maanantai 16. marraskuuta 2009

Tampereen messut takana

Takana aivan ihana, kiireinen ja tapahtumarikas viikonloppu. Ja ennenkaikkea mahtavia ihmisiä sai tavata pitkin vikonloppua ja naurua riitti!!

Torstaina menin Tampereelle ja siellä sitten Helin kanssa laitettiin osasto valmiiksi.

Perjantai aamu sitten alkoikin heti aikamoisella härdellillä, ihmisiä oli heti aamusta aivan valtavasti ja meno jatkui koko päivän. Ihanasti tutut kävivät moikkaamassa, jotkut useampaankin kertaan (terkkuja mummelille ;D) ja moni blogi sai kasvot, eli uusia tuttavuuksia tuli paljon :) Sain paljon positiivista palautetta, ja tästä taasen sain paljon virtaa-nöyrä kiitos teille kaikille!!

Lauantaina sitten olikin kävijöitä n. 13 000, eli kiirettä taasen piisasi. Sunnuntai puolestaan oli hieman hiljaisempi, mutta innokkaita ja uteliaita oli kuitenkin niin hyvin liikenteessä, että sai näyttää leimailua ym ihan samaan tapaan kuin perjantaina ja lauantainakin.

Viikonlopun kiirusta kuvaa hyvin, että aina kun oli kahveelle lähdössä/yritti lähteä, niin joku kysyi jotain, joten ei muuta kuin takki poies päältä ja näyttämään :D Ja kahvan ja ressaajan pyöritystä tein viikonlopun aikana siis sen verran, että jännetuppitulehduksen sain :D Esimerkkejä laskin ihan huvikseni ja niitä oli kotona vähän yli 200 ja aika iso osa lähti malleiksi messuilta asiakkailta mukaan :D Tässä pieni osa messuilla tehdyistä malleista kuvattuna, nämä pitäisi kaiten korteiksi kasata jossain vaiheessa.

Ja vaikka kiirusta olikin, tämän verran ehdin shoppailemaan-aikas tehokas shoppailija eikö :D. Ostokset Taitopuodista, Heinikasta, Klemmarikellarista sekä Miralta pari kivaa tekstileimasinta. Ääriviivatarrat unohtui kuvasta, niitä ostin Charlotasta.

Ja mikä ihana yllätys...Riituli toi minulle messuilla ihan Henk kohtaisesti anna hyvän kiertää jutskan...eli ihana kortti, jossa sisällä CD levy, jota ei saa vielä avata...jänskättää :))) Kiitos isosti Riituli!! Olin niin hämmentynyt tästä, että halitus jäi antamati, mutta lähetän sen näin :)
Messuilla oli kuvaaminen kielletty, sain sen kuulla vasta sen jälkeen kun tämän kuvan otin korttinäyttelyseinästä. Kaiten sitä omia korttejaan saa kuiteskii kuvata ;D Eli siis mulla ei messuilta muita kuvia tästä syystä ole.
Tässä sitten vähän makua tulevasta, eli Helille oli messuille tullut aivan ihania vintage kuvia (päivitellään nettiin, kunhan messu tavarat purettu, samoin kovasti odotetut magnoliat). Tein sitten yhden vintage tyylisen kortin ennen messujen avaamista.Kaikkea ihanaahan messuilla olis ollut vaikka mitä, muttei sitten oikein enään sunnuntaina jaksanut kiertää. Pääasia kuitenkin on, että oli tosi hauskaa ja viikonlopusta jäi monen monta hauskaa juttua mieleen. Ja ihanaa oli, että sai monien kanssa vaihtaa kuulumisia ihan ajan kanssa.

Oikein mahtavaa viikkoa kaikille, minä joudun pitämään vähän vapaata kortteilusta tuon käden takia, mutta eiköhän se pian parane :)

12 kommenttia:

Carita kirjoitti...

