittaa kun en sitten kuitenkaan tilannut tuota taskua. Täytyy testailla, josko tätä voisi toteuttaa jollain muulla tavalla.

Eleonora kirjoitti...

Ovatpa yksinkertaisen kauniita!!