Kiitos ihanista vinkeistä joita sain sinulta. Yhden kuitenkin unohdin kysyä =D Mitä/kenen se kiiltäväpintainen paperi oli jolle väritit copicin tusseilla? Entä se muste jolla siihen leimaat?
Mukava messuvkonloppu oli ja rahanpussikin näyttää melkoisen tyhjältä =D

Miijja kirjoitti...

Hei Carita!
Kiiltäväpintaisen paperin valmistajaa/nimeä en tiedä, tussipaperiksi sitä kutsun. Paperia myynnissä taitopuodissa (ei netissä vielä, tulee kyllä) ja se on paksuudeltaan 220g ja tosiaan kiiltäväpintaista.
Tuo paperi soveltuu copic tusseille, inktense kynille ja kuivapastelleille myös, mutta vettä se ei kestä. liukkaan pintansa takia myös aivan loistavaa valokuvaleimasimille ja sellaisille, missä paljon yhteneväistä pintaa (kortgodt ja crafty individuals esmes)

Kun väritän tusseilla, käytän aina mementon musta mustetta, ei ole väliä onko pieni vaiko iso tyyny, molemmat samaa mustetta :)

Riituli kirjoitti...

Oli kiva nähdä messuilla! On aina kiva nähdä sinut "työssä" - joka kerralla oppii jotain uutta. Toivottavasti rompusta on sinulle jotain iloa...

Olivia Orso kirjoitti...

Blogissani on sinulle tunnustus.

Hilkka kirjoitti...

Kiitos Miijja ihanista vinkeistä! Oli kiva tavata vihdoinkin ihan livenä:) Pitänee harkita niitä copic-tusseja...niin ja sit pitää ostaa Mementon musta muste ja parempaa paperia...hih:)))

amma kirjoitti...

Ihania kortteja -taasen =)

maiju kirjoitti...

Oli kiva taas nähdä Miia. Hämmästyttävää, että jopa useampaan kertaan. Sama juttu noiden korttien ja demojuttujen määrää, että niitä tuli aika paljon. Juuri kun lopetti niin seuraavaa taas aloitti. Nähdään taas seuraavallakin kerralla ;)

mummeli kirjoitti...

Kiitos taas aivan ihanista vinkeistä, oli niin kiva jälleen tavata. Kyllä sitä joka kerta jää jotain uutta mieleen, nyt osaan käyttää jopa ressaajaa oikein, olen ylpeä saavutuksistani. Eipä mennyt nämäkään kolme päivää hukkaan. Toivottavasti kätesi paranee pian. Oikein mukavaa joulunalus aikaa sinulle.

Piitu kirjoitti...

Olisin niin mielelläni ollut myös messuilla mukana =)ehkä vielä joskus.
Vintage kortti on kyllä aivan älyttömän tyylikäs! Arvokkaan näköinen =)!

Tuula kirjoitti...

Oli hienoa nähdä väritystäsi messuilla ja erikoisesti crafty individuals-leimasinten käyttöä. Kiitos hyvistä vinkeistä. Täällä blogissasi käyn myös aina ihailemassa korttejasi.
Minkä firman on tuo mallileimauksissa näkyvä leimasin,jossa on kaksi enkelityttöä?
TuulaL

Miijja kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteista ja ihanaa, että olette jättäneet "puumerkkinne" tähän postaukseen te monet, joita messuilla näin :)

Tuula, enkelileimasin on Inkadinkadon, sitä oli Taitopuodilla messuilla myynnissä, mutta taisivat mennä kaikki. Sähköpostitse jos Heliltä kysyt, niin saattaa kaupalta löytyä :) Sinellistä myös saattaa tuo leimasin löytyä, sieltä olen itse sen ostanut 2 vuotta sitten. Muualla en tuohon leimasimeen ole törmännyt.

Tuula kirjoitti...

Kiitos, Miijja, vastauksestasi! Helille laitoin jo s-postia, toivottavasti vielä löytyisi.
TuulaL